hoď ma hore
Milí diskutujúci. Pri diskutovaní prosím: 1. nepridávaj témy pozostávajúce len z odkazov alebo jednoslovné témy / 2. nepridávaj uražlivé alebo vulgárne komentáre. Ak tieto pravidlá nedodržíš, tvoja téma pravdepodobne skončí v koši. Príjemné diskutovanie :)
none
ak chceš diskutovať, musíš sa registrovať. registrácia

tu sa nachádzaš : 

hlavná stránka  /  politika  /  téma

Zásobte sa potravinami aspoň na 72 hodín

príspevkov
5
zobrazení
29
tému vytvoril(a) 1.11.2024 16:47 Yanko
posledná zmena 1.11.2024 17:50
1
01.11.2024, 16:47

Správa EÚ radí občanom, aby sa pripravovali na krízy 72 hodín

Kybernetické útoky a sabotáže:
V krízových situáciách by občania Európy mali mať možnosť postarať sa o seba aspoň 72 hodín. Toto odporúča správa o posilnení civilnej a vojenskej pripravenosti. V stredu to predstavila Európska komisia.

Na to by ľudia mali dostať pokyny, ako mať zásoby po ruke. To by mohlo zahŕňať aj odporúčania týkajúce sa opatrení v prípade chemických, biologických alebo jadrových nehôd, ako aj evakuácií. Jediné kliknutie by mohlo vypnúť elektrické siete a celé mestá ponoriť do tmy,
povedala predsedníčka Európskej komisie Ursula von der Leyenová.

Na zvýšenie povedomia o problematike by sa podľa odborníkov mal zaviesť aj Európsky deň krízovej pripravenosti.

Správa sa tiež domnieva, že EÚ ešte nebola primerane postavená proti ruským pokusom o destabilizáciu. Je potrebná antisabotážna sieť. Odborníci tiež odporúčajú vytvorenie jednotného európskeho trhu so zbraňami.

Qlle..:
odkaz

Nakoľko sa blíži hodina "H" na konci časov, očakáva sa zmena životných pomerov krátko po voľbách v usa na celom svete, nie len v usa. Takéto vypnutie od prúdu (Blackout) naznačuje niečo výnimočné zo strany EU. Popremýšľajte o tom. Ide o nás.

👍: qwert
none
2

1. Yanko 01.11.2024, 16:47

Správa EÚ radí občanom, aby sa pripravovali na krízy 72 hodín

Kybernetické útoky a sabotáže:
V krízových situáciách by občania Európy mali mať možnosť postarať sa o seba aspoň 72 hodín. Toto odporúča správa o posilnení civilnej a vojenskej pripravenosti. V stredu to predstavila Európska komisia.

Na to by ľudia mali dostať pokyny, ako mať zásoby po ruke. To by mohlo zahŕňať aj odporúčania týkajúce sa opatrení v prípade chemických, biologických alebo jadrových nehôd, ako aj evaku...

01.11.2024, 16:59
Ja mám v pivnici bandurki a kapustu na calú žimu. No a Fico še kamaraci s Putinom
none
3

2. qwert 01.11.2024, 16:59

Ja mám v pivnici bandurki a kapustu na calú žimu. No a Fico še kamaraci s Putinom

01.11.2024, 17:10
2
2
2
...úprimne,
myslíš že bol Fiko u Putina kvôli žehleniu cesty pre slovač,
keď bude ťahať proti moslimom na Kolín?
none
4

3. Yanko 01.11.2024, 17:10

2
2
2
...úprimne,
myslíš že bol Fiko u Putina kvôli žehleniu cesty pre slovač,
keď bude ťahať proti moslimom na Kolín?

01.11.2024, 17:29
Kto bude ťahať proti moslimom, Putin? Ved len v Moskve žije okolo 2 miliony moslimov
none
5
01.11.2024, 17:50
v stredoveku mal kazdy obcan svoj dobytok, svoju zahradku, svoje pole, a bol zavisly sam od seba, sebestacny...

dnes je kazdy obcan zavisli od hypermarketu. Az ma desi aka zavislost od inej osoby je u ludi v tak kritickej potravine
none

najnovšie príspevky :

prevádzkuje diskusneforum.sk kontaktuj správcu diskusného fóra vytvoril dzI/O 2023 - 2024 verzia : 1.05 ( 27.4.2024 1:45 ) veľkosť : 102 808 B vygenerované za : 0.050 s unikátne zobrazenia tém : 289 672 unikátne zobrazenia blogov : 2 776 táto stránka musí používať koláčiky, aby mohla fungovať...

možnosti :

hlavná stránka nastavenia blogy todo

online účastníci :

nikto (nie) je online

hľadanie :

blog dňa :

odkaz Šialené zhony alebo pokoj, stromček, pod stromčekom darčeky a ľudia, ktorí sú nejakým spôsobom k sebe viazaní spolu pokope v strese či radosti... A ešte narodeniny... Pre niekoho skut...

citát dňa :

Neexistuje cesta ku šťastiu, pretože šťastie je cesta.