Hoď ma hore
prihlásenie:
Registrácia  |  Zabudnuté heslo
tu sa nachádzate: hlavná stránka  kultúra  téma
kategórie:  

Recepty a napady pod jednou strechou

101
reakcií
3318
prečítaní
Tému 21. septembra 2013, 14:24 založil Pavlusz.

podobné témy:

názov témy
posledná
reakcií
06. 07. 2012
110
29. 12. 2012
4
25. 03. 2009
5
 
 


1.
označiť príspevok

Pavlusz muž
   21. 9. 2013, 14:24 avatar
Priznam sa obcas si rad navarim a teraz momemntalne preferujem zdravsie jedla.Jedno z mojich oblubenych sa stalo sójové soté))))))))

Receptík skúste)))

Sóju si uvaríme do makka vo vode s bujónom, mrazenú zeleninu zalejeme vriacou vodou necháme v otvorenej nádobe 15 minút.
Na rozpálenom oleji si popražíme cibulu pridáme sójove rezance a zeleninu premiešame osolíme, pridáme bylinky a dusíme asi tak 10 minút.
Ryžu si uvaríme a podávame ako prílohu k jedlu. Dobru chut prajem )))
Súhlasí Oleandra


2.
označiť príspevok

Pavlusz muž
   21. 9. 2013, 14:30 avatar
Popripade ktory je vas oblubeny a co si najradsej ukuchtite?))))


3.
označiť príspevok

Lux.Aeterna žena
   21. 9. 2013, 14:40

Príspevok bol vymazaný administrátorom.



4.
označiť príspevok

Pavlusz muž
   21. 9. 2013, 14:56 avatar
Co je dnes uplne zdrave Lux.Aeterna ?Mne to chuti po pravde a su myslim ze aj nezdravejsie jedla ako toto )))


5.
označiť príspevok

anaJ*
   21. 9. 2013, 15:14 avatar
Zdravšie by bolo, keby tá zelenina bola čerstvá. Bujón do zdravej stravy nepatrí vôbec. Ale inak, ak Ti to chutí, tak niet čo riešiť. Ešte k tej cibuli, ak odtučňuješ, cibuľa má nie je tá správna voľba a ak, tak iba v malom množstve. Ja sojové kocky môžem, celkom mi chutia, ale skôr, ako ich dám do jedla, ich prelejem vriacou vodou, v ktorej zmäknú.
Súhlasí Scarletshadow


6.
označiť príspevok

Oleandra žena
   21. 9. 2013, 19:16 avatar
Pripomenul si mi, to som kedysi aj ja jedávala a veľmi mi to chutilo
ja som tam ale dávala strasne vela ingrediencií..susene huby, kecup, horcicu, paradajky, papriku, cesnak, obcas aj slaninu, papricku..+ vegetu a rozne druhy korenin rozhodne to zdrave nebolo, ale bavilo ma to takto mixovat a dochucovat a samozrejme, ze som si na tom vzdy dobre pochutila..a priloha- ryza s uhorkovým salatom..
preco som to vlastne prestala varievať ?!? )
Súhlasí Pavlusz


7.
označiť príspevok

Chiara.1 žena
   21. 9. 2013, 19:19 avatar
1. soja nie je moc prospešná na častú konzumáciu. Môj obľúbeny je klasika, rezeň alebo kačaCIE PRSKO s MAJONéZOVýM šalátom. 
Súhlasí Pavlusz


8.
označiť príspevok

Oleandra žena
   21. 9. 2013, 20:06 avatar
môj naj- pecený bocik, cervená kapusta a knedlík


9.
označiť príspevok

Chiara.1 žena
   22. 9. 2013, 09:16 avatar
Sojové mäso som jedla len raz, žiadna sláva, mne to pripomínalo že jem pogumovaný papier, a myslím si, kto nie je vegetarián alebo nejak chorý, že ak sa zdravo striedmo stravuje, nemusí sa utiekať k sojovému mäsu. Asi len preto že je lacné?


11.
označiť príspevok

anaJ*
   22. 9. 2013, 09:27 avatar
Sójové mäso je celkom chutné, pokiaľ človek vie variť. Ty ho ho zjavne nevieš pripravovať, lebo takú kritiku by si inak nenapísala.
Sójové mäso, ak opražíš spolu s kockami normálneho mäsa v jedle takmer nerozoznáš. Ja dávam sójové mäso napríklad do hríbového gulášu, pol na pol s riadnym mäsom a prvé sa z neho vždy zje to sójové. Sójové mäso je skvelé v rizote, ale opäť nie také plané, ako ho kúpiš, treba ho vedieť uvariť a ochutiť, bez tejto zručnosti je to iba obyčajný grc. Koniec koncov ako riadne mäso. To by si tiež nezjedla bez ochutenia a bez tepelnej prípravy. S cenou to nemá nič spoločné, s fantáziou a schopnosťou variť áno.
Súhlasí Pavlusz, Oleandra


12.
označiť príspevok

Al_ice
   22. 9. 2013, 09:31 avatar
11. vselico sa da koreninami,bylinkami chutne upravit, ved aj taka macka udajne chuti ako kuracina
soja/sojove maso nie je nic ine,iba modifikovany shit;
Súhlasí ra.am, Chiara.1


13.
označiť príspevok

ra.am muž
   22. 9. 2013, 09:33 avatar
Hnusoba plna emulgatorov. rADSEJ JEST TO MASO. a AJ TO UZ POMALY NIE ZO SUPERMARKETOV.
Súhlasí Al_ice, Chiara.1


17.
označiť príspevok

anaJ*
   22. 9. 2013, 09:41 avatar
No ale veď ho nejedz a máš po celoživotnom probléme. Ja sójové mäso jem možno tak dva krát do roka. Mne chutí, ale to bude asi tým, že ja nežerem kraviny typu mäsové výrobky, konzervy a kupované mäso z hypermarketov plné sračiek.


27.
označiť príspevok

Al_ice
   22. 9. 2013, 10:00 avatar
17. uz dusim hovadzie pérko,ak pocasie vydrzi,obedujeme vonku v zmysle-
mala *Slavnost v botanickej zahrade* :o)
inac ten film by si si mala pozriet,natocil ho nebohy Elo Havetta 


28.
označiť príspevok

anaJ*
   22. 9. 2013, 10:12 avatar
Tak o Tebe je známe, že si vychýrená kuchárka a hostiteľka   Pôvodne som chcela aj ja hovädzinu, ale nakoniec som sa rozhodla v duchu obžerstvo je hriech iba pre bravčové karé a s prílohou zelené fazuľové lusky, bez polievky.


38.
označiť príspevok

Al_ice
   22. 9. 2013, 10:36 avatar
28. trochu som to odkukala od mojej svokry,to bola chyrecna gazdina a hostitelka,
ta vedela aj z najjednoduchsieho jedla vykreovat lukulske hody 


35.
označiť príspevok

Pavlusz muž
   22. 9. 2013, 10:30 avatar
Al_ice prosim ta.))) som si niekde vsimol tvoju temu a zaujala ma.Si tam robila tie tekvicky neboli samozrejme jedle ale krasne )) aky maly nazov prosim ta? A este nemas nejake podobne napady?Raz sa do toho pustim ozaj boli rozkosne ))))


37.
označiť príspevok

Al_ice
   22. 9. 2013, 10:33 avatar
35. napady si vycitam zo vselijakych babskych casopisov pre sikovne ruky;-)
tekvicky neboli jedle,muka,vela soli,voda a po upeceni su tvrde,ako kamen.
ale ak nadabim na nejake ine kreativne veci,hned ich vyskusam,vyfotim a trrtnem ako temu 
Súhlasí Pavlusz


41.
označiť príspevok

Pavlusz muž
   22. 9. 2013, 10:37 avatar


43.
označiť príspevok

Pavlusz muž
   22. 9. 2013, 10:38 avatar
Nejde to otvorit :((((


45.
označiť príspevok

Al_ice
   22. 9. 2013, 10:41 avatar


47.
označiť príspevok

Al_ice
   22. 9. 2013, 10:42 avatar
nejde,lebo to inac neviem narichtovat 
Súhlasí Pavlusz


32.
označiť príspevok

Chiara.1 žena
   22. 9. 2013, 10:19 avatar
11. anaj , ale no, nepreháňaš to zo svojimi dojmami a pojmami?
a propó , mňa príprava sojových produktov nezaujíma.


40.
označiť príspevok

anaJ*
   22. 9. 2013, 10:37 avatar
Urazená ješitnosť? Veď iba diskutujeme, čo sa hneď odúvaš. A keď Ťa téma nezaujíma, tak na kieho frasa sa k nej "fundovane" vyjadruješ?  


49.
označiť príspevok

Chiara.1 žena
   22. 9. 2013, 10:46 avatar
40. Anaj, ti šibe ?
Diskutujem a vyjadrujem svoj názor a ty sa na mne neviem z akého dôvodu blbo ventiluješ, choď radšej do teplární, možno z teba vypustia tú nahromadenú paru  


51.
označiť príspevok

anaJ*
   22. 9. 2013, 10:50 avatar
Vôbec nie! Neprenášaj na mňa svoje myšlienkové pochody a paranoju. Nepoznám Ťa a nemám najmenší dôvod na to, aby som sa na Tebe ventilovala. Reaguješ v duchu, myslím si, že ona si myslí, že ja si myslím a to je dosť zlé!  


65.
označiť príspevok

Chiara.1 žena
   22. 9. 2013, 11:03 avatar
51. No nič, zrejme si vstávala hore zadkom; a z akého dôvodu tie ataky?


73.
označiť príspevok

anaJ*
   22. 9. 2013, 11:43 avatar
Ja? Sa preber, pozri si moje dnešné komentáre! Znovu Ti opakujem, nesnaž sa na mňa hľadieť svojimi poryvmi mysle a svojou paranojou. Si zbytočne vzťahovačná. Ak Ťa tak strááááášne iritujem, radím Ti, prekroč ma a máš po celoživotnom probléme. Inak, iba tak, medzi nami dievčatami, peknú nedeľu želám!


54.
označiť príspevok

Alfonz od Trnofajov muž
   22. 9. 2013, 10:56 avatar
Sojove "maso"nie je maso.
Mäso je kostrová živočíšna svalovina (napr. jatočného dobytka, zveriny, hydiny, rýb, ale aj hmyzu) určená na spotrebu alebo ďalšie spracovanie. Maso mozem.  


56.
označiť príspevok

anaJ*
   22. 9. 2013, 10:58 avatar
Konečne svetlo do problému! A ozaj, že som tak smelá, Ty máš prečo vypnutý telefón?  


58.
označiť príspevok

Alfonz od Trnofajov muž
   22. 9. 2013, 11:00 avatar
Poruch je vo vasom prijimaci. 


61.
označiť príspevok

anaJ*
   22. 9. 2013, 11:01 avatar
Ale trt, fakt?   Beda Ti, ak ma šáliš  


14.
označiť príspevok

Iesus_z_Nazaretu
   22. 9. 2013, 09:35 avatar
Sojové mäso nemusím...ale také prsíčka podlievané vínom (napr Chardonay) môžem aj natural..:-)


15.
označiť príspevok

Al_ice
   22. 9. 2013, 09:38 avatar
14. ty mi hovoris z duse,ci prsickami,alebo chardonnay,keby nebolo tak skoro,tak uz vykrikujem cin cin  
podme si dat radsej dobre kaficko 


31.
označiť príspevok

anaJ*
   22. 9. 2013, 10:16 avatar
Ja som už kuracie úplne vyškrtla zo svojho jedálnička. Nedôverujem tým kupovaným sliepkam, nemôžem si pomôcť. Z domáceho chovu môžem, ale tie ostatné už eeeee  
Súhlasí Pegas


34.
označiť príspevok

Iesus_z_Nazaretu
   22. 9. 2013, 10:28 avatar
veď ja som nemyslel kuracie....viď avatar... 


36.
označiť príspevok

anaJ*
   22. 9. 2013, 10:33 avatar
Sorry, stála som si na kábliku  


39.
označiť príspevok

Iesus_z_Nazaretu
   22. 9. 2013, 10:37 avatar
:-) robím si prču...sranda musí byť aj keď do hrnca sojové nebude...
Súhlasí anaJ*


44.
označiť príspevok

anaJ*
   22. 9. 2013, 10:39 avatar
Šak Ťa už nejaký ten piato poznám, tak tak som to aj brala   Kto piekol tie tvarohové kocky?  


50.
označiť príspevok

Iesus_z_Nazaretu
   22. 9. 2013, 10:48 avatar
ja nedôverujem žiadnym sliepkam, nielen tým z predajne....bohvie kade sa flákajú a čo zobú
Súhlasí Pavlusz, anaJ*


53.
označiť príspevok

anaJ*
   22. 9. 2013, 10:56 avatar
Presne tak. O sliepke sa hovorí, že aj sopeľ s chuťou zobne, tak aj preto ich nemusím.


55.
označiť príspevok

Al_ice
   22. 9. 2013, 10:58 avatar
53. fujtajbl!!! 
niektore kura dokonca na sopel caka  
Súhlasí anaJ*


59.
označiť príspevok

anaJ*
   22. 9. 2013, 11:01 avatar
Týmto si ma fakt rozosmiala, dík  


63.
označiť príspevok

Iesus_z_Nazaretu
   22. 9. 2013, 11:03 avatar
tak-tak....dokonca viem o tom že deti týrali úbohé sliepky....pustili sopeľ a keď sa chystala zobnúť tak potiahli....a tak dookola...: 
Súhlasí anaJ*


57.
označiť príspevok

Iesus_z_Nazaretu
   22. 9. 2013, 10:59 avatar
ale niektoré zobú z ruky....tak neviem-neviem 
Súhlasí Al_ice


10.
označiť príspevok

ra.am muž
   22. 9. 2013, 09:19 avatar
Sojove maso je ina hnusoba.
Súhlasí Al_ice


16.
označiť príspevok

-oby- muž
   22. 9. 2013, 09:38 avatar
Keď si predstavím, čo všetko do toho sojoveho mäsa musím natrepať, aby sa to dalo jesť, potom už môžem zjesť všetko. Zažívacie ústrojenstvo sa zblázni aj od jedného aj druhého.


20.
označiť príspevok

anaJ*
   22. 9. 2013, 09:44 avatar
Nepreháňaj, na sójové mäso netreba viac, než na normálne mäso. Iste, hovädziu polievku z neho neuvariš, ale v takom segedíne sa stratí. Treba ho vedieť robiť. Tú pachuť sójového mäsa treba odstrániť pred varením, treba ho preliať vriacou vodou a tú zliať. Zmäknuté ho potom ochutíš hoci aj soľou a bude Ti chutiť úplne inak.


24.
označiť príspevok

-oby- muž
   22. 9. 2013, 09:53 avatar
Segedín bez poriadneho kusa kusa bravčoviny nestojí za nič. Sójove mäso v ňom je len hlušina, asi ako slama v sečke.Len na objem. Žiadny iný význam.


30.
označiť príspevok

anaJ*
   22. 9. 2013, 10:14 avatar
Oby, to som si voľakedy aj ja myslela, ale keď tú sóju opražíš spolu s mäsom, tak je fakt celkom jedlá. Ver, lebo ťa prehnem cez koleno  


18.
označiť príspevok

dobrý holub 1 muž
   22. 9. 2013, 09:43 avatar
Ja jem všetko, podľa mňa je hlúpe sa na nejaký typ stravy sústrediť.......Škodlivosť je vždy otázka miery a aj všetko tkz. škodlivé obsahuje pre naše telo dôležité látky.


19.
označiť príspevok

Pavlusz muž
   22. 9. 2013, 09:43 avatar
To naozaj je take nezdrave?)))) Obsahuje vela bielkovin a malo kalorii tak preto sa stalo toto jedlo mojim kamaratom)))))
Tak mi poradte nieco aj iny nieco chutne a hlavne zdrave))))


21.
označiť príspevok

anaJ*
   22. 9. 2013, 09:46 avatar
Nedaj si nakukať sprostosti. Ak Ti chutí nie je to o nič nezdravšie ako napríklad saláma, párky alebo ovsené vločky, ktoré sú grc plný prachu.
Súhlasí Pavlusz


22.
označiť príspevok

Iesus_z_Nazaretu
   22. 9. 2013, 09:50 avatar
to staré známe: jedz do polosýta, pi do polopita....strava má byť rozmanitá ale s mierou...ani taká slanina ti neublíži ak ju nebudeš hltať každý deň na kilá
Súhlasí Pavlusz, anaJ*, zajomato


25.
označiť príspevok

Iesus_z_Nazaretu
   22. 9. 2013, 09:54 avatar
a ešte: treba stravovanie prispôsobiť zdrav.stavu a veku...črevá vekom zlenivejú...:-)


26.
označiť príspevok

Al_ice
   22. 9. 2013, 09:56 avatar
22. jasne, vsetko s mierou,aj ked sa rada najem ako sedlak na Vanoce,
na kuse domacej slaniny s cibulou si pochutim viac,ako na sushi u sikmookeho  
Súhlasí Pavlusz, anaJ*


29.
označiť príspevok

anaJ*
   22. 9. 2013, 10:13 avatar
Slanina ublíži menej ako osladený čaj cukrom  
Súhlasí Al_ice


23.
označiť príspevok

dobrý holub 1 muž
   22. 9. 2013, 09:51 avatar
Mne aj sojové veci celkom chutia nejem to často ale zjem a správne ochutené je to fajn.
Súhlasí Pavlusz, anaJ*


33.
označiť príspevok

Al_ice
   22. 9. 2013, 10:25 avatar
23. uz dopredu ta upozornujem,ked ti pridem uclovecit zahradu,
tak ma hadam neponuknes sojovym masom??? 


42.
označiť príspevok

Al_ice
   22. 9. 2013, 10:37 avatar
33. kurna holubok*,co sme pohnevani?hmm? 


75.
označiť príspevok

dobrý holub 1 muž
   22. 9. 2013, 11:49 avatar
Nie sme pohnevaný   ale varím vonku kotlíkový guláš z mäska samozrejme.......pol na pol hovädzí močink a bravčové stehno.........a v prestávkach ešte obíjam orechy......   Soja nie je moja špecialita ja to iba zjem......


76.
označiť príspevok

Al_ice
   22. 9. 2013, 11:54 avatar
75. chvala bohu,uz som sa chystala pre teba vyrabat v mojom laboratoriu
www.bachovekvapky.sk Tento odkaz smeruje mimo DF.sk
skusim ponuknut niekomu inemu  


77.
označiť príspevok

dobrý holub 1 muž
   22. 9. 2013, 12:01 avatar
To je dobré vôbec som o tomto výbornom prostriedku nepočul......kde sa dá objednať 5 litrov ? 


78.
označiť príspevok

Al_ice
   22. 9. 2013, 12:06 avatar
77. na Vianoce bobule dozrievaju,na Troch kralov ti poslem butylku,
ulejeme aj niektorym Svatym za dedinu  


79.
označiť príspevok

dobrý holub 1 muž
   22. 9. 2013, 12:06 avatar
Zaplatím preočkovanie účastníkov DF..... 


80.
označiť príspevok

ra.am muž
   22. 9. 2013, 12:10 avatar
zaplatim kampan proti ockovaniu. 
Súhlasí anaJ*


82.
označiť príspevok

Al_ice
   22. 9. 2013, 13:06 avatar
80. je**ime si vsetci z bachovych kvapiek,nebudme fajnovi  
Osvietenemu budu chutit ako Kristove slzy  


84.
označiť príspevok

Iesus_z_Nazaretu
   22. 9. 2013, 13:08 avatar
žeby som si zmenil priezvisko na Bach?...


86.
označiť príspevok

Al_ice
   22. 9. 2013, 13:15 avatar
84. tesi ma, ja som Offenbachova  


85.
označiť príspevok

dobrý holub 1 muž
   22. 9. 2013, 13:14 avatar
A prečo taká podpora negatívnosti ?  


87.
označiť príspevok

anaJ*
   22. 9. 2013, 13:18 avatar
Ó! Ďalší nadovšetko čistý a bez chybový? Toto je tuším fakt choroba tohto fóra  


88.
označiť príspevok

dobrý holub 1 muž
   22. 9. 2013, 13:19 avatar
Máš vidiny, nikde som nič také nepísal...... 


89.
označiť príspevok

anaJ*
   22. 9. 2013, 13:21 avatar
Ježkové zraky! Z tebou ani z voza ani na voz   Čo zas? Ulej si z tých kvapiek, nech ti nekvapká. Ozaj, aby som nezabudla. Peknú nedeľu!


90.
označiť príspevok

anaJ*
   22. 9. 2013, 13:24 avatar
S .............. s ................s ................ ale nepicnem sa kvôli tomu, že som krásna  


91.
označiť príspevok

dobrý holub 1 muž
   22. 9. 2013, 13:31 avatar
Peknú nedeľu aj tebe.....  No koment na ostatné, lebo ani nie je na čo.....  


92.
označiť príspevok

anaJ*
   22. 9. 2013, 13:32 avatar
Nie? A potom prečo ten osteň sarkazmu?  


93.
označiť príspevok

dobrý holub 1 muž
   22. 9. 2013, 13:33 avatar
A kdeže si ho videla ? 


95.
označiť príspevok

anaJ*
   22. 9. 2013, 13:38 avatar
Vidím, že galantnosť máš "v krvi". Neprebíjaj, mne už je to jedno, nebude zo psa slanina, ani z vlka baranina.


99.
označiť príspevok

dobrý holub 1 muž
   22. 9. 2013, 14:00 avatar
OK chytila sa nejakú, pre mňa nepochopitelnú, alergiu na mňa , je to teda tvoj problém, nie môj.


100.
označiť príspevok

anaJ*
   22. 9. 2013, 14:07 avatar
Ži v kľude, žily mi to netrhá. Naopak   Téma je však "Recepty a napady pod jednou strechou", tak mám za to, že netreba zbytočne spamovať túto zaujímavú tému  


46.
označiť príspevok

zajomato
   22. 9. 2013, 10:41 avatar
dobrá téma pred nedeľným obedom, ja som si natrhal mladú žihlavu, uvarím ju ako špenát, pridám volské oko a ľahkú zeleninovú polievku, prajem všetký dobrú chuť, jadzte čo vám chutí a žite ako najlepšie veríte!


48.
označiť príspevok

Al_ice
   22. 9. 2013, 10:44 avatar
zihlava ako spenat je super, najlepsie chut na jar,ked je mladucka;


52.
označiť príspevok

anaJ*
   22. 9. 2013, 10:53 avatar
No vidíš a ja by som žihľavu do úst nedala. Ale také listy baby špenátu, tak to by som si rukáv urvať nedala. V Pardubiciach som z nich jedla dva krát polievku so smotanou. Bola to fakt delikatesa.


66.
označiť príspevok

Al_ice
   22. 9. 2013, 11:04 avatar
52. spenat je super,iba je s nim moc roboty,kazdy listok umyt,odstopkovat,
ale finalny vysledok stoji pre gurmana za to  
Súhlasí anaJ*


81.
označiť príspevok

Linda žena
   22. 9. 2013, 12:51 avatar
však ja tých čušpajzov   doprajem každému..veľa a často..


83.
označiť príspevok

Al_ice
   22. 9. 2013, 13:07 avatar
81. cucpajz,to som uz davno nepocula  


98.
označiť príspevok

Oleandra žena
   22. 9. 2013, 13:56 avatar
najzdravsia a najbohatsia na vitaminy


60.
označiť príspevok

Pavlusz muž
   22. 9. 2013, 11:01 avatar
A to ako sa robi anaJ* len asi roxmixujes nie?))) A zihlava je fajn s prazenicou to mam rad )))


64.
označiť príspevok

anaJ*
   22. 9. 2013, 11:03 avatar
Nie, nie, celé listy. Skúsim nájsť recept. Bola to nejaká francúzska polievka. Ak ho nájdem, tak to sem skopírujem.


62.
označiť príspevok

Al_ice
   22. 9. 2013, 11:02 avatar
vidis Pauluszko édes , este aj tato tema sa ti premenila na zlato 
len nejedz sojove maso a uvidis,ake budes mat tehlicky na bruchu 
Súhlasí anaJ*


67.
označiť príspevok

anaJ*
   22. 9. 2013, 11:07 avatar
Jedeš, potvoro! Nepleň mladému mužovi  
Ozaj, Pavlusz, poznáš korenie od Kotányi Sladké & štiplavé v mlynčeku? Je to super vec, lebo má okrem štipľavej papriky v sebe aj čokoládu a skvelo ochutí jedlo na sladko štipľavo. Vyskúšaj.


68.
označiť príspevok

anaJ*
   22. 9. 2013, 11:09 avatar
Sa picnem ... malo tam byť "nepleť mladému mužovi hlavu"  


70.
označiť príspevok

Al_ice
   22. 9. 2013, 11:18 avatar
60. to vyzera iba tak na oko 
vlastne som chcela podj***ut teba a tvoje sojove maso  


71.
označiť príspevok

anaJ*
   22. 9. 2013, 11:35 avatar
Mne to bolo jasné hneď od začiatku, cica. Znám své lidi      
Súhlasí Al_ice


69.
označiť príspevok

Pavlusz muž
   22. 9. 2013, 11:10 avatar
Nie anaJ* nepoznam a to sa da kupit normalne v supermarketoch?))A dakujem ak hodis receptik moja )) ja sa chcem zdravo stravovat len tych receptov je pomenej co by som zvladol)))


72.
označiť príspevok

anaJ*
   22. 9. 2013, 11:38 avatar
O.K., to zas ja ich mám plno, lebo túto tému dosť sledujem. Keď budem mať viacej času, tak zaručene sa k tomu vrátim a aj sama vytvorím na to osobitnú tému. Drž s! Peknú nedeľu želám  


74.
označiť príspevok

Pavlusz muž
   22. 9. 2013, 11:45 avatar
Dakujem Ti podobne )))
Súhlasí anaJ*


94.
označiť príspevok

anaJ*
   22. 9. 2013, 13:36 avatar
Zatiaľ som nenašla, asi to bola iba špecialita hotela, kde som bola ubytovaná. Ale našla som zaujímavý recept na zelenú fazuľku, večer ho vyskúšam. Som zvedavá, ako môžu chutiť zelené lusky so zázvorom.
uvarene.medzizenami.sk Tento odkaz smeruje mimo DF.sk
Súhlasí Pavlusz


96.
označiť príspevok

anaJ*
   22. 9. 2013, 13:39 avatar
Inak, aj tento šalát z fíg a baby špenátu nemusí byť od veci. Tak vyskúšam aj ten  
uvarene.medzizenami.sk Tento odkaz smeruje mimo DF.sk
Súhlasí Pavlusz


97.
označiť príspevok

Pavlusz muž
   22. 9. 2013, 13:43 avatar
Super anaJ* jednoduche a zdrave hlavne )))) Dakujem za tip
Súhlasí anaJ*


101.
označiť príspevok

Mardo24 muž
   25. 9. 2013, 10:52 avatar
Celkom zaujímavé a nápadité  
mojdom.zoznam.sk Tento odkaz smeruje mimo DF.sk--


102.
označiť príspevok

Al_ice
   25. 9. 2013, 11:35 avatar
a moze sa tam celkom kludne pohodlne zit,ale myslim si, ze majitel by mal byt naozajstny "ezermester"
a kopu veci by si musel urobit sam,lebo zrejme dost velka udrzba,my s plastovymi oknami,dverami a laminatovou
podlahou mame na roky vystarane  
Súhlasí Mardo24
váš príspevok

Pridávať príspevky môžu iba zaregistrovaní účastníci fóra.

Som zaregistrovaný

nick: heslo:
zostať trvalo prihlásený    
Nie som zaregistrovaný

Vaša prezývka:  

Po zaregistrovaní budete automaticky presmerovaní do tejto témy.

najnovšie príspevky na celom fóre

neprehliadnite
df.sk na Facebooku
vyhľadávanie
 
Včera som bol chytrý, preto som chcel zmeniť svet. Dnes som múdry, preto mením sám seba.
Prevádzkuje df.sk | TOPlist
(215 435 bytes in 0,397 seconds)