hoď ma hore
Milí diskutujúci. Pri diskutovaní prosím: 1. nepridávaj témy pozostávajúce len z odkazov alebo jednoslovné témy / 2. nepridávaj uražlivé alebo vulgárne komentáre. Ak tieto pravidlá nedodržíš, tvoja téma pravdepodobne skončí v koši. Príjemné diskutovanie :)
Lyzickove, lyzicove, hrncekove a tak
príspevkov 18 |
zobrazení 0 |
tému vytvoril(a) 15.3.2011 01:42
posledná zmena 31.3.2011 11:51
|
1
|
ahojte
viete mi poradit www kde by som v jednom velkom komplete nasla recepty kde sa veci nevazia na DKG a tak ale skor na lyzicky lyzice a hrnceky? tiez ma zaujimaju aj mikrovlnkove receptiky kazdy kto chcesem moze nejaki napisat ako nevidiaca milujem lizicky lyzice a hrnceky a tiez mikrovlnku.
papa adela
|
|
|
9
|
|
1. 15.03.2011, 01:42
ahojte
viete mi poradit www kde by som v jednom velkom komplete nasla recepty kde sa veci nevazia na DKG a tak ale skor na lyzicky lyzice a hrnceky? tiez ma zaujimaju aj mikrovlnkove receptiky kazdy kto chcesem moze nejaki napisat ako nevidiaca milujem lizicky lyzice a hrnceky a tiez mikrovlnku.
papa adela
▲
15.03.2011, 19:31
|
no ja som nebola bohvieaka kucharka v zaciatkoch naozaj mi zhorel aj caj(co som dovtedy povazovala za nemozne🙂mam knizku hrncekova kucharka a s nou som sa vlastne ucila piect,zaciatky boli tazke,hlavne pre tych okolo,ale casom sa to zlepsilo🙂)dnes nepotrebujem knihy vetko mam v hlave🙂
|
|
|
10
|
|
9. piskotka 15.03.2011, 19:31
no ja som nebola bohvieaka kucharka v zaciatkoch naozaj mi zhorel aj caj(co som dovtedy povazovala za nemozne🙂mam knizku hrncekova kucharka a s nou som sa vlastne ucila piect,zaciatky boli tazke,hlavne pre tych okolo,ale casom sa to zlepsilo🙂)dnes nepotrebujem knihy vetko mam v hlave🙂
▲
15.03.2011, 19:43
|
naozaj ? ty nepotrebujes kucharske knihy ? ja si bez nich neviem predstavit ani tyzden a nehanbim sa za to ..mozno si vsetky recepty aj slavnostne pamatas naspamat,tak to ta s tvojou pamatou obdivujem, budes pravdepodobne aj ty pravnicka ze ?
napr.taky lekach je vyborny kolac a zial vzdy zabudnem spravnu davku ingrediencii,takze ja sprosta vzdy skoncim pri knihach..
hm co tu vlastne este stale tu medzi vami dokonalymi robim ?
|
|
|
12
|
|
10. 15.03.2011, 19:43
naozaj ? ty nepotrebujes kucharske knihy ? ja si bez nich neviem predstavit ani tyzden a nehanbim sa za to ..mozno si vsetky recepty aj slavnostne pamatas naspamat,tak to ta s tvojou pamatou obdivujem, budes pravdepodobne aj ty pravnicka ze ?
napr.taky lekach je vyborny kolac a zial vzdy zabudnem spravnu davku ingrediencii,takze ja sprosta vzdy skoncim pri knihach..
hm co tu vlastne este stale tu medzi vami dokonalymi robim ?
▲
15.03.2011, 19:56
|
salbea na varenie a pecenie uz nepotrebujem knihy,uz som sa to naucila,ale trvalo mi to dlho,niektore moje jedla v zaciatkoch nechcel jest ani pes🙂
|
|
|
13
|
|
12. piskotka 15.03.2011, 19:56
salbea na varenie a pecenie uz nepotrebujem knihy,uz som sa to naucila,ale trvalo mi to dlho,niektore moje jedla v zaciatkoch nechcel jest ani pes🙂
▲
15.03.2011, 20:02
|
hm nie tak davno si si odo mna pytala recept na medovnik,tak to je medovnik ten lekach,ale ingrediencie ti nenapisem,tvoje z hlavy su urcite kvalitnejsie ako tento vynikajuci ,lepsi ako akykolvek predtym..ja peciem od svojich 16 rokoch a ex ani za pana boha nechce odist hlavne kvoli mojej kuchyni a predsa sa stale zlepsujem,co je na tom ? aj Nigellla stale cumi do knih a coraz starsich,myslim ze cerpala aj z knih zo stredoveku
|
|
|
14
|
|
13. 15.03.2011, 20:02
hm nie tak davno si si odo mna pytala recept na medovnik,tak to je medovnik ten lekach,ale ingrediencie ti nenapisem,tvoje z hlavy su urcite kvalitnejsie ako tento vynikajuci ,lepsi ako akykolvek predtym..ja peciem od svojich 16 rokoch a ex ani za pana boha nechce odist hlavne kvoli mojej kuchyni a predsa sa stale zlepsujem,co je na tom ? aj Nigellla stale cumi do knih a coraz starsich,myslim ze cerpala aj z knih zo stredoveku
▲
15.03.2011, 20:11
|
salbea neviem varit a piect vsetko,je to snad nejaka vada?🙂alebo sa preto zastrelim,po pravde je mi to jedno,nie su to veci pre ktore by sa mal svet zrutit,neviem napriklad urobit dobre kysnute cesto,vzdy je to take divne,len nie kysnute,no a co?🙂kym zomriem snad sa to naucim🙂
|
|
|
2
|
Skús na ,,Varecha" tam sú nejaké hrnčekové...
Ale s mikrovlnkou by som neexperimentoval pozri WM magazín - test mikrovlniek, možno zmeníš názor ak si to prečítaš celé
|
|
|
3
|
|
2. mamaleone 15.03.2011, 06:19
Skús na ,,Varecha" tam sú nejaké hrnčekové...
Ale s mikrovlnkou by som neexperimentoval pozri WM magazín - test mikrovlniek, možno zmeníš názor ak si to prečítaš celé
▲
15.03.2011, 06:43
|
|
5
|
|
2. mamaleone 15.03.2011, 06:19
Skús na ,,Varecha" tam sú nejaké hrnčekové...
Ale s mikrovlnkou by som neexperimentoval pozri WM magazín - test mikrovlniek, možno zmeníš názor ak si to prečítaš celé
▲
15.03.2011, 09:53
|
až na tie mikrovlnky..Neviem tučniačik, čo máš proti ním 🙂
odkaz
|
|
|
7
|
|
5. 15.03.2011, 09:53
až na tie mikrovlnky..Neviem tučniačik, čo máš proti ním 🙂
http://varecha.pravda.sk/recepty/kakaove-omeletky-fotorecept/14489-pouzi.html
▲
15.03.2011, 18:54
|
Iba to že mikrovlnku priradujem k žiareniu, doteraz ešte nikto nerobil dlhodobú štúdiu vplyvu mikrovlnky na ľudské zdravie ale všetci odborníci ,,pripúšťajú" únik žiarenia, tak toto mám proti nim,
A za dalšie , ja si ju kúpim v úmysle užívania a ona ma ožaruje deň čo deň je to normálne? ja som mikrovlnku daroval charite, používam výhradne zepter , bez akéhokoľvek žiarenia, je to na každom aby zvážil riziko, niektorý nepoznajú slovo riziko, potom sa divia že sú zrazu chorý, veď sa zdravo stravovali a mali zdravú životosprávu, mikrovlnka nie je zdravá životospráva.
|
|
|
8
|
|
7. mamaleone 15.03.2011, 18:54
Iba to že mikrovlnku priradujem k žiareniu, doteraz ešte nikto nerobil dlhodobú štúdiu vplyvu mikrovlnky na ľudské zdravie ale všetci odborníci ,,pripúšťajú" únik žiarenia, tak toto mám proti nim,
A za dalšie , ja si ju kúpim v úmysle užívania a ona ma ožaruje deň čo deň je to normálne? ja som mikrovlnku daroval charite, používam výhradne zepter , bez akéhokoľvek žiarenia, je to na každom aby zvážil riziko, niektorý nepoznajú slovo riziko, potom sa divia že sú zrazu chorý, veď sa zdravo str...
▲
15.03.2011, 19:23
|
hahah tak to je super sebe uz neublizujes ale inym ano pecka hehe
ale to nieje moja vec,
ja chcem aby sme sa tu bavili k teme receptov
|
|
|
11
|
|
8. 15.03.2011, 19:23
hahah tak to je super sebe uz neublizujes ale inym ano pecka hehe
ale to nieje moja vec,
ja chcem aby sme sa tu bavili k teme receptov
▲
15.03.2011, 19:52
|
Jeden ti poviem a je to indický, potrebuješ hrnček detskej kru****, veľkú lyžicu ghee(môže byť aj obyčajné maslo ale to sa spečie) 2 lyžice pomletých kešu, pól hrnčeka namočené hrozienka, č.lyžičku škorice, č.lyžičku mletého kardamónu, ak chceš sladké tak lyžica cukru, roztopenú čokoládu na vrch.
na panvici rozpustíš ghee, pridáš kru****,kešu,hrozienka,koreniny, cukor a za stáleho miešania pomaly spojíš za nie veľkej teploty aby ti to nezhorelo iba trochu zhnedlo asi 10 minút , naložíš do mištičiek od kompotu poleješ čokoládou a desert je hotový, dobrú chuť. mňam!
|
|
|
15
|
|
11. mamaleone 15.03.2011, 19:52
Jeden ti poviem a je to indický, potrebuješ hrnček detskej kru****, veľkú lyžicu ghee(môže byť aj obyčajné maslo ale to sa spečie) 2 lyžice pomletých kešu, pól hrnčeka namočené hrozienka, č.lyžičku škorice, č.lyžičku mletého kardamónu, ak chceš sladké tak lyžica cukru, roztopenú čokoládu na vrch.
na panvici rozpustíš ghee, pridáš kru****,kešu,hrozienka,koreniny, cukor a za stáleho miešania pomaly spojíš za nie veľkej teploty aby ti to nezhorelo iba trochu zhnedlo asi 10 minút , naložíš do m...
▲
16.03.2011, 01:24
|
znie to dobre ale je to recept pre tych co vidia lebo ja to nezistim ci mi to uz zhnedlo alebo nie.
|
|
|
16
|
|
15. 16.03.2011, 01:24
znie to dobre ale je to recept pre tych co vidia lebo ja to nezistim ci mi to uz zhnedlo alebo nie.
▲
16.03.2011, 05:52
|
ak sa budeš držať 10. minút a budeš stále miešať nič nepokazíš neboj až tak rýchlo to nezhorí pokial dáš plyn primerane, ale je to pochúťka to uvidíš až ochutnáš
|
|
|
17
|
|
16. mamaleone 16.03.2011, 05:52
ak sa budeš držať 10. minút a budeš stále miešať nič nepokazíš neboj až tak rýchlo to nezhorí pokial dáš plyn primerane, ale je to pochúťka to uvidíš až ochutnáš
▲
16.03.2011, 07:38
|
|
4
|
Zidovska kuchyna-mala brozurka z vydavatelstva Slovart..vsetky recepty su tam vyborne a velmi chutne a meradlom su lyzice a hrnceky
a potom este si zadovaz knihy od sestry Anastazie
|
|
|
6
|
|
4. 15.03.2011, 09:17
Zidovska kuchyna-mala brozurka z vydavatelstva Slovart..vsetky recepty su tam vyborne a velmi chutne a meradlom su lyzice a hrnceky
a potom este si zadovaz knihy od sestry Anastazie
▲
15.03.2011, 14:14
|
ak by tie knihy boli aj v elektronickej verzii niekde nanete tak si ich rada precitam.
|
|
|
18
|
mam na vas prozbicku. kolko a coho nahrnceky a lyzicky dat aby sme vyrobili zmes naplacky pre 4 osobi naobed? dajme otmu ze kazdemu 2 alebo 3 placky. diki.
|
|
|
|
prevádzkuje diskusneforum.sk
kontaktuj správcu diskusného fóra
vytvoril dzI/O 2023 - 2024
verzia : 1.05 ( 17.4.2024 8:30 )
veľkosť : 129 200 B
vygenerované za : 0.180 s
unikátne zobrazenia tém : 50 316
unikátne zobrazenia blogov : 898
táto stránka musí používať koláčiky, aby mohla fungovať...
|
možnosti
hlavná stránka
nastavenia
blogy
todo
hľadanie :
blog dňa :
odkaz 1. POČÚVAJ bez prerušovania 😉 2. HOVOR bez obviňovania 😉 3. DÁVAJ hojne 😉 4. MODLI sa neprestajne 😉 5. ODPOVEDAJ bez hádok 😉 6. HOVOR pravdu 😉 7. UŽÍVAJ si bez frflania 😉 8. BOHU...
citát dňa :
Potrebuješ moc, len ak chceš urobiť niečo škodlivé. Na všetko ostatné ti stačí láska.
|