hoď ma hore
Milí diskutujúci. Pri diskutovaní prosím: 1. nepridávaj témy pozostávajúce len z odkazov alebo jednoslovné témy / 2. nepridávaj uražlivé alebo vulgárne komentáre. Ak tieto pravidlá nedodržíš, tvoja téma pravdepodobne skončí v koši. Príjemné diskutovanie :)
none
ak chceš diskutovať, musíš sa registrovať. registrácia

tu sa nachádzaš : 

hlavná stránka  /  rôzne  /  téma

Lyzickove, lyzicove, hrncekove a tak

príspevkov
18
zobrazení
0
tému vytvoril(a) 15.3.2011 01:42
posledná zmena 31.3.2011 11:51
1
15.03.2011, 01:42
ahojte

viete mi poradit www kde by som v jednom velkom komplete nasla recepty kde sa veci nevazia na DKG a tak ale skor na lyzicky lyzice a hrnceky? tiez ma zaujimaju aj mikrovlnkove receptiky kazdy kto chcesem moze nejaki napisat ako nevidiaca milujem lizicky lyzice a hrnceky a tiez mikrovlnku.
papa adela
none
9

1. 15.03.2011, 01:42

ahojte

viete mi poradit www kde by som v jednom velkom komplete nasla recepty kde sa veci nevazia na DKG a tak ale skor na lyzicky lyzice a hrnceky? tiez ma zaujimaju aj mikrovlnkove receptiky kazdy kto chcesem moze nejaki napisat ako nevidiaca milujem lizicky lyzice a hrnceky a tiez mikrovlnku.
papa adela

15.03.2011, 19:31
no ja som nebola bohvieaka kucharka v zaciatkoch naozaj mi zhorel aj caj(co som dovtedy povazovala za nemozne🙂mam knizku hrncekova kucharka a s nou som sa vlastne ucila piect,zaciatky boli tazke,hlavne pre tych okolo,ale casom sa to zlepsilo🙂)dnes nepotrebujem knihy vetko mam v hlave🙂
none
10

9. piskotka 15.03.2011, 19:31

no ja som nebola bohvieaka kucharka v zaciatkoch naozaj mi zhorel aj caj(co som dovtedy povazovala za nemozne🙂mam knizku hrncekova kucharka a s nou som sa vlastne ucila piect,zaciatky boli tazke,hlavne pre tych okolo,ale casom sa to zlepsilo🙂)dnes nepotrebujem knihy vetko mam v hlave🙂

15.03.2011, 19:43
naozaj ? ty nepotrebujes kucharske knihy ? ja si bez nich neviem predstavit ani tyzden a nehanbim sa za to ..mozno si vsetky recepty aj slavnostne pamatas naspamat,tak to ta s tvojou pamatou obdivujem, budes pravdepodobne aj ty pravnicka ze ?
napr.taky lekach je vyborny kolac a zial vzdy zabudnem spravnu davku ingrediencii,takze ja sprosta vzdy skoncim pri knihach..
hm co tu vlastne este stale tu medzi vami dokonalymi robim ?
none
12

10. 15.03.2011, 19:43

naozaj ? ty nepotrebujes kucharske knihy ? ja si bez nich neviem predstavit ani tyzden a nehanbim sa za to ..mozno si vsetky recepty aj slavnostne pamatas naspamat,tak to ta s tvojou pamatou obdivujem, budes pravdepodobne aj ty pravnicka ze ?
napr.taky lekach je vyborny kolac a zial vzdy zabudnem spravnu davku ingrediencii,takze ja sprosta vzdy skoncim pri knihach..
hm co tu vlastne este stale tu medzi vami dokonalymi robim ?

15.03.2011, 19:56
salbea na varenie a pecenie uz nepotrebujem knihy,uz som sa to naucila,ale trvalo mi to dlho,niektore moje jedla v zaciatkoch nechcel jest ani pes🙂
none
13

12. piskotka 15.03.2011, 19:56

salbea na varenie a pecenie uz nepotrebujem knihy,uz som sa to naucila,ale trvalo mi to dlho,niektore moje jedla v zaciatkoch nechcel jest ani pes🙂

15.03.2011, 20:02
hm nie tak davno si si odo mna pytala recept na medovnik,tak to je medovnik ten lekach,ale ingrediencie ti nenapisem,tvoje z hlavy su urcite kvalitnejsie ako tento vynikajuci ,lepsi ako akykolvek predtym..ja peciem od svojich 16 rokoch a ex ani za pana boha nechce odist hlavne kvoli mojej kuchyni a predsa sa stale zlepsujem,co je na tom ? aj Nigellla stale cumi do knih a coraz starsich,myslim ze cerpala aj z knih zo stredoveku
none
14

13. 15.03.2011, 20:02

hm nie tak davno si si odo mna pytala recept na medovnik,tak to je medovnik ten lekach,ale ingrediencie ti nenapisem,tvoje z hlavy su urcite kvalitnejsie ako tento vynikajuci ,lepsi ako akykolvek predtym..ja peciem od svojich 16 rokoch a ex ani za pana boha nechce odist hlavne kvoli mojej kuchyni a predsa sa stale zlepsujem,co je na tom ? aj Nigellla stale cumi do knih a coraz starsich,myslim ze cerpala aj z knih zo stredoveku

15.03.2011, 20:11
salbea neviem varit a piect vsetko,je to snad nejaka vada?🙂alebo sa preto zastrelim,po pravde je mi to jedno,nie su to veci pre ktore by sa mal svet zrutit,neviem napriklad urobit dobre kysnute cesto,vzdy je to take divne,len nie kysnute,no a co?🙂kym zomriem snad sa to naucim🙂
none
2
15.03.2011, 06:19
Skús na ,,Varecha" tam sú nejaké hrnčekové...
Ale s mikrovlnkou by som neexperimentoval pozri WM magazín - test mikrovlniek, možno zmeníš názor ak si to prečítaš celé
none
3

2. mamaleone 15.03.2011, 06:19

Skús na ,,Varecha" tam sú nejaké hrnčekové...
Ale s mikrovlnkou by som neexperimentoval pozri WM magazín - test mikrovlniek, možno zmeníš názor ak si to prečítaš celé

15.03.2011, 06:43
odkaz ? WTF?
none
5

2. mamaleone 15.03.2011, 06:19

Skús na ,,Varecha" tam sú nejaké hrnčekové...
Ale s mikrovlnkou by som neexperimentoval pozri WM magazín - test mikrovlniek, možno zmeníš názor ak si to prečítaš celé

15.03.2011, 09:53
až na tie mikrovlnky..Neviem tučniačik, čo máš proti ním 🙂
odkaz
none
7

5. 15.03.2011, 09:53

až na tie mikrovlnky..Neviem tučniačik, čo máš proti ním 🙂
http://varecha.pravda.sk/recepty/kakaove-omeletky-fotorecept/14489-pouzi.html

15.03.2011, 18:54
Iba to že mikrovlnku priradujem k žiareniu, doteraz ešte nikto nerobil dlhodobú štúdiu vplyvu mikrovlnky na ľudské zdravie ale všetci odborníci ,,pripúšťajú" únik žiarenia, tak toto mám proti nim,
A za dalšie , ja si ju kúpim v úmysle užívania a ona ma ožaruje deň čo deň je to normálne? ja som mikrovlnku daroval charite, používam výhradne zepter , bez akéhokoľvek žiarenia, je to na každom aby zvážil riziko, niektorý nepoznajú slovo riziko, potom sa divia že sú zrazu chorý, veď sa zdravo stravovali a mali zdravú životosprávu, mikrovlnka nie je zdravá životospráva.
none
8

7. mamaleone 15.03.2011, 18:54

Iba to že mikrovlnku priradujem k žiareniu, doteraz ešte nikto nerobil dlhodobú štúdiu vplyvu mikrovlnky na ľudské zdravie ale všetci odborníci ,,pripúšťajú" únik žiarenia, tak toto mám proti nim,
A za dalšie , ja si ju kúpim v úmysle užívania a ona ma ožaruje deň čo deň je to normálne? ja som mikrovlnku daroval charite, používam výhradne zepter , bez akéhokoľvek žiarenia, je to na každom aby zvážil riziko, niektorý nepoznajú slovo riziko, potom sa divia že sú zrazu chorý, veď sa zdravo str...

15.03.2011, 19:23
hahah tak to je super sebe uz neublizujes ale inym ano pecka hehe

ale to nieje moja vec,

ja chcem aby sme sa tu bavili k teme receptov
none
11

8. 15.03.2011, 19:23

hahah tak to je super sebe uz neublizujes ale inym ano pecka hehe

ale to nieje moja vec,

ja chcem aby sme sa tu bavili k teme receptov

15.03.2011, 19:52
Jeden ti poviem a je to indický, potrebuješ hrnček detskej kru****, veľkú lyžicu ghee(môže byť aj obyčajné maslo ale to sa spečie) 2 lyžice pomletých kešu, pól hrnčeka namočené hrozienka, č.lyžičku škorice, č.lyžičku mletého kardamónu, ak chceš sladké tak lyžica cukru, roztopenú čokoládu na vrch.
na panvici rozpustíš ghee, pridáš kru****,kešu,hrozienka,koreniny, cukor a za stáleho miešania pomaly spojíš za nie veľkej teploty aby ti to nezhorelo iba trochu zhnedlo asi 10 minút , naložíš do mištičiek od kompotu poleješ čokoládou a desert je hotový, dobrú chuť. mňam!
none
15

11. mamaleone 15.03.2011, 19:52

Jeden ti poviem a je to indický, potrebuješ hrnček detskej kru****, veľkú lyžicu ghee(môže byť aj obyčajné maslo ale to sa spečie) 2 lyžice pomletých kešu, pól hrnčeka namočené hrozienka, č.lyžičku škorice, č.lyžičku mletého kardamónu, ak chceš sladké tak lyžica cukru, roztopenú čokoládu na vrch.
na panvici rozpustíš ghee, pridáš kru****,kešu,hrozienka,koreniny, cukor a za stáleho miešania pomaly spojíš za nie veľkej teploty aby ti to nezhorelo iba trochu zhnedlo asi 10 minút , naložíš do m...

16.03.2011, 01:24
znie to dobre ale je to recept pre tych co vidia lebo ja to nezistim ci mi to uz zhnedlo alebo nie.
none
16

15. 16.03.2011, 01:24

znie to dobre ale je to recept pre tych co vidia lebo ja to nezistim ci mi to uz zhnedlo alebo nie.

16.03.2011, 05:52
ak sa budeš držať 10. minút a budeš stále miešať nič nepokazíš neboj až tak rýchlo to nezhorí pokial dáš plyn primerane, ale je to pochúťka to uvidíš až ochutnáš
none
17

16. mamaleone 16.03.2011, 05:52

ak sa budeš držať 10. minút a budeš stále miešať nič nepokazíš neboj až tak rýchlo to nezhorí pokial dáš plyn primerane, ale je to pochúťka to uvidíš až ochutnáš

16.03.2011, 07:38
niiom tak potom ano
none
4
15.03.2011, 09:17
Zidovska kuchyna-mala brozurka z vydavatelstva Slovart..vsetky recepty su tam vyborne a velmi chutne a meradlom su lyzice a hrnceky
a potom este si zadovaz knihy od sestry Anastazie
👍: mamaleone
none
6

4. 15.03.2011, 09:17

Zidovska kuchyna-mala brozurka z vydavatelstva Slovart..vsetky recepty su tam vyborne a velmi chutne a meradlom su lyzice a hrnceky
a potom este si zadovaz knihy od sestry Anastazie

15.03.2011, 14:14
ak by tie knihy boli aj v elektronickej verzii niekde nanete tak si ich rada precitam.
none
18
31.03.2011, 11:51
mam na vas prozbicku. kolko a coho nahrnceky a lyzicky dat aby sme vyrobili zmes naplacky pre 4 osobi naobed? dajme otmu ze kazdemu 2 alebo 3 placky. diki.
none

najnovšie príspevky :

prevádzkuje diskusneforum.sk kontaktuj správcu diskusného fóra vytvoril dzI/O 2023 - 2024 verzia : 1.05 ( 17.4.2024 8:30 ) veľkosť : 129 200 B vygenerované za : 0.180 s unikátne zobrazenia tém : 50 316 unikátne zobrazenia blogov : 898 táto stránka musí používať koláčiky, aby mohla fungovať...

možnosti

hlavná stránka nastavenia blogy todo

online účastníci :

hľadanie :

blog dňa :

odkaz 1. POČÚVAJ bez prerušovania 😉 2. HOVOR bez obviňovania 😉 3. DÁVAJ hojne 😉 4. MODLI sa neprestajne 😉 5. ODPOVEDAJ bez hádok 😉 6. HOVOR pravdu 😉 7. UŽÍVAJ si bez frflania 😉 8. BOHU...

citát dňa :

Potrebuješ moc, len ak chceš urobiť niečo škodlivé. Na všetko ostatné ti stačí láska.