');
//-->
');
//-->
Prieskum preferencií: Matovičovo hnutie rastie atakuje 30%. Fašisti cez 6% cestujú správným smerom
12
reakcií |
747
prečítaní |
Tému 20. apríla 2020, 19:01 založil Čeka. |
podobné témy:
názov témy
posledná
reakcií
Čeka
![]() |
20. 4. 2020, 19:01 |
|
---|---|---|
Prieskum preferencií podľa AKO
Ak by sa voľby konali v apríli, Matovičovo hnutie by si v parlamente polepšilo o 29 kresiel. Na druhom mieste zostáva strana Smer s viac ako osemnásť percentami. Polepšili si aj koaličné strany Sme rodina a SaS. Naopak strana Za ľudí by sa do parlamentu nedostala, keďže by ju podporili len tri percentá ľudí. "Kríza je najmä v tejto strane, čo je spôsobené tým, že oficiálny líder už skoro mesiac nekomunikuje a značka Za ľudí bola postavená najmä na ňom," povedal pre Nový Čas riaditeľ agentúry AKO Václav Hřích. Podporu podľa prieskumu stráca aj extrémistická strana ĽSNS. Podľa Hřícha je to najmä preto, že stranu takmer nevidno a verejnosť nepozná riešenia, ktorými by chceli riešiť koronakrízu. Mimoparlamentné Progresívne Slovensko by sa samostatne do parlamentu podľa prieskumu dostalo s podporou 6,5 percenta voličov. Naopak Spolu samostatne nezískala ani jedno celé percento. Čítajte viac: domov.sme.sk ![]() |
majko1
![]() |
21. 4. 2020, 17:51 |
|
---|---|---|
To robili v Trnave u rodiny Matoviča ??????? Už som to písal, väčšieho blbca a neschopného človeka sme nemali vo vláde od čias Bacílka........
|
Starý chren
![]() |
⇑ 21. 4. 2020, 17:55 |
![]() |
---|---|---|
Ja som s Matovičom spokojný. Najlepší premiér, akého sme kedy mali.
Súhlasí
ondrej61
|
majko1
![]() |
⇑ 21. 4. 2020, 18:08 |
|
---|---|---|
Ja som tiež spokojný len ak by vystupoval v nejakom zábavnom seriáli v tv. Na riadenie štátu nemá a jeho komunikácia s občanmi je katastrofálna . Čo všetko už ten človek natáral, nasľuboval a vzápätí zrušil, či jednoducho klamal.....ale chápem že niekomu vyhovuje bulvárny typ politika.......
Súhlasí
|
Osvietený
![]() |
⇑ 21. 4. 2020, 18:40 |
|
---|---|---|
majko1 chapem ťa ako voliča smeru že tvoja frustrácia je prevelika . Ale nie Matovič to smer Blaho dibilitou a Fico jedom spôsobili že oľano vyhralo volby a rastie .
Za neschopného by som Matoviča rozhodne neoznačoval . Má vysoku školu je manažer a to na rozdiel od smerákov uspešný . Zaplatil pol miliardy na daniach dokazal ako školák viesť obrovsku firmu . Založil stranu a vyhral volby . Takže tolko stručne zhodnotené |
majko1
![]() |
⇑ 22. 4. 2020, 07:15 |
|
---|---|---|
Aj ja ťa chápem, že žiješ ko ten vírus-musíš byť strčený v zadku niekoho-inak neprežiješ.....Iba nedávno , pred volbami si tvrdil to isté o genialite a manažérskych schopnostiach Kisku a videl si v ňom vynikajúceho budúceho premiéra, hahahaha a kdeže je dnes ? Radím ti, poobzeraj sa po viacerých zadkoch ak chceš prežiť.........
![]() ![]() ![]() Matovič je duševne chorý človek, každý deň to dokazuje......... |
Starý chren
![]() |
⇑ 23. 4. 2020, 05:25 |
![]() |
---|---|---|
Lenže Kiska ochorel. Pokiaľ by bol zdravý, tak by pracoval.
|
majko1
![]() |
⇑ 23. 4. 2020, 07:02 |
|
---|---|---|
Pre mňa je dosť prekvapujúce ako ste ochotní tkz. vašim politikom prepáčiť všetko a iných za to isté kritizovať,hovorí sa tomu neobjektívny prístup.....Čo sa týka Kisku nepísal som o jeho zdraví ale o tom ako ho osvietený vychvaľoval ako super manažéra a geniálneho vodcu, ale pred volbami bol ešte zdravý, či nie ani počas prezidentovania nebol zdravý ? Ale tento geniálny vodca získal v parlamentných volbách počet hlasov ktorým sa len tak dostal do parlamentu...Okrem toho čo je to za stranu ktorá závisí iba na jej vodcovi ? O tom bola reč tak neprekrúcaj význam mojich slov v príspevku 10.
|
ondrej61
![]() |
⇑ 23. 4. 2020, 07:45 | |
---|---|---|
Príspevok bol vymazaný administrátorom. |
majko1
![]() |
⇑ 23. 4. 2020, 08:25 |
|
---|---|---|
Čím bol nepravdivo kompromitovaný ? Aha zase ďalší pritakávač,ak to robia"naši"je to v poriadku ak to robí niekto iný tak je to fuj.....To akože tvrdíš že taký Fico a Smer neboli nikým dlhodobo a systematicky kompromitovaní ? A znovu o tomto som nepísal, zavádzaš od témy....
|
ondrej61
![]() |
⇑ 23. 4. 2020, 08:33 | |
---|---|---|
majko1
![]() |
⇑ 23. 4. 2020, 08:34 |
|
---|---|---|
Ale je ,ak sa nevyjadruješ k mojim príspevkom tak to tak označ.
|
ondrej61
![]() |
⇑ 23. 4. 2020, 08:44 | |
---|---|---|
váš príspevok
Pridávať príspevky môžu iba zaregistrovaní účastníci fóra.
Som zaregistrovaný
najnovšie príspevky na celom fóre
dnes, 11:20, 2( Lemmy
Podľa teba, je rozpínanie mysle, pokrokom ?
dnes, 11:18, tomino, vsak to je vasa filozofia, hlasate evanjelium prosperity....kto je chudobny, tak toho Boh...
dnes, 11:02, nájdi 10 rozdielov....
dnes, 11:01, Aha Titi, Pozri...
dnes, 11:00, Aj ten obyčajný kostol na dedine je luxusný a jeho stavba drahá... a to nehovorím o...
dnes, 10:52, to pocujem prvykrat....asi si nebol v kostol po beznych dedinkach.....a bol si vobec dnes na omsi...
dnes, 10:49, RKC sa topí v luxuse, takže nemože byť cirkvou kristovou.... to vie každý kto vstúpi do...
dnes, 10:46, iba truhlik vystupi z RKC a ide k znovuzrodenym......to si kludne mohol ist aj k jehovistom *57
dnes, 10:44, rozpravka je to len u hlupych ateistov......miliardy ludi nasleduje Jezisa Krista, je to osobny...
dnes, 10:43, Už rok a pol som protestantom. Kebyže nie si prilepený na stoličke, tiež by si prestal...
dnes, 10:42, tomas.....tento mesiac si znovuzrodeny, buduci budes co ? rastafarian ? hinduista ??? opat...
dnes, 10:40, co mu nerozumies ? ze ti povedal, ze ta odviedol satan ????
dnes, 10:38, Aj keby to neolutoval, aj tak by si mu mal odpustiť.... KAZDEMU ! A nielen kajúcnikom... Ale...
dnes, 08:47, Ako je možne, ked som mal vyhrady voci katolickemu uceniu a ten kňaz ma aj tak zaradil medzi...
dnes, 08:13, Boh je fikcia, ale nevravme to nahlas....
dnes, 08:05, Rozprávka o Kristovi je vhodná len pre dospelé deti. To je pre takých ako si ty. Vek máš...
dnes, 07:59, Nielen o mne klameš, ale aj ignoruješ 14. Tebe to asi nikdy do konca života neťukne, na čo...
dnes, 07:57, Nič také predsa netvrdím, neklam o mne. Použil som slovovymýšľať. Vidím, že výmysly o...
dnes, 07:50, odviedol ta satan *53*53*53*53*53
dnes, 07:50, takže zrazu je uz Kristus reálny......velmi rychlo sa ucis lemmy !!!! Vyborne ! Zacina mi...
dnes, 11:18, tomino, vsak to je vasa filozofia, hlasate evanjelium prosperity....kto je chudobny, tak toho Boh...
dnes, 11:02, nájdi 10 rozdielov....
dnes, 11:01, Aha Titi, Pozri...
dnes, 11:00, Aj ten obyčajný kostol na dedine je luxusný a jeho stavba drahá... a to nehovorím o...
dnes, 10:52, to pocujem prvykrat....asi si nebol v kostol po beznych dedinkach.....a bol si vobec dnes na omsi...
dnes, 10:49, RKC sa topí v luxuse, takže nemože byť cirkvou kristovou.... to vie každý kto vstúpi do...
dnes, 10:46, iba truhlik vystupi z RKC a ide k znovuzrodenym......to si kludne mohol ist aj k jehovistom *57
dnes, 10:44, rozpravka je to len u hlupych ateistov......miliardy ludi nasleduje Jezisa Krista, je to osobny...
dnes, 10:43, Už rok a pol som protestantom. Kebyže nie si prilepený na stoličke, tiež by si prestal...
dnes, 10:42, tomas.....tento mesiac si znovuzrodeny, buduci budes co ? rastafarian ? hinduista ??? opat...
dnes, 10:40, co mu nerozumies ? ze ti povedal, ze ta odviedol satan ????
dnes, 10:38, Aj keby to neolutoval, aj tak by si mu mal odpustiť.... KAZDEMU ! A nielen kajúcnikom... Ale...
dnes, 08:47, Ako je možne, ked som mal vyhrady voci katolickemu uceniu a ten kňaz ma aj tak zaradil medzi...
dnes, 08:13, Boh je fikcia, ale nevravme to nahlas....
dnes, 08:05, Rozprávka o Kristovi je vhodná len pre dospelé deti. To je pre takých ako si ty. Vek máš...
dnes, 07:59, Nielen o mne klameš, ale aj ignoruješ 14. Tebe to asi nikdy do konca života neťukne, na čo...
dnes, 07:57, Nič také predsa netvrdím, neklam o mne. Použil som slovovymýšľať. Vidím, že výmysly o...
dnes, 07:50, odviedol ta satan *53*53*53*53*53
dnes, 07:50, takže zrazu je uz Kristus reálny......velmi rychlo sa ucis lemmy !!!! Vyborne ! Zacina mi...