Ísť na začiatok.
prihlásenie:
Registrácia  |  Zabudnuté heslo
tu sa nachádzate: hlavná stránka  politika  téma
kategórie:  

Pred hodinou dopadli 2 Ruské rakety na Poľké mesto Przewodów

44
reakcií
974
prečítaní
Tému 15. novembra 2022, 20:09 založil Fotón.

podobné témy:

1.
označiť príspevok

Fotón
   15. 11. 2022, 20:09 avatar
Zomreli dvaja ľudia.

www.express.co.uk Tento odkaz smeruje mimo DF.sk

2 rockets suspected of being fired by Russia landed in the Polish border town of Przewodów killing 2 people. The premier of Poland is convening an urgent meeting with his national security team. - local media

liveuamap.com Tento odkaz smeruje mimo DF.sk
Súhlasí qwert

2.
označiť príspevok

qwert
   15. 11. 2022, 20:18 avatar
špiny ruske, hraju už vabang....
Súhlasí Fotón

5.
označiť príspevok

qwert
   15. 11. 2022, 20:24 avatar
kopu ako poranene zvierata a ony su už naozaj poranené....

3.
označiť príspevok

Fotón
   15. 11. 2022, 20:19 avatar
Pri výbuchu na východe Poľska neďaleko hraníc s Ukrajinou zahynuli dvaja ľudia. Podľa nemenovaného vysoko postaveného predstaviteľa amerických tajných služieb, ktorého cituje Guardian, na miesto dopadli ruské rakety. Poľsko je členom NATO.
Portál gazeta.pl píše, že výbuch nastal v sušičke obilia v obci Przewodów v Lubelskom vojvodstve. Poľská polícia zatiaľ neuviedla nič k tomu, čo bolo jeho príčinou.
Prezident Andrzej Duda a premiér Mateusz Morawiecki zvolali krízové zasadnutie.
Ruská armáda dnes popoludní na ukrajinskom území vypálila desiatky rakiet, zasiahli aj ciele na západe krajiny.

denikn.cz Tento odkaz smeruje mimo DF.sk

4.
označiť príspevok

Nadja žena
   15. 11. 2022, 20:22 avatar
Poliaci zatial píšu iba o výbuchoch a že príčinu zisťujú, ale tak mi napadlo, že Ukrajinci majú to blbé, že môžu bombardovať furt len vlastnú zem,na ktorej su Rusi... je to des...

6.
označiť príspevok

qwert
   15. 11. 2022, 20:28 avatar
ano rusi cielavedome ničia Ukrajinu a jej infraštrukturu....je to pakaž ruska ....je my luto obycajnych radových a klamaných rusov vlastnou vladou....Tie ruske hyieny na cele s Putinom zasluzia spratať z tejto zeme...

7.
označiť príspevok

Fotón
   15. 11. 2022, 20:44 avatar
Ak sa to potvrdí, situácia sa obráti.

8.
označiť príspevok

Fotón
   16. 11. 2022, 08:10 avatar
Podľa predbežných zistení sa raketou, ktorá zasiahla Poľsko, zrejme Ukrajina snažila zostreliť ruskú strelu, Americký prezident Joe Biden vyhlásil, že vzhľadom na trajektóriu rakety je nepravdepodobné, že by bola odpálená z Ruska, ale incident ešte vyšetrujú.

9.
označiť príspevok

havran
   16. 11. 2022, 15:30 avatar
Priatelia je to nad Slnko jasnejšie raketa bola ruská a Zelenský to oznámil už celému svetu a priíma sústrastné kondolencie čo si to vôbec Poliaci dovoľujú , že pochybujú , to je jedno, lebo Rusko je agresor. Už len treba nájsť zopár zachovalých ruských rakiet a Poliaci ich spoľahlivo identifikujú. Biden včera síce povedal, že to bola ruská raketa , ale že to ešte spoľahlivo zistia. Až to vyšetrovanie skončí tak nebudú žiadné pochybností . Poliaci by mali počúvať Zelenského však on musel vidieť ako mu ponad hlavu letela tá raketa.

10.
označiť príspevok

qwert
   16. 11. 2022, 19:46 avatar
havran je vo svojom živle....ako b&valy komunista....aspon niečo vynuchal....ked biden tvrdi, opak ako zelenský...Sme v demokracii, cervený somaru...a dozvieme sa pravdu....To tvoj Putin to je svata pravdassama o sebe....hanbi sa ty zmetek červený komunistický....

11.
označiť príspevok

qwert
   16. 11. 2022, 19:50 avatar
Nevidel som, ýže by si niekedy kritizoval Putina, ktorý klame ako idiot....Zelensky chce poznat pravdu a byt objektivny a sám to prehlasil....

12.
označiť príspevok

qwert
   16. 11. 2022, 20:32 avatar
s akou vervou si sa pustil do Zelenskeho...čo tgake ti urobil ty komunistický smrad?

13.
označiť príspevok

Scarlette žena
   16. 11. 2022, 22:00 avatar
17. havran , uz si sa vyplakal ? :-) btw, Zelensky sa nevyhrazal europe znicenim  
Súhlasí qwert

14.
označiť príspevok

qwert
   16. 11. 2022, 22:34 avatar
na našho špinaveho sudruha to neplatí naš sudruh bude mlieť stale svoje...ale čim viac vidime ako sa konflikt vyvíja tak vidime aj vyčkavanie naších sudruhov z poza monitora...spina havran už teraz leští kosaky.....pre prípad

15.
označiť príspevok

Fotón
   17. 11. 2022, 11:32 avatar
Havran, týmto príspevkom si len potvrdil svoju oddanosť Rusku. Bez ohľadu na to, čo robia. Akých zverstiev sa dopúšťajú. Mám otázku: prečo klameš toto fórum? To ťa naučili ZSSR.
Súhlasí qwert

16.
označiť príspevok

havran
   17. 11. 2022, 14:55 avatar
Fotón na sprostosti ktoré i sám vidíš od týchto dvoch motákov ani nereagujem a podľa tvojich nastavených pravidie by si už ich mal stopnúť. Tu sa naozaj nedá baviť o deopolitike inakšie len ako otrocký prikyvovať ? V čom ty vidíš moju oddanosť k ruským počinom? Asi málo nadávam na Putina a nedehonestujem všetkých nahnevaných , ktorí majú opačný názor? Mne je úplne jedno kto a ako hejtuje. Na to je škoda reagovať. Tvoj postoj chápem , nechceš vystaviť riziku svoje fórum. Vzal si ja milosť toho Ondríka a zase sa nevie zastaviť. Ukáž mi jeho prínos do diskúsie . To bude asi problém, veď on v kuse len sprostačí. A nakoniec i vyjadrenia zo strany Bidena , či Poliakov na udalosti posledných dní sú diametrálne odlišné od Zelenského šašovskej parády. Kto to nevie čítať , radšej nech sa o politike nebaví. A nakoniec v čom klamem? Predsa si inteligentný chlapec a celkom iste vieš odlíšiť klamstvo od subjektívneho názoru. Kam sa vlasne posúvame? Chceš žiť v takej "jednofarebnej demokracii?" O tom diskutujme a nie o tom kto surovejšie a hlasnejšie osočuje. To už naozaj nedokážeme?Vari naozaj sa obávaš , že ža bude niekto stíhať , keď nebudeš spievať meinstrímovú "internacionálu"?

18.
označiť príspevok

Fotón
   17. 11. 2022, 16:01 avatar
Otázka súhlasíš s Putinovou politikou a inváziou na Ukrajinu?

39.
označiť príspevok

havran
   18. 11. 2022, 16:05 avatar
Fotón tú kontrólnu otázku mi budeš dávať každý deň? Samozrejme , že nesúhlasím a povedal som to už niekoľko krát , ale ten Putin na to kašle. Bavme sa o tom prečo? Čo sa týka Bidena , ani jeho právo nepopieram. Som iba zvedavý ako budú tie práva vymáhané. O tom by sme sa mali baviť. Nadávať vie každý. Nemyslíš? Mám pocit , že tie práva viac postihujú EÚ. Tvoj názor už poznám , máme sa uskromniť a podporovaž Zelenského zo všetkých síl. Čo myslíš aký je pomer medzi tými , čo sa chcú uskromniť a tými čo im to je jedno , len keď dostanú pre seba viac?

19.
označiť príspevok

Fotón
   17. 11. 2022, 16:14 avatar
Prezident Bidden a jeho postoje sú pre mňa top. Zelensky je trochu tendenčne zaujatý, ale má na to zo svojej pozície v rámci súčasnej situácie právo. Ondrej má dobré názory. Myslí to dobre. A čo ty? Považuješ Putinovu tzv "špeciálnu operáciu" za vojnu?

20.
označiť príspevok

qwert
   17. 11. 2022, 19:06 avatar
Tu ide o to vtaku jarabáku, a akou radosťou a posmievanim si sa vyjadril ku Zelenskemu....Ked sa mas vyjadrit ku Putinovi, tak potom už len krutiš a mutiš a nevyjadriš sa tak otvorene a posmievačne....Tento tvoj prispevok ta uplne odhalil...a zrejme si to ani neuvedomuješ....Si telom a dusou Putinovec a prezradil si sa....

21.
označiť príspevok

Nadja žena
   17. 11. 2022, 19:20 avatar
Ja som skôr rozmýšlala, ako je asií Ukrajincom, keď svet skáče kvôli dvom poliakom (ale to nechcem povedať, že to nič nie je), a stovky zabitých ukrajincov denne už berieme ako normál, bežnú vec... je to ťažké, človek si jednoducho zvykne na všetko, ako aj ukrajinci hovoria - sme zvyknutí už denne vidieť utrpenie, nezaoberáme sa tým, lebo by sme sa zbláznili...

24.
označiť príspevok

qwert
   17. 11. 2022, 19:24 avatar
Ku Putinovi si sa takto mohol vyjadriť x krat , a ten klame vedome!!!! a je to dokazane......ale neurobil si to....prečo...nuž povim ci tajomstvo sudruhu, SI TELOM A DUŠOU PUTINOVEC, necítim človečinu ale komunistický smrad.....
Súhlasí Fotón

41.
označiť príspevok

havran
   18. 11. 2022, 16:56 avatar
qwert pamätaj , že Zelenský už nechutí ani Bidenovi. Veď ten satytyrik sa nevie zastaviť a očakáva , že USA sa zapletie do tej jeho vojny a Putinom. Pozri ako dopadli voľby teraz v USA a ako jemne Biden pribrzdil. Slováci , ale i Európania tomu nerozumejú.

42.
označiť príspevok

qwert
   18. 11. 2022, 18:08 avatar
Zelenský je pod obrovským tlakom a nesedi za monitorom ako my...Vidi okolo seba mnoho mrtvých...vidi ako špinave ruske rakety rozbijaju infrastrukuru....Ludia tam budu mrznut. A vsivavi rusi to robia zamerne...historia sa opakuje...v minulosti to bol hladomor....Biden urcite chape zelenskeho....V Zelenskom musi byť strašna nenavist voci Rusku...a nejake chybne vyhodnotenie rakety je uplne normálne....
V prisevku 17 si sa rozjašil ako spravny Putinovec....skocil si po "probleme ako irsky seter....tfuj hanbi sa Putinovec....
Súhlasí Fotón

43.
označiť príspevok

Fotón
   18. 11. 2022, 18:18 avatar
Ondrej, je treba mať vybudovaný protijadrový kryt. Stavaj kým je čas.

44.
označiť príspevok

qwert
   18. 11. 2022, 18:29 avatar
a odkial by som na ten kryt vzal?....inac ma kryt ani nelaka...trcat niekde v zemi by mi nepomohlo....zrejme by som sa zachranil pred žiarenim, ale čo z toho, ked po takom roku pod zemou by som asi zdivel   
Súhlasí Starý chren

17.
označiť príspevok

Nadja žena
   17. 11. 2022, 15:37 avatar
Havranko, netreba prikyvovať, ale vysmievať sa Poliakom, že sa zľakli - veď to by bolo to najdesivejšie, čo sa mohlo stať... keby sa naozaj zapojilo NATO. Aj tak je to nešťastie, ale nebudú (zatial) ZOMIERAT TISíCKY ľUDí. Smiešne mi to nepripadá.
Súhlasí qwert

22.
označiť príspevok

Scarlette žena
   17. 11. 2022, 19:20 avatar
25. myslim ze putin si dava majzla aby sa ani len neobtrel o NATO .   na konflikt s nato si netrufa aj ked maju silacke reci
Súhlasí havran

23.
označiť príspevok

Nadja žena
   17. 11. 2022, 19:24 avatar
Scarlet hej, lenže Putin to nemá asi veľmi v hlave v poriadku... aj keď vraj 70% rusov berie vojnu s UA ako vlastenenckú, ja neviem... nio ale odhadovať, čo Putin spraví, sa neodvažuje veľmi nik. Zjavné to bolo práve teraz, keď tu bola možnosť, že je to ruská raketa, nik nepovedal, že "to je nemožné"...

25.
označiť príspevok

Scarlette žena
   17. 11. 2022, 19:33 avatar
34. hej, ale bolo by to dost nelogicke . aby sa dostali do pruseru s NATO kvoli dvom raketam v susicke obilia . ibaze by testovali reakciu . putlerovi na stare kolena prepina .

26.
označiť príspevok

Nadja žena
   17. 11. 2022, 19:36 avatar
Hej, ako test by to možné bolo. Nakoniec možno že celá voja s UA tak bola pôvodne myslená? Málokto predpokladal takú odozvu...

27.
označiť príspevok

qwert
   17. 11. 2022, 19:41 avatar
hej fšetko je možné....naj je o tom spekulovat za monitorom....a tvarit sa ako strýčko "ja ci nevim, ale pre nedostatok casu narýchlo pricapím"   

29.
označiť príspevok

J.Tull
   18. 11. 2022, 10:48 avatar
Scarlette, len citáty:
"Na poľský Przewodów v utorok dopadli podľa francúzskeho prezidenta Emmanuela Macrona dve strely. Belgická ministerka obrany uviedla, že išlo o zvyšky ruskej strely a ukrajinská protivzdušná strela. Poľský prezident Andrzej Duda vyjadril presvedčenie, že dopad rakiet bol ojedinelý incident, a nič nenasvedčuje tomu, že by sa mal opakovať. Je nepravdepodobné, že rakety odpálili z Ruska, uviedol prezident USA Joe Biden a odôvodnil to ich trajektóriou." spravy.pravda.sk Tento odkaz smeruje mimo DF.sk
"Poľsko zasiahla raketa ONLINE: Raketu zrejme vypálili Ukrajinci, NATO nemá indície o útoku na svoje územie
USA či Belgicko upozorňovali, že nebola vypálená z Ruska, ale ukrajinskou armádou, ktorá sa snažila zostreliť inú ruskú raketu, ale netrafila sa. Neskôr to potvrdil aj poľský prezident Duda." www.aktuality.sk Tento odkaz smeruje mimo DF.sk
""Podľa informácií, ktoré máme my a naši spojenci, išlo o raketu S-300 vyrobenú v Sovietskom zväze, starú raketu a neexistujú žiadne dôkazy o tom, že by ju odpálila ruská strana," povedal Andrzej Duda. "Je vysoko pravdepodobné, že to odpálila ukrajinská protiletecká obrana."" www.reuters.com Tento odkaz smeruje mimo DF.sk

30.
označiť príspevok

Fotón
   18. 11. 2022, 11:08 avatar
J.Tull, skús si predstaviť, že tie 2 osoby čo po dopade rakety zahynuli, by boli tvoje deti. Tiež by si o tom takto pokojne písal?

40.
označiť príspevok

havran
   18. 11. 2022, 16:48 avatar
Nadja to aký chaos tu tlačiš? Máš problém s logikou a kontextom.

45.
označiť príspevok

havran
   18. 11. 2022, 18:41 avatar
Nadja prečo mi preboha hovoríš , aby som pochopil? Nájdi tu niečo , čo ťa oprávňuje myslieť si že nechápem. Keď ťa pochopil aj ten nešťastník qwert , tak si buď istá , že ťa chápem. Skôr by som povedal, že nerozumieš písanému slovu. V ostatnom čase akosi si nedáš záležať na formulácii svojich vyjadrení. Ale dobre, čo teda poľa teba nechápem a z čoho tak usudzuješ?.

28.
označiť príspevok

Scarlette žena
   17. 11. 2022, 20:00 avatar
37. videla si tlacovu konferenciu putina s macronom ? ako sa putin snazil navodit dojem ze maju velmi priatelske , doverne vztahy . ze su na jednej vlne a taaak   Putin ma potrebu neustale nieco predstierat ,inak to je aj v podstate sucast ruskeho folkloru . stale si nieco pred svetom dokazovat . nuz Freud by s nim mal robotu  
Súhlasí J.Tull, Fotón, Nadja

31.
označiť príspevok

Fotón
   18. 11. 2022, 11:20 avatar
J.Tullov súhlas ma na tomto príspevku dosť prekvapuje.

A áno, západné mocnosti konečne pochopili, že ich Putler svojimi "jednaniami" len ťahal NATO za nos a robil si z nich srandu.

www.cas.sk Tento odkaz smeruje mimo DF.sk
www.cas.sk Tento odkaz smeruje mimo DF.sk

32.
označiť príspevok

Fotón
   18. 11. 2022, 11:23 avatar
Ešte mi na tomto príspevku chýba súhlas červeného. No nakoľko je komunista, čiže miláčik KGB Putina, tak sa ho asi nedočkám.  

33.
označiť príspevok

Fotón
   18. 11. 2022, 11:26 avatar
A teraz sa vyjadrím k tvojmu príspevku. Je to evidentné. Je to paranoja. Rusi dlho trpia paranojou zo západu.

34.
označiť príspevok

Fotón
   18. 11. 2022, 11:30 avatar
Rusko treba odzbrojiť. Len tak bude svet znovu pokojným miestom.

35.
označiť príspevok

Nadja žena
   18. 11. 2022, 11:34 avatar
" Macron si vyslúžil kritiku aj od samotných Ukrajincov za svoj komentár, že sa treba vyhnúť poníženiu Ruska. Zelenskyj dokonca povedal, že Macron ho požiadal o urobenie ústupkov, aby si Putin mohol zachovať tvár. Zelenskyj na to odkázal, že „Putinovi nepomôžeme zachrániť si tvár tým, že zaplatíme naším územím“."

www.postoj.sk Tento odkaz smeruje mimo DF.sk

36.
označiť príspevok

Fotón
   18. 11. 2022, 11:40 avatar
Macron sa ústupkami k zlu snaží zachovať dobrú tvár demokracie. Rozumiem mu, ale nezdieľam jeho názor.

37.
označiť príspevok

Nadja žena
   18. 11. 2022, 11:46 avatar
Určite nie "dobrú tvár demokracie". Koniec dialogu znamená ukončiť svoj vplyv na udalosti.

38.
označiť príspevok

Nadja žena
   18. 11. 2022, 12:19 avatar
Musim bežať do robotky, ja ťa chápem, ale nesúhlasím.
váš príspevok

Pridávať príspevky môžu iba zaregistrovaní účastníci fóra.

Som zaregistrovaný

nick: heslo:
zostať trvalo prihlásený    
Nie som zaregistrovaný

Vaša prezývka:  

Po zaregistrovaní budete automaticky presmerovaní do tejto témy.

najnovšie príspevky na celom fóre

dnes, 21:29,  qwert no vidíš , takto to s tebou sa dá hrkutať , už si vo svojom živle pako.
dnes, 18:47,  Tu si trápny len ty sám.
dnes, 18:43,  No veru jarabaku, takto teplo ste si hrkutali a snivali......
dnes, 18:41,  Lemmy dokážeš aj niečo iné , ako len obhrýzať gaštany starým komunistom? Si trápny...
dnes, 18:39,  Šimečka nehovorí o svetlej, ale lepšej budúcnosti pre všetkých.
dnes, 18:37,  qwert no vidíš , už začínaš so mnou súhlasiť , tak si to zapamätaj.
dnes, 18:35,  qwert si ty len chuj nekonečný a popisuješ tu svoje teplé snívanie.
dnes, 18:32,  qwert ty stále nevieš aký je rozdiel medzi zlodejom a bláznom? Začínaš sa podobať....
dnes, 18:30,  Lemmy tak to sme na jednej lodi. Komunisti pod vedením Brežneva stratili svoju tvár, no ich...
dnes, 18:12,  …a pre celý národ.*39 Celý národ má v paži nejaké obskúrne názory starého komunistu.
dnes, 18:10,  hanbiš sa za svoju minulost jarabáku? tvoje nadšenie ako komunistu nemalo chybu Ahoj,...
dnes, 18:01,  spominaš si jarabaku? Ako komunista spomínam na komunistickú schôdzu, ktorá sa konala...
dnes, 17:56,  qwert niečo podobné som ti už doporučil , neopič sa ty prd.
dnes, 17:56,  Matoviča mám rovnako v paži ako komunistov.
dnes, 17:55,  Lemmy aký si len hlúpy demagóg a čo tak čítať Matoviča? Tebe by to možno pomohlo. Vo...
dnes, 17:51,  To maš ako ked opica pozera do zrkadla, a je zhrozena z toho ako sa škeri a škrieka pri tom....
dnes, 17:50,  qwert ty si bol na Catrových schôdzach? Ako vidím, všetko maž z reálu prvej ruky. Ešte...
dnes, 17:49,  No to je fakt...bolo by dobre, ak by sa ti tie hluposti, čo nosíš medzi ušami, trochu...
dnes, 17:48,  Matovič, toho vela nedokazal....vdaka covidu....a mafiam Fico, využil covid vo svoj...
dnes, 17:46,  Takých Šimečkov v histórii tu už bolo a prajem ti , aby si si ho užil ako Taliani , či...
neprehliadnite
vyhľadávanie

Hoci temperament velí zahrešiť z plných pľúc, intelekt káže zachovať chladnú hlavu a argumentovať triezvo.
Prevádzkuje df.sk | TOPlist
(129 188 bytes in 0,211 seconds)