1
|
Ďakujem Vám za priazeň prejavenú v roku 2010 a všetkým Vám do nového roku 2011 prajem pevné zdravie, spokojnosť v osobnom živote a úspech v práci, či štúdiu.
Martin
|
|
|
6
|
|
1. Martin 31.12.2010, 20:16
Ďakujem Vám za priazeň prejavenú v roku 2010 a všetkým Vám do nového roku 2011 prajem pevné zdravie, spokojnosť v osobnom živote a úspech v práci, či štúdiu.
Martin
▲
31.12.2010, 20:42
|
I Tebe i ostatným df-károm prajem do nového roku hodne zdravia, šťastia, lásky pohody a úspechov.
Prajem Vám šťastný nový rok moji virtuálny priatelia.
|
|
|
14
|
|
1. Martin 31.12.2010, 20:16
Martin
▲
01.01.2011, 07:34
|
my Tebe ďakujeme
|
|
|
2
|
martin aj ja dakujem a tebe a vsetkym dfkarom prajem,aby ten rok 2011 bol uspesny a stastny v kazdom smere🙂)
|
|
|
3
|
Nešťastným šťastíčko , chorým zdravíčko , chudobným konto mastné , rodičom deti šťastné , slepým svetlo , zamrznutým teplo a teplým aby to v hlave preplo…Prajem Vám všetko dobré v Novom roku 2011..🙂
|
|
|
4
|
Budem stručná . nech žije df-ko, df-kári aj df-majster
|
|
|
5
|
vďaka Martin za toleranciu ...stane sa že občas niečo "uletí"..)) prajem Ti ako aj všetkým v Novom roku to najlepšie z najlepšieho ..a aj tak si myslím, že toto je najlepšie df.ko ..len aby nám to vydržalo
|
|
|
9
|
martin, ty si admin tohto fora?
|
|
|
13
|
|
9. 31.12.2010, 21:43
martin, ty si admin tohto fora?
▲
01.01.2011, 05:12
|
|
10
|
ups. som si precitala tvoj profil 🙂
tak sa nehnevaj, ze ma musis furt mazat, budem sa snazit byt slusnejsia 🙂
vsetko dobre aj tebe 🙂 aj vsetkym ..
|
|
|
12
|
uf pozde ako vždy..Už bolo všetko povedané..snáď ešte dodať..Nemáš Martin za čo veľmi ďakovať, máš najlepšie diskusné fórum na nete..Takže kam by sme chodili, je nám tu dobre
|
|
|
15
|
Pripájam sa k želaniu úspešného Nového roka. Vďaka Martin, po predošlých skúsenostiach bolo toto fórum a atmosféra na ňom, o ktorú sa zasluhuješ najmä ty manažovaním fóra, pre mňa naozaj neuveriteľným prekvapením. Želám všetkým spokojnosť, mnoho nových inšpirácií a pocitu pozitívnejho naplnenia z diskusií ....
Idem ešte dovolenkovať .... 🙂))))
|
|
|
16
|
|
15. 01.01.2011, 14:09
Pripájam sa k želaniu úspešného Nového roka. Vďaka Martin, po predošlých skúsenostiach bolo toto fórum a atmosféra na ňom, o ktorú sa zasluhuješ najmä ty manažovaním fóra, pre mňa naozaj neuveriteľným prekvapením. Želám všetkým spokojnosť, mnoho nových inšpirácií a pocitu pozitívnejho naplnenia z diskusií ....
Idem ešte dovolenkovať .... 🙂))))
▲
01.01.2011, 15:57
|
|
17
|
oo, ja ho ani nechcem úspešný, ale aby bol tým vysnívaným...
a aby nevyhasla nádej v našich snoch...
|
|
|
18
|
Nech sa všetkým splnia sny.
|
|
|
19
|
Taktiež sa pridávam k novoročnému blahoželaniu... a posielam dve vecičky - aj keď nie je zrovna leto, rockenrollovu Sumertime blues
odkaz
a pieseň z jedného "špagety (talianskeho) westernu"... (páči sa mi hlavne to "popiskovanie")
odkaz
na zohriatie
|
|
|
20
|
Ninka ahoj🙂uz je v galerke lampion🙂konecne
|
|
|
21
|
idem sa prejsť, je tak pekne, mäkko, bielo, a kde tu pár svetielok z chalúp a snáď sú to lampáše škriatkov, ktorí sa prechádzajú neviditeľne medzi ľuďmi a zbierajú sny, aby sa aspoň časť z nich naplnila... niekedy znie chvíľa tak čarovne, a nemožno ju opakovať...
|
|
|
22
|
jeej 🙂ahoj Rains dlho si tu nebol....vsetko dobre v Novom Roku🙂
|
|
|
|