Ísť na začiatok.
prihlásenie:
Registrácia  |  Zabudnuté heslo
tu sa nachádzate: hlavná stránka  politika  téma
kategórie:  

Kotleba mal 45% v obci Cígeľ

9
reakcií
1947
prečítaní
Tému 15. januára 2017, 10:23 založil svornost.

podobné témy:

1.
označiť príspevok

svornost muž
   15. 1. 2017, 10:23 avatar
Zoznámte sa s dedinkou Cigeľka, ktorá ma vyše 600 ročnú históriu, 200 rokov starý kostol a 75,1% Rómov. Ako je možné, že v nej vyhrala strana Kotleba – Ľudová strana Naše Slovensko s výsledkom, ktorý by zaručoval vládu jednej strany – 45,76% ? Jednoducho, Rómovia zatiaľ nezistili, že majú volebné právo (y). Mimochodom, najobľúbenejším kandidátom Cigeľčanov je Milan Mazurek, ktorý mal viac krúžkov než celá vládna strana SMER – SD hlasov.
Zdroje:
(1) PRÍLOHA k Atlasu rómskych komunít na Slovensku 2013 (.XLSX) – bit.ly Tento odkaz smeruje mimo DF.sk
(2) Výsledky parlamentných volieb v obci Cigeľka – volbysr.sk Tento odkaz smeruje mimo DF.sk
(3) sk.wikipedia.org Tento odkaz smeruje mimo DF.sk www.facebook.com Tento odkaz smeruje mimo DF.sk via Marťan z Kuchajdy

martanzkuchajdy.wordpress.com Tento odkaz smeruje mimo DF.sk
Priebežne vás budem zoznamovať s ďaľšími zamlčiavanými skutočnosťami o strane, s ktorou sympatizujem.
Súhlasí mamaleone

2.
označiť príspevok

dorota
   15. 1. 2017, 12:25 avatar
:-D
27 dusi
LOL
20% ucast teda 62 ludi

3.
označiť príspevok

Slušný človek muž
   15. 1. 2017, 13:25 avatar
Veru. Aj to umožňuje demokracia. 27 ľudí rozhodlo, že v dedine, kde žije zhruba 500 obyvateľov vyhrala voľby ĽSNS. To jsou paradoxy.

6.
označiť príspevok

dorota
   16. 1. 2017, 09:48 avatar
nee, paradox je ze niekto kvaka o 45% ale skutocnost je 27 ludi :-D

8.
označiť príspevok

Lemmy muž
   16. 1. 2017, 10:16

Príspevok bol vymazaný administrátorom.

10.
označiť príspevok

Slušný človek muž
   16. 1. 2017, 12:06 avatar
Ja som sa nesťažoval na demokraciu. Len som poukázal, že aj to umožňuje demokracia. Samozrejme, že chyba je v tých, ktorí nešli voliť. Ale asi súhlasili s tým, že druhí za nich rozhodnú.

4.
označiť príspevok

Dvvesa žena
   15. 1. 2017, 13:47 avatar
"Do histórie obce sa zapísalo najmä obdobie SNP. V hore nad obcou vznikol partizánsky oddiel „Major“, ktorého jadro tvorili občania Cigľa. Za svoju odbojovú činnosť bol Cigeľ kruto potrestaný.
Dňa 13. januára 1945 obsadil obec špeciálny oddiel SS. Nemecké gestapo zatklo a vypočúvalo 130 občanov. Sedem z nich umučili a zastrelili. Každoročne sa v januári organizuje Pochod vďaky SNP, ako úcta týmto obetiam."

Ich predkovia zomierali, aby tí dnenší obyvatelia pošpinili ich hrdinstvo, smutné :(

5.
označiť príspevok

Dvvesa žena
   15. 1. 2017, 13:52 avatar
Aha... to bola obec Cigeľka, kde sa tak previnili

7.
označiť príspevok

mamaleone muž
   16. 1. 2017, 10:09 avatar
Som zvedavý aká bude histéria po voľbách keď Kotleba bude mať 20-25% na celom Slovensku asi vyhlásia výnimočný stav! 

9.
označiť príspevok

dorota
   16. 1. 2017, 10:32 avatar
a budu tu pochodovat gardy dobrovolnikov ako v trnave :-D
váš príspevok

Pridávať príspevky môžu iba zaregistrovaní účastníci fóra.

Som zaregistrovaný

nick: heslo:
zostať trvalo prihlásený    
Nie som zaregistrovaný

Vaša prezývka:  

Po zaregistrovaní budete automaticky presmerovaní do tejto témy.

najnovšie príspevky na celom fóre

dnes, 18:23,  aj clovek ma ducha dušu a telo a je len jeden*10*10*10*10
dnes, 18:19,  18, ..... a aký? Ak sú v trojjedinom Bohu tri samostatné, odlišné bytosti so samostatnou...
dnes, 16:27,  Ešte mi prosím na userovi vo websupport admine povoľ mazanie, lebo mi to nejde ;)
dnes, 16:25,  Ok, idem na to pripraviť script ;)
dnes, 16:25,  zmaž ich
dnes, 15:31,  Počuj, SOM zistil, že v databáze je strašne veľa príspevkov, ktoré nemajú tému, teda sa...
dnes, 14:04,  A ked ti poviem na čo to chcem kúpiť, dáš mi to za 20 eur ?
dnes, 12:33,  Sami si za to môžu, pred týždnom som mu písal, že robia tu istu chybu ako darwinisti,...
dnes, 11:15,  Písal SOM ti na lipke, mrkni ;)
dnes, 11:14,  A načo to chceš kúpiť? Tebe by som to nepredal ani za 10 mega.
dnes, 11:09,  Každá odrobinka sa hodí. Nemysli si, že dostaneš všetko zadarmo.
dnes, 10:41,  Máš 5 mega, a si fakt odkázaný dostať 5000 eur za forum kde je 2 a pol človeka, a ktoré si...
dnes, 09:25,  Pregeneruvávam príspevky, zapisujem tam kategóriu témy, lebo tam chýbalo, takže asi kvôli...
dnes, 09:16,  Neviem, či to suvisi s tým testovaním, ale uplne mi to spomalilo DF inak mi ide všetko...
dnes, 06:51,  To jehovisti nikdy nepochopili. Lebo im to nie je od ich pána Satana dovolené.
dnes, 06:47,  Táraš blbosti. Daj mi na účet 5000€ a fórum budeš mať zadarmo. Ide o princíp. *19
dnes, 06:26,  Testujem nastavenie kategórie ;)
dnes, 06:11,  Shagara, je obrovsky rozdiel medzi Jedným trojjedinnym Bohom a tromi Bohmi*10*10*10*10
dnes, 05:27,  nevieš proste pochopiť, čo je to " neviditelna" cirkev Shagara....ak chceš...
dnes, 05:22,  Tak potom Boh obetoval svoj vytvor, je to tak? Lenže taka obeta nie je spravodliva voči obeti...
neprehliadnite
vyhľadávanie

Medzi mužmi a ženami nie je rozdiel. Rozdiel je len medzi dobrými a zlými ľudmi.
Prevádzkuje df.sk | TOPlist
(63 763 bytes in 1,741 seconds)