1
|
Krava je názov samice dobytka hovädzieho, čiže hoväda. Okrem použitia na mlieko, mäso, kože a podobne, je krava prakticky k ničomu, len zavadzia a je nebezpečná. Sú aj jedinci, ktorí ju využívajú na sex, ale to už je skôr extrém a čisté zúfalstvo postihnutých. Určité využitie má aj finálny produkt kravského metabolizmu, tzv. hnoj.
Krava sa používa aj ako nadávka, najmä pre ženy, pre mužov sa odporúča skôr slovo vôl, slová býk či bujak. Kravy sú najlepšie porcované na tanieri alebo izolované v celku.
Krava je dilinožravec, povedal raz Dežko a mal pravdu. Dilina a kravy majú k sebe blízko.
Kto uhádne zdroj, vyhrá prvú cenu
|
|
|
2
|
wikipedia?
|
|
|
3
|
|
2. 25.01.2014, 11:28
wikipedia?
▲
25.01.2014, 11:30
|
Nou, nou Vyhrávaš cenu útechy
|
|
|
4
|
1. wiki -Neencyklopédia
|
|
|
5
|
|
4. 25.01.2014, 11:44
1. wiki -Neencyklopédia
▲
25.01.2014, 11:44
|
Bingo, vyhrávaš prvú cenu
|
|
|
6
|
|
5. 25.01.2014, 11:44
Bingo, vyhrávaš prvú cenu
▲
25.01.2014, 11:47
|
5. A čo je prvá cena ? lebo neviem o čo som hrala , takže svoju prvú cenu darujem psychopatom na df.
|
|
|
8
|
|
6. 25.01.2014, 11:47
5. A čo je prvá cena ? lebo neviem o čo som hrala , takže svoju prvú cenu darujem psychopatom na df.
▲
25.01.2014, 11:53
|
Zájazd pešo do Paríža a čokoládku z kravy Milky
|
|
|
12
|
|
8. 25.01.2014, 11:53
Zájazd pešo do Paríža a čokoládku z kravy Milky
▲
25.01.2014, 11:56
|
8. wau.......konečne sa tu na pár dní zbavíme psychopatov, dúfam že cestu budú mať zadarmo
|
|
|
13
|
|
12. 25.01.2014, 11:56
8. wau.......konečne sa tu na pár dní zbavíme psychopatov, dúfam že cestu budú mať zadarmo
▲
25.01.2014, 11:57
|
Jasnéééé
|
|
|
24
|
|
8. 25.01.2014, 11:53
Zájazd pešo do Paríža a čokoládku z kravy Milky
▲
25.01.2014, 12:11
|
a pribaľ k ceste aj pohodlnú obuv...tretry s klincami dovnútra
|
|
|
7
|
No v noci sa tu jedna taka vyskytla
|
|
|
9
|
|
7. ranexil 25.01.2014, 11:48
No v noci sa tu jedna taka vyskytla
▲
25.01.2014, 11:54
|
Ti poviem, to bol priam kravský úkaz
|
|
|
20
|
|
9. 25.01.2014, 11:54
Ti poviem, to bol priam kravský úkaz
▲
25.01.2014, 12:04
|
|
23
|
|
20. ranexil 25.01.2014, 12:04
IQ 60
▲
25.01.2014, 12:11
|
Neprehnal si to?
|
|
|
25
|
|
23. 25.01.2014, 12:11
Neprehnal si to?
▲
25.01.2014, 12:14
|
No ja to neviem odhadnut, rpe mna aj ten co ma 100 somar.
|
|
|
10
|
Terazky by som potrebovala radu , keď babiny varíte segedín, v závere zahusteje, alebo len samo smotanu ?? Že sa zahusťovať segerdín nemá, ale ja neviem, mne sa zdá potom riedky,. poraďte gazdinky, ako anaJ vraví že "friško". vďaka.
|
|
|
11
|
|
10. 25.01.2014, 11:54
Terazky by som potrebovala radu , keď babiny varíte segedín, v závere zahusteje, alebo len samo smotanu ?? Že sa zahusťovať segerdín nemá, ale ja neviem, mne sa zdá potom riedky,. poraďte gazdinky, ako anaJ vraví že "friško". vďaka.
▲
25.01.2014, 11:55
|
Ja nezahusťujem, lebo múka zrýchlo zkysne. Bez múky vydrží dlhšie. Dávam iba poctivú smotanu, minimálne 12% percentnú.
|
|
|
14
|
|
11. 25.01.2014, 11:55
Ja nezahusťujem, lebo múka zrýchlo zkysne. Bez múky vydrží dlhšie. Dávam iba poctivú smotanu, minimálne 12% percentnú.
▲
25.01.2014, 11:57
|
ok, ale nemáš ho riedky? ako že nenmám veľa vody, akurát, ale i tak , nezahustíš ani nastrúhaným zemiakom ?
|
|
|
16
|
|
14. 25.01.2014, 11:57
ok, ale nemáš ho riedky? ako že nenmám veľa vody, akurát, ale i tak , nezahustíš ani nastrúhaným zemiakom ?
▲
25.01.2014, 12:01
|
Nemám, dávam veľa cibule pod mäso, ktoré pražím a dosť veľa mletej papriky, skoro celý sáčok. Kapustu nakrájam na drobnejšie, ja totiž nemám rada dlhé kapustové slíže. Smotanu dám až po odstavení, aby sa mi nezrazila a dávam jej minimálne 3 deci. Potom ju nechám ešte zovrieť.
|
|
|
17
|
|
16. 25.01.2014, 12:01
Nemám, dávam veľa cibule pod mäso, ktoré pražím a dosť veľa mletej papriky, skoro celý sáčok. Kapustu nakrájam na drobnejšie, ja totiž nemám rada dlhé kapustové slíže. Smotanu dám až po odstavení, aby sa mi nezrazila a dávam jej minimálne 3 deci. Potom ju nechám ešte zovrieť.
▲
25.01.2014, 12:03
|
presne tak.
proc ty nejsi moje zena? 🙂))))
|
|
|
22
|
|
17. 25.01.2014, 12:03
presne tak.
proc ty nejsi moje zena? 🙂))))
▲
25.01.2014, 12:10
|
Idem sa nad tým hlboko zamyslieť
|
|
|
21
|
|
16. 25.01.2014, 12:01
Nemám, dávam veľa cibule pod mäso, ktoré pražím a dosť veľa mletej papriky, skoro celý sáčok. Kapustu nakrájam na drobnejšie, ja totiž nemám rada dlhé kapustové slíže. Smotanu dám až po odstavení, aby sa mi nezrazila a dávam jej minimálne 3 deci. Potom ju nechám ešte zovrieť.
▲
25.01.2014, 12:05
|
16. Takto podobne postupujem aj ja , dokonca niekedy kapustu prepláchnem.
|
|
|
15
|
|
11. 25.01.2014, 11:55
Ja nezahusťujem, lebo múka zrýchlo zkysne. Bez múky vydrží dlhšie. Dávam iba poctivú smotanu, minimálne 12% percentnú.
▲
25.01.2014, 12:00
|
11. Inak celkovo na zahusťovanie zvyknem dávať škrobovú múčku, je lepšia ako múka, netvoria sa ani glocky, je jemnejšia.
|
|
|
18
|
|
11. 25.01.2014, 11:55
Ja nezahusťujem, lebo múka zrýchlo zkysne. Bez múky vydrží dlhšie. Dávam iba poctivú smotanu, minimálne 12% percentnú.
▲
25.01.2014, 12:03
|
11. A u nás netreba aby vydržal dlhšie, dnes padne za vlasť, ako už viem že na zajtra nebude. .
|
|
|
19
|
s tou nadávkou pre ženy je to také zvláštne....
pretože ráno je krava...naobed sliepka....a večer už je chrobáčik...(uvádza sa to aj ako najrýchlejšia metóda chudnutia)..
|
|
|
|