hoď ma hore
Milí diskutujúci. Pri diskutovaní prosím: 1. nepridávaj témy pozostávajúce len z odkazov alebo jednoslovné témy / 2. nepridávaj uražlivé alebo vulgárne komentáre. Ak tieto pravidlá nedodržíš, tvoja téma pravdepodobne skončí v koši. Príjemné diskutovanie :)
Zásobte sa potravinami aspoň na 72 hodín
príspevkov 5 |
zobrazení 29 |
tému vytvoril(a) 1.11.2024 16:47 Yanko
posledná zmena 1.11.2024 17:50
|
1
|
Správa EÚ radí občanom, aby sa pripravovali na krízy 72 hodínKybernetické útoky a sabotáže: V krízových situáciách by občania Európy mali mať možnosť postarať sa o seba aspoň 72 hodín. Toto odporúča správa o posilnení civilnej a vojenskej pripravenosti. V stredu to predstavila Európska komisia. Na to by ľudia mali dostať pokyny, ako mať zásoby po ruke. To by mohlo zahŕňať aj odporúčania týkajúce sa opatrení v prípade chemických, biologických alebo jadrových nehôd, ako aj evakuácií. Jediné kliknutie by mohlo vypnúť elektrické siete a celé mestá ponoriť do tmy, povedala predsedníčka Európskej komisie Ursula von der Leyenová.Na zvýšenie povedomia o problematike by sa podľa odborníkov mal zaviesť aj Európsky deň krízovej pripravenosti. Správa sa tiež domnieva, že EÚ ešte nebola primerane postavená proti ruským pokusom o destabilizáciu. Je potrebná antisabotážna sieť. Odborníci tiež odporúčajú vytvorenie jednotného európskeho trhu so zbraňami. Qlle..: odkazNakoľko sa blíži hodina "H" na konci časov, očakáva sa zmena životných pomerov krátko po voľbách v usa na celom svete, nie len v usa. Takéto vypnutie od prúdu (Blackout) naznačuje niečo výnimočné zo strany EU. Popremýšľajte o tom. Ide o nás.
|
|
|
2
|
|
1. Yanko 01.11.2024, 16:47
Správa EÚ radí občanom, aby sa pripravovali na krízy 72 hodín
Kybernetické útoky a sabotáže: V krízových situáciách by občania Európy mali mať možnosť postarať sa o seba aspoň 72 hodín. Toto odporúča správa o posilnení civilnej a vojenskej pripravenosti. V stredu to predstavila Európska komisia.
Na to by ľudia mali dostať pokyny, ako mať zásoby po ruke. To by mohlo zahŕňať aj odporúčania týkajúce sa opatrení v prípade chemických, biologických alebo jadrových nehôd, ako aj evaku...
▲
01.11.2024, 16:59
|
Ja mám v pivnici bandurki a kapustu na calú žimu. No a Fico še kamaraci s Putinom
|
|
|
3
|
|
2. qwert 01.11.2024, 16:59
Ja mám v pivnici bandurki a kapustu na calú žimu. No a Fico še kamaraci s Putinom
▲
01.11.2024, 17:10
|
2 2 2 ...úprimne, myslíš že bol Fiko u Putina kvôli žehleniu cesty pre slovač, keď bude ťahať proti moslimom na Kolín?
|
|
|
4
|
|
3. Yanko 01.11.2024, 17:10
2 2 2 ...úprimne, myslíš že bol Fiko u Putina kvôli žehleniu cesty pre slovač, keď bude ťahať proti moslimom na Kolín?
▲
01.11.2024, 17:29
|
Kto bude ťahať proti moslimom, Putin? Ved len v Moskve žije okolo 2 miliony moslimov
|
|
|
5
|
v stredoveku mal kazdy obcan svoj dobytok, svoju zahradku, svoje pole, a bol zavisly sam od seba, sebestacny...
dnes je kazdy obcan zavisli od hypermarketu. Az ma desi aka zavislost od inej osoby je u ludi v tak kritickej potravine
|
|
|
|
prevádzkuje diskusneforum.sk
kontaktuj správcu diskusného fóra
vytvoril dzI/O 2023 - 2024
verzia : 1.05 ( 27.4.2024 1:45 )
veľkosť : 102 808 B
vygenerované za : 0.050 s
unikátne zobrazenia tém : 289 672
unikátne zobrazenia blogov : 2 776
táto stránka musí používať koláčiky, aby mohla fungovať...
|
možnosti :
hlavná stránka
nastavenia
blogy
todo
hľadanie :
blog dňa :
odkaz Šialené zhony alebo pokoj, stromček, pod stromčekom darčeky a ľudia, ktorí sú nejakým spôsobom k sebe viazaní spolu pokope v strese či radosti... A ešte narodeniny... Pre niekoho skut...
citát dňa :
Neexistuje cesta ku šťastiu, pretože šťastie je cesta.
|