hoď ma hore
Milí diskutujúci. Pri diskutovaní prosím: 1. nepridávaj jednoslovné témy / 2. nepridávaj uražlivé alebo vulgárne komentáre. Ak tieto pravidlá nedodržíš, tvoja téma pravdepodobne skončí v koši. Príjemné diskutovanie :)
Vianoce 2017
príspevkov 8 |
zobrazení 13 |
posledná zmena 20.12.2017 12:54
|
1
|
Potrebujem poradit s darčekmi, neviem čo kúpiť manželovi a ani synovi (17 r), ako riešite vianočné darčeky tento rok vy?
|
 |
|
2
|
|
1. PetkaPetka 01.11.2017, 17:03
Potrebujem poradit s darčekmi, neviem čo kúpiť manželovi a ani synovi (17 r), ako riešite vianočné darčeky tento rok vy?
▲
01.11.2017, 17:08
|
|
6
|
|
1. PetkaPetka 01.11.2017, 17:03
▲
02.12.2017, 12:50
|
Moji synovia dostanu prenosnu hojdaciu siet, v zime ju budu mat v detskej izbe a v lete vonku na záhrade
|
 |
|
3
|
Vianoce na spadnutie hlavne v obchodných domoch, vianočná výzdoba u nás v Nitre je už od začiatku októbra. Čo sa týka našeho syna, podobný vek ako tvojho má jasno už po roka dopredu, chce novu playstation - no ešte nevieme s manželom či ju dostane, nechceme aby takto trávil čas, takže sa tiež radi necháme inšpirovať niečim zmysluplnejším !
|
 |
|
5
|
|
3. anka_hanka 01.11.2017, 17:09
Vianoce na spadnutie hlavne v obchodných domoch, vianočná výzdoba u nás v Nitre je už od začiatku októbra. Čo sa týka našeho syna, podobný vek ako tvojho má jasno už po roka dopredu, chce novu playstation - no ešte nevieme s manželom či ju dostane, nechceme aby takto trávil čas, takže sa tiež radi necháme inšpirovať niečim zmysluplnejším !
▲
01.11.2017, 19:47
|
sedemnastrocny chce ps4?? mojho 14 r. to zu nebavi, keby nevysla nova fifa18 tak to zu ani nezapne.
|
 |
|
4
|
Ak chceš poradiť darček pre manžela od chlapa, ak pije kávičku, tak mu kup poriadny kávovar, ja to tajné želanie na vianoce, takže dúfam, že sa manželka "pochlapí" 🙂) Veľmi chcem tento odkaz
|
 |
|
7
|
už som mu vybrala repráčiky na cvičenie. Nech necviči so sluchátkami v ušiach. Su super, takže kto by chcel prenony repračik, určite doporučjem Carter od Oravy.
|
 |
|
8
|
|
7. PetkaPetka 20.12.2017, 12:08
už som mu vybrala repráčiky na cvičenie. Nech necviči so sluchátkami v ušiach. Su super, takže kto by chcel prenony repračik, určite doporučjem Carter od Oravy.
▲
20.12.2017, 12:54
|
A co duchovné hodnoty ? To si dva mesiace vyberala takú hovadinu ?
|
 |
|
|
prevádzkuje diskusneforum.sk
kontaktuj správcu diskusného fóra
vytvoril dzI/O 2023 - 2025
verzia : 1.05 ( 27.4.2024 1:45 )
veľkosť : 94 566 B
vygenerované za : 0.045 s
unikátne zobrazenia tém : 565 462
unikátne zobrazenia blogov : 5 170
táto stránka musí používať koláčiky, aby mohla fungovať...
|
možnosti :
hlavná stránka
nastavenia
blogy
todo
hľadanie :
blog dňa :
Pope Francis is Jacob Rothschild, 4th Baron Rothschild's third cousin once removed's wife's first cousin four times removed's husband's great niece's husband's brother! Preložte to prosím niekto do slovenčiny, nie som si istý, či Deepl neklame. Mu...
citát dňa :
Úspešný muž je ten, ktorý zarobí viac, než stačí minúť jeho žena. Úspešná žena je tá, ktorá si takého muža dokáže nájsť.
|