hoď ma hore
Milí diskutujúci. Pri diskutovaní prosím: 1. nepridávaj jednoslovné témy / 2. nepridávaj uražlivé alebo vulgárne komentáre. Ak tieto pravidlá nedodržíš, tvoja téma pravdepodobne skončí v koši. Príjemné diskutovanie :)
none
ak chceš diskutovať, musíš sa registrovať. registrácia

tu sa nachádzaš : 

hlavná stránka  /  filozofia  /  téma

V kinder čokoláde sa nachádzajú hmyzie výlučky

príspevkov
2
zobrazení
46
tému vytvoril(a) 21.3.2025 13:35 Tomas123456
posledná zmena 21.3.2025 15:59
1
21.03.2025, 13:35
odkaz
Doveryhodný zdroj Reuters uvádza, že hoci sa v kinder schokobons nenachádza hmyzie telo, predsa sa v nom nachádza látka "šelak" čo je jedlá živica vylučovaná hmyzom, konkrétne plošticami. šelak bol použitý v Schoko-Bons, aby bola čokoláda lesklá a aby sa zabránilo jej roztápaniu. Selak, sa tiež bežne používa v rôznych potravinách, ako je jemné pečenie, cukrovinky, kávové zrná, cereálie, potravinové doplnky a polevy na ovocie.
odkaz

Neuveriteľné, takže už aj v Europe, hoci nejeme hmyz samotný, jeme jeho výlučky
Nuž toto sme dosiahli tým naším preludnením.... a ked už teraz jeme výlučky hmyzu aby sme sa uživili, už je to len krok od toho aby sme začali jesť hmyz samotný
none
2
21.03.2025, 15:59
po jednom čokoládovom vajíčku to nie je hádam hriech, pocukríme práškovým cukrom a chutí to všetkým
none

najnovšie príspevky :

prevádzkuje diskusneforum.sk kontaktuj správcu diskusného fóra vytvoril dzI/O 2023 - 2025 verzia : 1.05 ( 27.4.2024 1:45 ) veľkosť : 85 031 B vygenerované za : 0.050 s unikátne zobrazenia tém : 593 311 unikátne zobrazenia blogov : 6 328 táto stránka musí používať koláčiky, aby mohla fungovať...

možnosti :

hlavná stránka nastavenia blogy todo

online účastníci :

nikto (nie) je online

hľadanie :

blog dňa :

Tento chrám nebude chrámom PÁNA, Sláva Božia ho nebude obývať. Bude to chrám Antikrista. Včera sme uverejnili článok (nowtheendbegins-com) o významnom oznámení Chrámového inštitútu so sídlom v Jeruzaleme v Izraeli, ktorý sa týkal červenej jalovice...

citát dňa :

Žial, dnes je doba, kedy byť hlúpym prináša väčšiu pravdepodobnosť profesionáleho úspechu, ako byť múdrym.