Hoď ma hore
prihlásenie:
Registrácia  |  Zabudnuté heslo
tu sa nachádzate: hlavná stránka  rôzne  téma
kategórie:  

Proč Rusko zakázalo používání mikrovlnných trub?

4
reakcií
981
prečítaní
Tému 13. júna 2012, 22:48 založil red rose.

podobné témy:

názov témy
posledná
reakcií
10. 01. 2012
8
23. 01. 2012
156
05. 12. 2012
73
27. 10. 2012
48
18. 12. 2018
5
 
 


1.
označiť príspevok

red rose žena
   13. 6. 2012, 22:48 avatar
Spotřebitelé dnes umírají částečně i proto, že nadále pojídají mrtvé potraviny, které jsou zabity v mikrovlnce. Berou zjevně zdravé jídlo, plné vitaminů a přírodní medicíny, pak ho ozařují v mikrovlnce a ničí většinu jeho živin. Lidé jsou jedinými zvířaty na planetě, která ničí nutriční hodnotu své potravy předtím, než ji sní.
Spotřebitelé dnes umírají částečně i proto, že nadále pojídají mrtvé potraviny, které jsou zabity v mikrovlnce. Berou zjevně zdravé jídlo, plné vitaminů a přírodní medicíny, pak ho ozařují v mikrovlnce a ničí většinu jeho živin. Lidé jsou jedinými zvířaty na planetě, která ničí nutriční hodnotu své potravy předtím, než ji sní. Všechna ostatní zvířata konzumují potravu v jejím přirozeném nezpracovaném stavu, ale lidé jdou svou cestou, aby učinili jídlo nutričně k ničemu, než ho snědí. Není divu, že lidé jsou nejméně zdravými savci na planetě.
V Rusku byly mikrovlnné trouby zakázány v r. 1976, kvůli jejich negativním následkům ve vztahu ke zdraví, protože ohledně jejich používání bylo provedeno mnoho studií. Tento zákaz byl zrušen po perestrojce na počátku 90. let. Na internetu lze nalézt řadu dokumentů vztahujících se k této problematice.
Vynález mikrovlnné trouby a její masové přijetí populací se překrývá s nástupem obezity v rozvinutých zemích světa. Nejen, že mikrovlnka učinila pohodlnějším jíst více obezitu podporujících jídel, ale také ničila většinu nutričního obsahu těchto jídel, takže spotřebitelé byli v trvalém stavu podvýživy a přejídání se. Jinými slovy, lidé jí příliš mnoho kalorií, ale ne dostatek skutečných živin. Výsledkem je samozřejmě to, co vidíme dnes: epidemická výskyt cukrovky, rakoviny, srdečních nemocí, deprese, selhávání ledvin, nemoci jater a spousta dalších věcí.
Tyto nemoci jsou všechny způsobeny kombinací podvýživy a expozice toxickým chemikáliím (plus dalším faktorům, jako emocionální trauma, nedostatek pohybu atd.). Mikrovlny činí podvýživu prakticky automatickou, a nechat se vystavit toxickým chemikáliím je snadné, zkrátka stačí jíst zpracované potraviny (které jsou univerzálně vyráběny s přídavkem toxických chemikálií, které jsou vydávány za konzervanty, barviva, posilovače chuti atd.).
Ozařování mikrovlnami je technicky forma ozařování potravin. Považuji za zajímavé, že lidé, kteří říkají, že by nikdy nejedli "ozařované" potraviny, se nijak nezdráhají a své jídlo strkají do mikrovlnky. Je to tož (jež jiná vlnová délka záření). V podstatě, mikrovlny byly původně zařazovány do "radarové části" spektra. Dnes to zní podivně, že? Ale když se s mikrovlnami přišlo v 70. letech poprvé, byly hrdě propagovány jako radarové spektrum. Ozařujete své jídlo vysoce intenzivním radarem a to se zahřívá. To bylo považováno v 70. letech za zázrak kosmického věku. Možná jednoho dne nějaký vynálezce vytvoří zařízení pro ohřev potravin, které nebude radikálně měnit nutriční hodnotu potravin, ale nijak v tomto směru dech nezadržuji. Pravděpodobně nejlepším způsobem ohřívání potravin je používat remosku a udržovat teplo co nejníže.
Mikrovlnka nefunguje, jak tvrdí reklama, jen tak mimochodem. Činí vaše jídlo horkým. Ale mechanismus, kterým je teplo vytvářeno, způsobuje vnitřní poškození jemných molekulárních struktur vitaminů a fytoživin. Minerály jsou nicméně celkem nezasaženy, takže stále dostáváte v ozářené potravě nějaký hořčík, vápník a zinek, stejně jako v neozářené potravě, ale veledůležité vitaminy B, anthokyaniny, flavonoidy a další nutriční prvky, jsou mikrovlnkami snadno zničeny.
Mikrovlnka je přístroj zombie. Lidé, kteří používají mikrovlnku pravidelně, kráčí po cestě degeneračních nemocí a celoživotního boje s obezitou. Čím více mikrovlnku používáte, tím horším se váš výživový stav stává, a tím pravděpodobněji budete diagnostikováni s různými nemocemi a dostanete léky, samozřejmě, které vytvoří další zdravotní problémy, které vedou k velké spirále dolů.
Udělejte si laskavost: vyhoďte mikrovlnku, nebo i věnujte nějaké charitě, je mnohem snazší vyhnout se používání mikrovlnky, když ji kolem sebe nemáte. Udělá to místo na dřezu, ušetří elektriku a silně prospěje vašim stravovacím návykům. Když potřebujete něco ohřát, ohřejte to v troubě nebo remosce (vyhněte se teflonu a nepřilnavým povrchům, samozřejmě). A co lépe, snažte se jíst syrovou nezpracovanou stravu. Pak dostanete tu nejlepší výživu.
Piju super potravinové mixy každé ráno a mikrovlnku jsem nepoužil roky. Ochrana zdraví ne vaší zodpovědností a je na nás všech, abychom činili informovaná rozhodnutí o tom, co kupujeme, připravujeme a konzumujeme. Musíte se šetřit.Zde je několik nedávných vědeckých nálezů ohledně mikrovlnkovaných potravin:
1. Mikrovlnkou ozářené potraviny ztrácí 60-90% životního energetického pole a ozařování urychluje strukturální rozpad potravin.
2. Ozařování vytváří rakovinu způsobující látky v mléce a obilovinách.
3. Ozařování mění základní látky jídla, což způsobuje poruchy zažívání.
4. Ozařování mění chemii jídla, což může vést k selhání lymfatického systému a degeneraci schopnosti těla chránit se proti rakovinovému růstu.
5. Ozářené potraviny vedou k vyššímu výskytu rakovinových buněk v krevním řečišti.
6. Ozařování změnilo rozklad základních látek, když byla syrová, vařená nebo zmrazená zelenina vystavena ozařování byť na velmi krátkou dobu a vytvořily se volné radikály.
7. Ozářené potraviny způsobily rakovinový růst v žaludku a střevech, celkovou degeneraci periferních buněčných tkání a postupný rozpad zažívacího a vylučovacího systému u statisticky významného počtu lidí.
8. Ozářené potraviny snížily schopnost těla využít vitaminy B-komplexu, vitamin C, vitamin E, základní minerály a lipotropika.
9. Mikrovlnné pole v blízkosti mikrovlnky způsobilo také spoustu zdravotních problémů.
10. Ohřívání připravených jídel v mikrovlnce, na teplotu dostatečnou pro konzumaci, vytvořilo:
* d-Nitrosodietanolamin (velmi známou rakovinotvornou látku)
* destabilizaci aktivních proteinových bimolekulárních sloučenin
* vytvoření vázacího efektu na radioaktivitu v atmosféře
* vytvoření rakovinotvorných látek v proteinovo-hydrosylatiových sloučeninách v mléce a zrninách.

11. Mikrovlnné emise způsobily také změnu katabolického (rozkladného) chování glukosidu - a galaktosidu - prvků ve zmraženém ovoci, když je tímto způsobem rozmraženo.
12. Mikrovlny změnily katabolické chování rostlinných alkaloidů, když jim byla syrová, vařená nebo zmražená zelenina vystavena dokonce i na velmi krátkou dobu.
13. Rakovinu způsobující volné radikály se vytvořily v určitých molekulárních formacích stopových minerálů v rostlinných látkách, obzvláště v syrové kořenové zelenině.
14. V důsledku chemických změn v potravinových látkách došlo k selhání lymfatického systému, způsobilo to degeneraci schopnosti imunitního systému chránit se před rakovinovým růstem.
15. Nestabilní katabolismus mikrovlnami ozářených potravin změnil jejich základní potravinové látky, což vedl k poruchám zažívacího systému.
16. Lidé konzumující ozářené potraviny vykázali statisticky vyšší výskyt rakoviny žaludku a střev, plus celkovou degeneraci periferních buněčných tkání, s postupným rozpadem funkce zažívacího a exkrečního systému.
17. Expozice mikrovlnám způsobila významný pokles nutriční hodnoty všech studovaných potravin, obzvláště:
* pokles biodostupnosti vitaminů B-komplexu, vitaminu C, vitaminu E, základních minerálů a lipotropik
* destrukci nutriční hodnoty nukleoproteinů v mase
* snížení metabolické aktivity alkaloidů, glykosidů, galaktosidů a nitrilosidů (vše základní rostlinné látky v ovoci a zelenině)
* značné urychlení strukturální desintegrace ve všech potravináchMike z Natural News o mikrovlnách říká:
"Nárůst široce rozšířeného nedostatku živin v západním světě koreluje téměř dokonale se zavedením mikrovlnné trouby. Není to žádná náhoda. Mikrovlnky ohřívají potraviny prostřednictvím procesu vytváření molekulárního tření, ale toto molekulární tření rychle ničí jemné molekuly vitaminů a fytoživin (rostlinných léčiv) přirozeně se vyskytujících v potravinách. Jedna studie ukázala, že mikrovlnami ozářená zelenina měla zničených až 97% nutričního obsahu (vitaminy a další rostlinné živiny, které brání vzniku nemocí, posilují imunitní funkce a zlepšují zdraví)." "Jinými slovy, pojídání syrové brokolice poskytuje přírodní protirakovinnou medicínu, která je extrémně účinná v zastavování růstu rakovinových nádorů. Ale mikrovlnné ozáření brokolice protirakovinné živiny ničí a činí potravu "mrtvou" a nutričně prázdnou. Existují dokonce určité důkazy, že ozařování ničí přirozenou harmonii molekul vody, což vytváří energetický vzorec chaosu ve vodě nacházející se ve všech potravinách. V podstatě běžný výraz "ozařování" je velmi příhodný: používání mikrovlnky je jako házet na své jídlo atomovku a pak jíst spad. (Nicméně z pojídání mikrovlnami ozářeného jídla radiaci neobdržíte. Ale nedostanete ani příliš živin)."
Takže pokud se chystáte použít mikrovlnnou troubu, doporučuje, abyste odešli z kuchyně. Americká FDA radila "nestůjte před mikrovlnkou delší dobu". Probíhá spousta výzkumu mikrovlnných trub a účinků, jaké mohou mít na lidské tělo. Konečné studie zatím zveřejněny nebyly, ale pokud je výše uvedené určitým náznakem negativních účinků na potraviny, mohu si jen představit účinky na lidské tělo. Takže pokud nemusíte mikrovlnku používat, tak to nedělejte. Kdyby jen proto, abyste si zachovali kvalitu a nutriční hodnotu svého jídla.
Udělejte sobě a své rodině obrovskou život zachraňující laskavost - vyhoďte mikrovlnku! Věnujte trochu více času přípravě jídla a žijte delší zdravější život!


4.
označiť príspevok

Lea Smeja žena
   14. 6. 2012, 18:37 avatar
Red rose presne, mikrovlnky su svinstvo, ja si vsetko ohrievam na panvici alebo v hrnci.
Súhlasí red rose, attis


2.
označiť príspevok

Sono Daxis a-Lia muž
   13. 6. 2012, 22:51 avatar
Niektoré látky sa stanú stráviteľné po ohriati.


3.
označiť príspevok

red rose žena
   13. 6. 2012, 22:51 avatar
ale nemusí to byť v mikrovlnke predsa..
Súhlasí Sono Daxis a-Lia


5.
označiť príspevok

cerveny mak muž
   14. 6. 2012, 19:24 avatar
nieco na tom pravda bude napr, kura upecne ci ohriate v mikrovnlne a v klasickej trube je rozdiel.
Súhlasí red rose
váš príspevok

Pridávať príspevky môžu iba zaregistrovaní účastníci fóra.

Som zaregistrovaný

nick: heslo:
zostať trvalo prihlásený    
Nie som zaregistrovaný

Vaša prezývka:  

Po zaregistrovaní budete automaticky presmerovaní do tejto témy.

najnovšie príspevky na celom fóre

dnes, 01:43,  10. niekto bude za tebou kričat ze si admín zomri, tak si *39 tys vázne kompletná p*ča *39
dnes, 01:21,  Admin Valovič https://www.youtube.com/watch?v=9gu6d-zTEjU
dnes, 01:15,  8. keby si nebol tupy kopirák z hownometov, tak by si si uz dávno zistil, ze 80% príspevkov...
dnes, 01:05,  Kto sú konkrétne admini Zomri? Daniel Podhradský – chalan urobil v minulosti veľmi...
dnes, 01:03,  Aj toto dokazu peniaze urobit clovekom slepo opakuje nezmysli co mu na stabe daju do ruky dokaze...
dnes, 00:45,  6. valovič je administrátor prečo ludom hrabe , nie zomri . šmíruj dalej ty IQ mrazenej makrely
dnes, 00:44,  zaujimavé, ak sa jedná o zverejnenie identity inych admínov tak je to v poriadku . :)
dnes, 00:43,  Hrdina s vrecom na hlave. Peter Valovič, ex-redaktor RTVS z Globsecu...
dnes, 00:41,  Za konšpiračnou stránkou je lekár z Považskej Bystrice. Kritizuje každého okrem Kotlebu...
dnes, 00:35,  Mne stačí len jej ksicht a mám dosť. Tvári sa jak keby zjedla fľašu skazených uhoriek. *21
dnes, 00:32,  Liberálny humor je vykastrovaný humor, nemá gule, chápeš? *21
dnes, 00:32,  9. akurát ze ten zvyk je z biblie. uz ked sa hraješ na krestana by si to mal vediet
dnes, 00:30,  Veď hádzanie kameňov je muslimský zvyk, tak kde je problém. *21
dnes, 00:29,  Voliči na truc budú voliť stranu s nulovým koaličným potencialom ??? Oni vlastne...
dnes, 00:24,  sa však napokon podarí Mongolovi, pre ktorého už nebol problém mať mohutného oponenta pod...
dnes, 00:18,  Pamätáte sa, keď sa v minulosti hovorilo "s hocikým, len nie s Mečiarom". Potom...
dnes, 00:17,  trolli vyplakávaju a śmejdia . zomri robí good job :)
dnes, 00:15,  za chvílu zatrepe kopytami a bude sväty pokoj. :)
dnes, 00:12,  16. však čo by nepozeral ked on je administrátor prečo ludom hrabe , nie zomri *39 vy dvaja...
dnes, 00:06,  1. "kulturblog" si ako vzdy da otazku a sam si na nu odpoveda. stale rovnaky dualny...
neprehliadnite
df.sk na Facebooku
vyhľadávanie
 
Láska je ako poleva - prvá lyžica horúca, posledná studená.
Prevádzkuje df.sk | TOPlist
(67 663 bytes in 0,556 seconds)