1
|
Stvrty zákon.Ježiša Krista musíme osobne prijať ako spasitela a pana.Potom možeme poznať a preživať Božiu lasku a Boží plan pre svoj život.
J e ž i š a..m u s i m e..p r i j a ť.
"tým,ktorí ho prijali a veria v jeho meno,dal moc stať sa detmi Božimi" jan 1,12
J e ž i š a.. p r i j i m a m e ..v i e r o u
"ste spasení milostou skrze vieru.A to nie je z vás,je to boží dar.Nie zo skutkov,aby sa nikto nevystatoval Ef 2,8-9
J e ž i š a..p r i j í m a m e ..o s o b n ý m ..p o z v a n í m
Ježiš povedal Hla stojím pri dverách a klopem.Ak niekto počuje moj hlas a otvorí dvere,vôjdem k nemu a budem stolovať s ním a on so mnou ZJ 3,20
Prijať Ježisa znamená priznať,že som hriešny,obratiť sa ku Bohu/pokanie/a doverovať Ježišovi,že vstupi do môjho života,že mi odpustí hriechy a že ma urobí takym ,akým ma chce mať Boh.
Nestači len rozumom prijať,že Ježiš je Boži Syn a že zomrel za naše hriechy.Nestačí ani žiadny citový zažitok Ježisa prijimame vierou,rozhodnutím svojej vôle.
J e ž i š a ..mô ž e š .. p r i j a ť .. v i e r o u..v..m o d l i t b e..t r e b a r s..h n e d.
Pane Ježišu potrebujem ťa.Dakujem ti za to že si zomrel na kríži za moje hriechy.Otvaram ti dvere svojho života a prijimam ťa ako svojho spasitela a pana Dakujem ti za odpustenie hriechov.Ujmi sa vedenia mojho zivota a zmen ma,aby som bol takym akym ma chces mať.
A k o..s i.. m ô ž e š..b y ť..i s t ý..ž e.. J e ž i š..j e..v..t v o j o m..ž i v o t e ?
Bol si uprimný,ked si v modlitbe pozýval Ježisa do svojho života ?Ježiš slubil ako je pisané v zjav.3,20 ,že vôjde k tebe.Veríš mu že to urobilMožeš si byť istý ,že Boh odpovedal na tvoju modlitbu.
v ..b i b l i i..je v š e t k ý m..k t o r í..p r í j m u ..J e ž i š a..z a s l ú b e n ý..v e č n ý..ž i v o t.
A to je to svedectvo.Boh nam dal večný život,a ten život je v jeho Synovi.Kto ma Syna ma život,kto nemá Syna Božieho nemá život.Toto píšem vam,ktorí veríte v meno Syna Bozieho,aby ste vedeli ,že mate vecný život. 1 list Janov 5,11-13
Casto bohu dakuj za to že Kristus vstupil do tvojho života a že ta nikdy neopustí/žid 13,5
NA ZAKLADE JEHO ZASLUBENIA SI MOZES BYT ISTY ZE JEZIS V TEBE ZIJE A ZE MAS S NIM VECNY ZIVOT.ON NIKDY NEKLAME.
|
|
|
2
|
Keďže vychádzaš z predchádzajúcich, a tie, ako som uvádzal, sú nezmysly, len pokračuješ v nezmysloch.
Inak, naučím Ťa, _a_k_o_ _s_a_ _p_í_š_e_ _n_a_ _š_i_r_o_k_o_.
|
|
|
3
|
|
2. ruwolf 25.05.2012, 15:32
Keďže vychádzaš z predchádzajúcich, a tie, ako som uvádzal, sú nezmysly, len pokračuješ v nezmysloch.
Inak, naučím Ťa, _a_k_o_ _s_a_ _p_í_š_e_ _n_a_ _š_i_r_o_k_o_.
▲
25.05.2012, 16:03
|
Ak ty nerozumies, neznamena to, ze je to nezmysel.
|
|
|
6
|
|
3. 25.05.2012, 16:03
Ak ty nerozumies, neznamena to, ze je to nezmysel.
▲
25.05.2012, 17:06
|
Problém je, že to nevie vysvetliť ani veriaci(prezývka) - ani žiadny kresťan, ktorého som sa pýtal.
|
|
|
5
|
neviem ako by som to správne povedala ..ale niečo v tom zmysle, ..že ak sa neviažem na duchovné zákony cítim sa oveľa slobodnejšia, ..vlastne neuveriteľne slobodná po tejto stránke. Nič ma nespútava a ničím nie som obmedzovaníá.
Predsa viera v Boha , v Krista je dobrovoľná , .. nie je nikoho POVINNOSŤ veriť aj napr, týmto Duchovným zákonom a pod...))))))
(( len priznám , sa mi vidí , že raz ma oklamal myslím si, verila som že " ano" ..a ono to bolo z hora že veru " nie ...tak som stratila trochu dôveru ).
|
|
|
7
|
Myslím si, že my takzvaní ateisti nechápeme správne našich diskutujúcich teistov alebo takzvaných teistov. Mali by sme ich výroky chápať vysoko do hĺbky v celej šírke. Keď som sa z tohoto aspektu zamyslel nad pojmom Svätá stolica, nachádzajúcom sa v jednej z predchádzajúcich tém, pochopil som, že aj ****o môže byť sväté.
|
|
|
|