hoď ma hore
Milí diskutujúci. Pri diskutovaní prosím: 1. nepridávaj jednoslovné témy / 2. nepridávaj uražlivé alebo vulgárne komentáre. Ak tieto pravidlá nedodržíš, tvoja téma pravdepodobne skončí v koši. Príjemné diskutovanie :)
Ako sa mám a čo ma teší 49
príspevkov 22 |
zobrazení 9 |
posledná zmena 15.1.2022 13:09
|
1
|
Ako sa mám a čo ma teší 49
Ahoj
Dlho Som (ne)písal tak sa opäť hlásim. Veci sa majú tak, že od začiatku januára Som presedlal na hry a konkrétne na moju srdcovku z detstva a to final fantasy VII. Túto hru Som vtedy (ne)dohral do konca, jednak mi chýbala pamäťová karta a jednak mi umrela jedna členka skupiny.
Teraz Som si našiel kompletné návody a videá ako hrať hru a na počudovanie a potešenie je toho kvantum. Kopec bonusov, že hra si bude vyžadovať dlhší čas. V hre Som pred koncom hry na ktorej ma čaká finálny Boss, ale akonáhle vstúpim do tejto hry s Bossom niet návratu. Preto sa odmšmŕdam s bonusmi.
Čo sa týka režimu dňa, organizéra, bol narušený, bo som hral aj 15 hod denne. Mám odohratých vyše 98hod. Preto prechádzam a obnovujem znovu organizér tak, aby bol vyvážený na aktivity.
Najviacej starostí mi robí (samo)štúdium, kde sa duša moja trápi, (ne)chce sa jej, má odpor a (ne)chuť voči tomu, mám čo robiť, aby Som ju trancendoval, či transformoval. A preto teraz skúšam (samo)štúdium činiť so 4,5 hod/deň na dve hodky/denne a dve hodky denne čítanie motivačnej, odbornej literatúry a čítanie iečo z ezoteriky a duchovna... plus polhodka/den prestávka.
Ostatné položky v organizéri sú na dennom poriadku, vykonávam ich. Želám a prajem veľa zdravíčka a veľa trpezlivosti ísť za svojim cieľom. S pozdravom:
vrana
sobota 15. 01. 2022 10:13
|
|
|
2
|
15 hodín, to je dosť... ideš niekedy aj von?
Stále tu vidíme len starostlivosť o svoju dušu, ale pamataj, v zdravom tele zdravý vzduch... eee duch...
|
|
|
3
|
Enax, vidím ťa tu, ty si na tom podobne, že 🙂
|
|
|
|
prevádzkuje diskusneforum.sk
kontaktuj správcu diskusného fóra
vytvoril dzI/O 2023 - 2025
verzia : 1.05 ( 27.4.2024 1:45 )
veľkosť : 89 646 B
vygenerované za : 0.047 s
unikátne zobrazenia tém : 366 291
unikátne zobrazenia blogov : 4 652
táto stránka musí používať koláčiky, aby mohla fungovať...
|
možnosti :
hlavná stránka
nastavenia
blogy
todo
hľadanie :
blog dňa :
odkaz 1. Spoznaj, na čom si. 2. Nastav si ciele. 3. Sleduj, kam odchádzajú tvoje peniaze. 4. Míňaj menej na neužitočné veci. 5. Splácaj svoje dlhy čím skôr. 6. Spor si na ťažšie časy. 7. Vytvo...
citát dňa :
Starajúc sa o šťastie druhých nachádzame to vlastné.
|