');
//-->
');
//-->
Na COVID-19 zomrel publicista a moderátor Jozef Kmeťo (†47): Pár hodín pred smrťou nahral mrazivé VIDEO!
0
reakcií |
597
prečítaní |
Tému 26. októbra 2020, 17:59 založil Čeka. |
podobné témy:
názov témy
posledná
reakcií
Čeka
![]() |
26. 10. 2020, 17:59 |
|
---|---|---|
V zázname prosí priateľov a blízkych, aby mu držali palce, no priznáva, že veľa síl mu už nezostalo. Na záberoch sa Jozefovi očividne veľmi zle dýcha. „Milí priatelia, nikdy sa nedajte ovplyvňovať ľuďmi, ktorí neveria na koronavírus, ani nič podobné. Živým príkladom COVIDU-19 som ja. Dnes ma berie sanitka do nemocnice, pretože moje dýchanie sa veľmi, veľmi zhoršil. Ide o vážny stav, kedy ide pre mňa sanitka a odváža ma na infekčné oddelenie Ja by som bol veľmi rád, keby ste ľudí, ktorí neveria a myslia si, že koronavírus je len chripôčka, začali konečne posielať do zadku,“ prihovoril sa dnes ráno priateľom v živom videu na Facebooku.
„Pretože to nie je pravda a viete čo je najhoršie? Že nevinní ľudia na to doplácajú. Ja neviem, ako dopadnem, ale chcel som vám to povedať. Nedajte sa ovplyvňovať, chráňte sa, noste rúška a se*te na nich. Oni keď nechcú nosiť rúška, dezinfikujte sa a takéto veci, tak nech nenosia. Vy noste, aj rúška, aj všetko, lebo vidíte, že to môže dopadnúť takto a to som ja, človek, ktorý nikdy nepodceňoval koronavírus,“ pokračoval Jozef Kmeťo, pre ktorého už v tom čase smerovala sanitka. „Držte mi palce, pokiaľ možno posielajte mi silu, ak vôbec ešte nejaká sila bude. Ahojte, držte mi palce,“ dodal. Bohužiaľ, už o 6 hodín neskôr sa na Facebooku objavila správa, že publicista svoj boj o život prehral. „Práve som dostal informáciu, že môj kamarát Jožko Kmeťo práve zomrel. Je mi to veľmi zaťažko, ale prosím vás všetkých, ak sa dá, pomôžme jeho manželke. Zostala úplne sama a viete, že doba je veľmi ťažká. Prosím vás všetkých o pomoc. Môžete sa obrátiť s pomocou na mňa alebo priamo na Ivetku,“ napísal moderátorov kamarát Eduard Daniš. www.topky.sk ![]() |
váš príspevok
Pridávať príspevky môžu iba zaregistrovaní účastníci fóra.
Som zaregistrovaný
najnovšie príspevky na celom fóre
dnes, 11:20, 2( Lemmy
Podľa teba, je rozpínanie mysle, pokrokom ?
dnes, 11:18, tomino, vsak to je vasa filozofia, hlasate evanjelium prosperity....kto je chudobny, tak toho Boh...
dnes, 11:02, nájdi 10 rozdielov....
dnes, 11:01, Aha Titi, Pozri...
dnes, 11:00, Aj ten obyčajný kostol na dedine je luxusný a jeho stavba drahá... a to nehovorím o...
dnes, 10:52, to pocujem prvykrat....asi si nebol v kostol po beznych dedinkach.....a bol si vobec dnes na omsi...
dnes, 10:49, RKC sa topí v luxuse, takže nemože byť cirkvou kristovou.... to vie každý kto vstúpi do...
dnes, 10:46, iba truhlik vystupi z RKC a ide k znovuzrodenym......to si kludne mohol ist aj k jehovistom *57
dnes, 10:44, rozpravka je to len u hlupych ateistov......miliardy ludi nasleduje Jezisa Krista, je to osobny...
dnes, 10:43, Už rok a pol som protestantom. Kebyže nie si prilepený na stoličke, tiež by si prestal...
dnes, 10:42, tomas.....tento mesiac si znovuzrodeny, buduci budes co ? rastafarian ? hinduista ??? opat...
dnes, 10:40, co mu nerozumies ? ze ti povedal, ze ta odviedol satan ????
dnes, 10:38, Aj keby to neolutoval, aj tak by si mu mal odpustiť.... KAZDEMU ! A nielen kajúcnikom... Ale...
dnes, 08:47, Ako je možne, ked som mal vyhrady voci katolickemu uceniu a ten kňaz ma aj tak zaradil medzi...
dnes, 08:13, Boh je fikcia, ale nevravme to nahlas....
dnes, 08:05, Rozprávka o Kristovi je vhodná len pre dospelé deti. To je pre takých ako si ty. Vek máš...
dnes, 07:59, Nielen o mne klameš, ale aj ignoruješ 14. Tebe to asi nikdy do konca života neťukne, na čo...
dnes, 07:57, Nič také predsa netvrdím, neklam o mne. Použil som slovovymýšľať. Vidím, že výmysly o...
dnes, 07:50, odviedol ta satan *53*53*53*53*53
dnes, 07:50, takže zrazu je uz Kristus reálny......velmi rychlo sa ucis lemmy !!!! Vyborne ! Zacina mi...
dnes, 11:18, tomino, vsak to je vasa filozofia, hlasate evanjelium prosperity....kto je chudobny, tak toho Boh...
dnes, 11:02, nájdi 10 rozdielov....
dnes, 11:01, Aha Titi, Pozri...
dnes, 11:00, Aj ten obyčajný kostol na dedine je luxusný a jeho stavba drahá... a to nehovorím o...
dnes, 10:52, to pocujem prvykrat....asi si nebol v kostol po beznych dedinkach.....a bol si vobec dnes na omsi...
dnes, 10:49, RKC sa topí v luxuse, takže nemože byť cirkvou kristovou.... to vie každý kto vstúpi do...
dnes, 10:46, iba truhlik vystupi z RKC a ide k znovuzrodenym......to si kludne mohol ist aj k jehovistom *57
dnes, 10:44, rozpravka je to len u hlupych ateistov......miliardy ludi nasleduje Jezisa Krista, je to osobny...
dnes, 10:43, Už rok a pol som protestantom. Kebyže nie si prilepený na stoličke, tiež by si prestal...
dnes, 10:42, tomas.....tento mesiac si znovuzrodeny, buduci budes co ? rastafarian ? hinduista ??? opat...
dnes, 10:40, co mu nerozumies ? ze ti povedal, ze ta odviedol satan ????
dnes, 10:38, Aj keby to neolutoval, aj tak by si mu mal odpustiť.... KAZDEMU ! A nielen kajúcnikom... Ale...
dnes, 08:47, Ako je možne, ked som mal vyhrady voci katolickemu uceniu a ten kňaz ma aj tak zaradil medzi...
dnes, 08:13, Boh je fikcia, ale nevravme to nahlas....
dnes, 08:05, Rozprávka o Kristovi je vhodná len pre dospelé deti. To je pre takých ako si ty. Vek máš...
dnes, 07:59, Nielen o mne klameš, ale aj ignoruješ 14. Tebe to asi nikdy do konca života neťukne, na čo...
dnes, 07:57, Nič také predsa netvrdím, neklam o mne. Použil som slovovymýšľať. Vidím, že výmysly o...
dnes, 07:50, odviedol ta satan *53*53*53*53*53
dnes, 07:50, takže zrazu je uz Kristus reálny......velmi rychlo sa ucis lemmy !!!! Vyborne ! Zacina mi...