');
//-->
');
//-->
Dcérenka hovorcu prezidenta Lisa Pesková získala od moskovských penzistov 16,5 milióna rubľov na zlepšenie obrazu hlavného mesta na sociálnych sieťach!!!
12
reakcií |
507
prečítaní |
Tému 11. septembra 2020, 18:24 založil ardun. |
podobné témy:
názov témy
posledná
reakcií
ardun
![]() |
11. 9. 2020, 18:24 |
|
---|---|---|
Krásne zvesti!!!!!!!!!
Po tejto informácii už ťažko niečo obraz vylepší ešte viac. Vďaka ti milá Lisa, rozbíjačka prehnitého Paríža!!!!!!!!!!!!! scontent.fprg2-1.fna.fbcdn.net ![]() |
ninka | 11. 9. 2020, 18:51 |
|
---|---|---|
Tak, to by sme mali... Ta ňe
![]() Spievala vo vlaku aj Kristína. |
Zuzka8
![]() |
⇑ 11. 9. 2020, 19:04 |
|
---|---|---|
Ešte pôjdem večer pozreť cvrčky...
![]() ![]()
Súhlasí
ninka
|
ninka | ⇑ 11. 9. 2020, 19:17 |
|
---|---|---|
Mohol by sa už vrátiť djjaro...
|
Zuzka8
![]() |
⇑ 11. 9. 2020, 19:20 |
|
---|---|---|
nooo, neviem. ..
![]() ![]() |
ninka | ⇑ 11. 9. 2020, 19:21 |
|
---|---|---|
Berieš aj psa?
|
Zuzka8
![]() |
⇑ 11. 9. 2020, 19:24 |
|
---|---|---|
nj, skrz neho idem...
![]() |
ninka | ⇑ 11. 9. 2020, 19:38 |
|
---|---|---|
Ja som tiež mala psíka, ale už nemám. Ale chodím venčiť iných psov.
|
Zuzka8
![]() |
⇑ 11. 9. 2020, 19:47 |
|
---|---|---|
hahaha, to ako ja s kamarátkou, sme sa zoznámili s niekým na ulici a potom im chodili venčiť psa...
tentok tu, Rain, keď je ku večeru a ešte som s ním nebola von, tak on furt pozerá a sa pýta...tak ja s ním idem hneď...on môže inak aj na dvor.... ale najradšej by som ho kdesik do hory vypustila... on je také psisko, że dať ho do hory a nechať ho tri hodiny nech Ťa prevlečie... ![]() ![]() |
ninka | ⇑ 11. 9. 2020, 19:51 |
|
---|---|---|
Aj tebe to dobre padne, už ťa nič nebolí, tebe je hej. Si rada, čo. °-))
Ja som sa v tme niekedy bála venčiť, ale potom som si na to zvykla. Niekedy sa k nám pripojí zatúlaný pes. Pes to je vernosť a oddanosť, krásna láska |
Zuzka8
![]() |
⇑ 11. 9. 2020, 21:08 |
|
---|---|---|
no, to je neopísateľné, keď sa Ti choroba alebo nejaký príznak po rokoch výrazne zníži. .. A to chodíš ku susedám z paneláku venčiť? .. no, sú také niektoré zvieratá, ako píšeš. .. najmä s Tebou zostane vždy. ..
![]() ![]() ![]() |
Zuzka8
![]() |
⇑ 11. 9. 2020, 19:47 |
|
---|---|---|
rýchly je a taký húževnatý strašne..
|
Osvietený
![]() |
⇑ 11. 9. 2020, 19:19 |
|
---|---|---|
Cvrčky už nehrajú tak len pozrieť . Tá hudba v tráve je od cikád a koníkov
Súhlasí
Zuzka8
|
váš príspevok
Pridávať príspevky môžu iba zaregistrovaní účastníci fóra.
Som zaregistrovaný
najnovšie príspevky na celom fóre
dnes, 01:33, Good afternoon friends <a href=https://whenisholiday.com/>!</a>
Each of Us is...
dnes, 01:21, Pelegrini hraje len divadlo si myslim, a už davno je rozhodnutý....Nemože predsa len tak...
včera, 23:38, Teraz ti nerozumiem, veď si protirečíš biblii. Čo si ty za kresťana?
včera, 23:37, Neboj sa, už má pokoj.
včera, 23:34, Rozlúčka s 25 ročnou mimoriadne talentovanou opernou speváčkou slovenského pôvodu...
včera, 23:08, R. Fico a Smer je čosi ako pud sebazáchovy Slovenska, Slovákov, slovenských občanov. Čosi...
včera, 23:03, Keby sme všetci boli potomkovia Noeho, tak by neexistovali viaceré ľudské rasy ako černosi,...
včera, 22:34, Láskaláska teraz už je Matelko vo svojom živle aj s tou bandičkou nepríčených mrzákov a...
včera, 22:24, jeden z mnohých nazorov na Sme : Je jasné, že prodemokratickí a proeurópski voliči...
včera, 17:56, Tým číslom len hovorím, že SaS mala najbohatší volebný program, ktorý chválili všetci...
včera, 17:54, Sulík je odsúdený na opozíciu. Jeho 3589-stranový program dnes má nulovú hodnotu.
včera, 17:53, kntsz: Na druhej strane, ak by sa Pele dohodol so Šimečkom a stal sa premierom, tak Pele má...
včera, 17:50, A čo im ponúkne? Dankovi ministerstvo obrany?
včera, 17:16, tych par , akože snsakov si Fico kupi bez najmensich problemov *54*54*54
včera, 16:19, Pravda je v tom, že naozaj rozhodovanie Peleho nie je slobodné. Pele je rozhodne namočený...
včera, 15:28, kntsz: Ak sa spojí Hlas, PS, KDH a SAS budú mať krásnu väčšinu Lenže to je politická...
včera, 14:22, teraz som sa k tomu dostal.....len potvrdzuje moje úvahy...samozrejme, že obidvaja sa možeme...
včera, 11:11, bodaj by si mal pravdu.........lenže toto si už Fico neneha ujsť.....preco by si Pelegriny...
včera, 10:54, Ondrej, tiež som si to myslel, ale teraz začínam pochybovať. SNS v podstate nie je sns. Ak...
včera, 10:52, https://www.stream.cz/udalosti-ludka-stanka/fico-versus-caputova-slovensko-cekaji-jedny-z-nejtrap...
dnes, 01:21, Pelegrini hraje len divadlo si myslim, a už davno je rozhodnutý....Nemože predsa len tak...
včera, 23:38, Teraz ti nerozumiem, veď si protirečíš biblii. Čo si ty za kresťana?
včera, 23:37, Neboj sa, už má pokoj.
včera, 23:34, Rozlúčka s 25 ročnou mimoriadne talentovanou opernou speváčkou slovenského pôvodu...
včera, 23:08, R. Fico a Smer je čosi ako pud sebazáchovy Slovenska, Slovákov, slovenských občanov. Čosi...
včera, 23:03, Keby sme všetci boli potomkovia Noeho, tak by neexistovali viaceré ľudské rasy ako černosi,...
včera, 22:34, Láskaláska teraz už je Matelko vo svojom živle aj s tou bandičkou nepríčených mrzákov a...
včera, 22:24, jeden z mnohých nazorov na Sme : Je jasné, že prodemokratickí a proeurópski voliči...
včera, 17:56, Tým číslom len hovorím, že SaS mala najbohatší volebný program, ktorý chválili všetci...
včera, 17:54, Sulík je odsúdený na opozíciu. Jeho 3589-stranový program dnes má nulovú hodnotu.
včera, 17:53, kntsz: Na druhej strane, ak by sa Pele dohodol so Šimečkom a stal sa premierom, tak Pele má...
včera, 17:50, A čo im ponúkne? Dankovi ministerstvo obrany?
včera, 17:16, tych par , akože snsakov si Fico kupi bez najmensich problemov *54*54*54
včera, 16:19, Pravda je v tom, že naozaj rozhodovanie Peleho nie je slobodné. Pele je rozhodne namočený...
včera, 15:28, kntsz: Ak sa spojí Hlas, PS, KDH a SAS budú mať krásnu väčšinu Lenže to je politická...
včera, 14:22, teraz som sa k tomu dostal.....len potvrdzuje moje úvahy...samozrejme, že obidvaja sa možeme...
včera, 11:11, bodaj by si mal pravdu.........lenže toto si už Fico neneha ujsť.....preco by si Pelegriny...
včera, 10:54, Ondrej, tiež som si to myslel, ale teraz začínam pochybovať. SNS v podstate nie je sns. Ak...
včera, 10:52, https://www.stream.cz/udalosti-ludka-stanka/fico-versus-caputova-slovensko-cekaji-jedny-z-nejtrap...