Ísť na začiatok.
prihlásenie:
Registrácia  |  Zabudnuté heslo
tu sa nachádzate: hlavná stránka  zdravie  téma
kategórie:  

Únava 2

2
reakcií
1561
prečítaní
Tému 24. augusta 2016, 10:51 založil fitipaldi.

podobné témy:

názov témy
posledná
reakcií
11. 03. 2012
18
05. 12. 2014
20

1.
označiť príspevok

fitipaldi muž
   24. 8. 2016, 10:51 avatar
Ahojte df-kári

Existujú na Slovensku nejaké špeciálizované lekárske testy na príčiny únavy?

2.
označiť príspevok

mamaleone muž
   28. 8. 2016, 06:11 avatar
Ano existujú, na klinike športového lekárstva, tam sa také testy robia ale musíš byť registrovaný športovec, inak pre obyčajných pracujúcich sú takéto testy zbytočné ,tí musia iba robiť nesmú byť unavený , hrozí im prepustenie z práce

3.
označiť príspevok

Wolfe muž
   28. 8. 2016, 07:07 avatar
parada
váš príspevok

Pridávať príspevky môžu iba zaregistrovaní účastníci fóra.

Som zaregistrovaný

nick: heslo:
zostať trvalo prihlásený    
Nie som zaregistrovaný

Vaša prezývka:  

Po zaregistrovaní budete automaticky presmerovaní do tejto témy.

najnovšie príspevky na celom fóre

dnes, 15:58,  kntsz ja viem, že si nepoučiteľný a viem to už dávno na rozdiel od teba. TVOJE ARGUMENTY...
dnes, 15:24,  No tých kníh je ozaj viac, napr. i https://bit.ly/3JFbODH V minulosti som to čítaval,...
dnes, 15:09,  Má pravdu, sú 2 základné pohlavia: penis a vagína. Môžu sa narodiť však aj ľudia s...
dnes, 15:03,  Veru, prírodná veda sa nezaoberá ateizmom rovnako ako sa nezaoberá ani Snehulienkou :)...
dnes, 14:01,  Túto knihu mám a čítal som ju asi pred 12 rokmi. Ak sa chceš dozvedieť viacej, tak si...
dnes, 13:54,  Oprava, nie som, ale že on bol.
dnes, 13:53,  V Lipke som naposledy online: dnes, 13:47.
dnes, 13:35,  Prírodná veda nerieši ani existenciu Snehulienky.
dnes, 13:15,  niečo sa mi zazdalo....., ale už som v obraze. Trhni si nohou havrane, Relevantná diskusia...
dnes, 09:35,  aha moja oblubena diskuterka *21 tiez zaujimave https://www.pravdaojudite.net/
dnes, 09:28,  2. skus na enaxovom fore *04
dnes, 07:23,  35. Vyjadriť svoj názor alebo svetonázor môže aj vedec, či už teista alebo ateista. Ale...
dnes, 07:06,  Ak teda mozes, tak sa ozvi....
včera, 21:53,  Dnes vedcov vôbec nezaujíma, že Darwin bol agnostik. Je to pre evolúciu irelevantné.
včera, 21:27,  Enfant, si ešte v zajatí zastaralých názorov, ktoré dnes veda neberie do úvahy.
včera, 21:26,  Dnešná evolúcia (veda) sa už nezaoberá pozostatkami teistických názorov.
včera, 21:21,  Ak sú, nachádzajú sa len v ľudskej mysli. A to má skúmať psychiatria, psychológia,...
včera, 21:19,  ET: „Veda môže pracovať len s hmotnými vysvetleniami; nemôže potvrdiť ani vyvrátiť...
včera, 21:18,  ET: Buď je polovica mojich kolegov strašne hlúpa, alebo darvinizmus ako veda je plne v súlade...
včera, 21:16,  ET: Hovorím to svojim kolegom už po x-miliónty krát: Veda jednoducho nemôže svojimi...
neprehliadnite
vyhľadávanie

Život je ako pohár a je iba na tebe čím si ho naplníš. Aj tak si to nakoniec vypiješ sám.
Prevádzkuje df.sk | TOPlist
(48 443 bytes in 0,245 seconds)