1
|
Dobre, nechcem byť protivná na tých, čo sa tu pýtajú, že čo robiť, tak skúsim sa vžiť do ich kože a pochopiť tú bezradnosť. Snažím sa nájsť otázku, ktorú by som Vám položila, čo sa vzťahu týka.. s ktorou by som si naozaj nebola istá, že ako sa rozhodnem, tak budem spať ....
stále sa snažím...
možno by som sa viac mala venovať ekonomike ...
ale ani peniaze ma v podstate nejako extrémne neserú....
Dobre, chcem radu v tomto probléme:
Ráno som vstávala o štvrtej a piekla som kurča a ryžu. Urobila som to, aby teraz poobede mali naši doma čo jesť, ak budú mať chuť na teplú večeru. Normálne by som im to uvarila po návrate z práce, ale keďže ideme s kolegyňami robiť prieskum stánkov na trhoch, tak som to kurča piekla skoro ráno. Vlastne som ho nechcela piecť neskoro večer, aby som ho nemusela dávať do chladničky, aby sa malá neopálila, keď si ho bude dávať ohrievať - teda ak by si ho chcela dať ohriať, kým príde domov tato.
Otázka je: dávate do klasického pečeného kuraťa upiecť aj cesnak, alebo pol cibule?
|
|
|
7
|
|
1. 14.12.2010, 13:26
Dobre, nechcem byť protivná na tých, čo sa tu pýtajú, že čo robiť, tak skúsim sa vžiť do ich kože a pochopiť tú bezradnosť. Snažím sa nájsť otázku, ktorú by som Vám položila, čo sa vzťahu týka.. s ktorou by som si naozaj nebola istá, že ako sa rozhodnem, tak budem spať ....
stále sa snažím...
možno by som sa viac mala venovať ekonomike ...
ale ani peniaze ma v podstate nejako extrémne neserú....
Dobre, chcem radu v tomto probléme:
Ráno som vstávala o...
▲
14.12.2010, 16:51
|
Stazka, mala by si sa viac venovať ekonomike.
|
|
|
11
|
|
7. 14.12.2010, 16:51
Stazka, mala by si sa viac venovať ekonomike.
▲
14.12.2010, 18:21
|
Petrana ekonomika je veľmi dôležítá, hlavne domáci rozpočet a hospodárenie, bez toho to nejde. Rozumne pristupovať k výdavkom a kupovať len veľké a poriadne vecí a nie roz***ať peniaze na sračkách (veľa drobných výdavkoch alebo kupovanie predražených neadekvátnych tovarov a služieb), potom sa ľudia čudujú, že nič nemajú a sú chudobní.
|
|
|
12
|
|
1. 14.12.2010, 13:26
Dobre, nechcem byť protivná na tých, čo sa tu pýtajú, že čo robiť, tak skúsim sa vžiť do ich kože a pochopiť tú bezradnosť. Snažím sa nájsť otázku, ktorú by som Vám položila, čo sa vzťahu týka.. s ktorou by som si naozaj nebola istá, že ako sa rozhodnem, tak budem spať ....
stále sa snažím...
možno by som sa viac mala venovať ekonomike ...
ale ani peniaze ma v podstate nejako extrémne neserú....
Dobre, chcem radu v tomto probléme:
Ráno som vstávala o...
▲
14.12.2010, 18:31
|
ana cibulu si nakrajam na kolieska a dam pod kura,(osobne mam tuto cibulu velmi rada)kura potriem zmesou,ktoru robim z cesnaku ,oleja,grilovacie korenie,v priebehu pecenia stale potieram,k tomuto kuratu varievam klasicky jablkovy kompot a ryzu,robila som uz aj kura na mede,do vnutra kurata vlozis cele jablcko,klincek a vrch potries medom,kura tiez vzdy peciem vcelku,dla mna priprava kurata jeden z najlahsich receptov a kura je velmi chutne a hlavne cerstvo upecene,ohrievane mi az tak nechuti🙂)
|
|
|
2
|
sakra a teraz sa mi ta pesnickova tema posunula na druhu stranu!
|
|
|
3
|
laska a vztahy a skoncili sme u kurata a cesnaku. 🙂))))))))))))))
poznam sice halsku: strcit kura do truby, ale to je ponate s oplodnenim 🙂)))))))))))
nie nedavam..akurat tak zmes korenin a grilovanie.
|
|
|
16
|
|
3. 14.12.2010, 13:32
laska a vztahy a skoncili sme u kurata a cesnaku. 🙂))))))))))))))
poznam sice halsku: strcit kura do truby, ale to je ponate s oplodnenim 🙂)))))))))))
nie nedavam..akurat tak zmes korenin a grilovanie.
▲
14.12.2010, 19:27
|
veď láska ide cez žalúdok
|
|
|
17
|
|
16. 14.12.2010, 19:27
veď láska ide cez žalúdok
▲
14.12.2010, 19:31
|
Maya a kto má vedieť dobré variť pre úspešný vzťah? Muž či žena?
|
|
|
19
|
|
17. 14.12.2010, 19:31
Maya a kto má vedieť dobré variť pre úspešný vzťah? Muž či žena?
▲
14.12.2010, 20:04
|
Ahoj Lea, neviem, najradšej obaja, na striedačku
|
|
|
20
|
|
16. 14.12.2010, 19:27
veď láska ide cez žalúdok
▲
14.12.2010, 20:05
|
co ja viem? ja sa v tom nevyznam. Ja som chlapec z dediny a okna mam do dvora s vyhladom na hnoj
|
|
|
21
|
|
20. 14.12.2010, 20:05
co ja viem? ja sa v tom nevyznam. Ja som chlapec z dediny a okna mam do dvora s vyhladom na hnoj
▲
14.12.2010, 20:11
|
aj slama ti z čižiem trčí?
|
|
|
22
|
|
21. 14.12.2010, 20:11
aj slama ti z čižiem trčí?
▲
14.12.2010, 20:16
|
ta minimalne za 40 Evry, ňe? 🙂))))))))))))))))))
zašpivajme si:
ta ja byvam na Pereši,
ta vo vanilkovej torte mam dva egreši,
ta ja dufam ze ma tu ma kazdy rad, ne?
ta ja ked si puknem je okolo mna smrad.
|
|
|
4
|
Rains, nevsimaj .. obcas mi z ludi a zo seba sibe
P.S. skus aj pol hlavky cesnaku hodit mu do brucha ... nic nepokazis 🙂))
|
|
|
5
|
|
4. 14.12.2010, 13:37
Rains, nevsimaj .. obcas mi z ludi a zo seba sibe
P.S. skus aj pol hlavky cesnaku hodit mu do brucha ... nic nepokazis 🙂))
▲
14.12.2010, 13:41
|
anastasija..v poriadku...nic sa nedeje. 🙂))))
ma zradil zrak..som si predcital, ze skus mu hodil pol hlavky cesnaku do hlavy...nic nepokazis :D cesnakom som este nezabijal veru :D:D:D:D:D
a co ti ja viem zlatko? no sak co, skusim...dam si anabola a dam si kura s cenakom s polkou hlavy v bruchu.
|
|
|
6
|
Tsan ? Takú Ženu mať jak si ty . Že vstávaš o 4.00 ráno ,aby mali čo zjesť večer ? Premárnil som život ....Kam si chodievala na zábavy ?
|
|
|
27
|
|
6. 14.12.2010, 15:36
Tsan ? Takú Ženu mať jak si ty . Že vstávaš o 4.00 ráno ,aby mali čo zjesť večer ? Premárnil som život ....Kam si chodievala na zábavy ?
▲
15.12.2010, 13:46
|
Somík Na zábavy som nechodila lebo som protivná a odvšadiaľ ma vyhodili tak buď rád, že si ma neschytal naplno aj s okrúhlym štemplom na zadku
|
|
|
8
|
nie, davam citrony ... a rozmarin.
tz ale inak chvala za to zmenezovanie casu :D
|
|
|
9
|
zaujímavé Ani, ..ja vstávam pred pol šiestou, sprcha, raňajky, desiata , eventuelne ranné rýchle žehlenie, predvarím.. a prídem z práce tak dovarím. Cez víkend - ak vstanem o 5 ráno a ak mám chuť si tvorím..lebo je doma ešte ticho a mám svoj kľud ..a ak nie to, tak žehlím, proste využijem ten čas , kým decká nevstanú , na "plodné
Kura "potieram po kožou " rozotretým cesnakom.., tak ako sa robí králik..je to MŃam, ale pretože z kuraťa sa u nás zjedia iba prsia,,.tak kupujem len prsia.. )..a vôbec ..aj s vianocami..mňa táto zima asi zabije ..
|
|
|
24
|
|
9. 14.12.2010, 18:17
zaujímavé Ani, ..ja vstávam pred pol šiestou, sprcha, raňajky, desiata , eventuelne ranné rýchle žehlenie, predvarím.. a prídem z práce tak dovarím. Cez víkend - ak vstanem o 5 ráno a ak mám chuť si tvorím..lebo je doma ešte ticho a mám svoj kľud ..a ak nie to, tak žehlím, proste využijem ten čas , kým decká nevstanú , na "plodné
Kura "potieram po kožou " rozotretým cesnakom.., tak ako sa robí králik..je to MŃam, ale pretože z kuraťa sa u nás zjedia iba prsia,,.tak kupujem len prsia.. ...
▲
15.12.2010, 13:39
|
Ónka, ja tiež vstávam skoro, ale varím ráno málokedy ..len mám ráno rada pohodičku ..aj malú budí na dva krát .. prvý krát trošku skôr - ona zamrnčí, že ešte 5 minút, tak jej to akože dovolím a potom už musí vstávať, ale má to ten efekt, že má pocit, že si mohla pospať viac ...
|
|
|
10
|
Anastázia už sa bojím kupovať celé kurča a piecť, raz sa mi podarilo ho piecť celé, a keď som ho rozrezala bolo surové bolo to hnusné.
|
|
|
26
|
|
10. 14.12.2010, 18:18
Anastázia už sa bojím kupovať celé kurča a piecť, raz sa mi podarilo ho piecť celé, a keď som ho rozrezala bolo surové bolo to hnusné.
▲
15.12.2010, 13:42
|
Lea, svokra ma naučila piecť mäsá nekonečne dlho .. ona tak robila, lebo ešte medzitým išli do kostola ... bývajú potom úplne rozpadavé a jemnučké
(PS. ináč ja uprednostňujem také poriadne, čo treba trhať od kosti, ale našim robím jemnejšie ..papulky fajnové sú to 🙂)))
|
|
|
13
|
musíš piecť pomaly lea...ja dokonca niekedy to kura rozpolím a tak pečiem.
|
|
|
14
|
|
13. 14.12.2010, 18:35
musíš piecť pomaly lea...ja dokonca niekedy to kura rozpolím a tak pečiem.
▲
14.12.2010, 18:40
|
Ónya ahoj, to máš pravdu, keď už kúpim celé kurča, tak ho rozporcujem alebo aspoň rozrežem napoly a piecť pomaly.
|
|
|
15
|
|
14. 14.12.2010, 18:40
Ónya ahoj, to máš pravdu, keď už kúpim celé kurča, tak ho rozporcujem alebo aspoň rozrežem napoly a piecť pomaly.
▲
14.12.2010, 18:50
|
a ja dávam niekedy z neho dolu ešte aj kožu - ke´d robím perkelt, keď ho rozporcujem, , lebo ad jedna nám nechutí a ad dve je samý cholesterol ..hlavne tá kuracia...ani upečenú kožu nejeme.
|
|
|
18
|
hehehhehehehehehehehehehehehe 🙂)) napinave to bolo jak guma v trencloch 🙂)
toto mi uz nerob, lebo nemam take pevne nervy 🙂))
cesnak na kura nedavam, ale cierne pivo a sol. 🙂))
|
|
|
25
|
|
18. 14.12.2010, 19:44
hehehhehehehehehehehehehehehe 🙂)) napinave to bolo jak guma v trencloch 🙂)
toto mi uz nerob, lebo nemam take pevne nervy 🙂))
cesnak na kura nedavam, ale cierne pivo a sol. 🙂))
▲
15.12.2010, 13:40
|
úplne som zabudla na kura podlievané čiernym pivom .. aj mam ho robila, tuším už si ani ona nepamätá :D ..dík za pripomienku
|
|
|
|