Ísť na začiatok.
prihlásenie:
Registrácia  |  Zabudnuté heslo
tu sa nachádzate: hlavná stránka  zdravie  téma
kategórie:  

Aké vitamíny pre mužov vo veku 55 rokov?

7
reakcií
1034
prečítaní
Tému 31. januára 2023, 09:51 založil filus.vŕbka.

podobné témy:

1.
označiť príspevok

filus.vŕbka
   31. 1. 2023, 09:51 avatar
Prosím, odporučte mi, aké vitamíny by som mal užívať vo svojom veku (55 rokov). Kludne nejaky multivitamín. Niečo, čo mi doplní energiu a pomôže pri únave. Prípadne trochu zvýši hladinu testosterónu, ak je to vôbec možné.

8.
označiť príspevok

siemenso muž
   20. 7. 2023, 15:49 avatar
Skoro nemam co dodat, myslim, ze hlavne je jest zeleninu a ovocie, co sa casto medzi tym vsetkym masom zabuda. Ja ešte beriem vitaminovy komplex pre muzov stredneho veku VITAMEN a je to celkom napomocne, aspon viem zo zlozenia, co je tak dolezite a doplnim vitaminy, ktore potrebujem.

2.
označiť príspevok

Lemmy muž
   31. 1. 2023, 19:39 avatar
Čučoriedky, avokádo, banány, granátové jablko. Veľa zeleniny a orechy.
Súhlasí havran

3.
označiť príspevok

Lemmy muž
   31. 1. 2023, 20:21 avatar
Rybí tuk, pečeň, mlieko a maslo. Olivy.
Súhlasí havran

4.
označiť príspevok

havran
   31. 1. 2023, 20:31 avatar
filus.vŕbka povedz ako pracuješ , aká je tvoja životospráva , koľko km prejdeš mesačne pešo , či ráno zacvičíš aspoň "pozdrav Slnku" , či si dáš ráno sprchu teplá - studená , potom raňajkuj čo ti hovorí Lemmy , pravidelne piješ čaje na srdce a cievy , ľadvinový, ..., čokoláda,.

5.
označiť príspevok

havran
   31. 1. 2023, 20:33 avatar
Ešte dodám ráno ovsené vločky.
Súhlasí Lemmy

6.
označiť príspevok

qwert
   1. 2. 2023, 14:29 avatar
a porciu ruských sračiek......

7.
označiť príspevok

qwert
   1. 2. 2023, 14:30 avatar
staci čítat gazetu
váš príspevok

Pridávať príspevky môžu iba zaregistrovaní účastníci fóra.

Som zaregistrovaný

nick: heslo:
zostať trvalo prihlásený    
Nie som zaregistrovaný

Vaša prezývka:  

Po zaregistrovaní budete automaticky presmerovaní do tejto témy.

najnovšie príspevky na celom fóre

dnes, 11:20,  2( Lemmy Podľa teba, je rozpínanie mysle, pokrokom ?
dnes, 11:18,  tomino, vsak to je vasa filozofia, hlasate evanjelium prosperity....kto je chudobny, tak toho Boh...
dnes, 11:02,  nájdi 10 rozdielov....
dnes, 11:01,  Aha Titi, Pozri...
dnes, 11:00,  Aj ten obyčajný kostol na dedine je luxusný a jeho stavba drahá... a to nehovorím o...
dnes, 10:52,  to pocujem prvykrat....asi si nebol v kostol po beznych dedinkach.....a bol si vobec dnes na omsi...
dnes, 10:49,  RKC sa topí v luxuse, takže nemože byť cirkvou kristovou.... to vie každý kto vstúpi do...
dnes, 10:46,  iba truhlik vystupi z RKC a ide k znovuzrodenym......to si kludne mohol ist aj k jehovistom *57
dnes, 10:44,  rozpravka je to len u hlupych ateistov......miliardy ludi nasleduje Jezisa Krista, je to osobny...
dnes, 10:43,  Už rok a pol som protestantom. Kebyže nie si prilepený na stoličke, tiež by si prestal...
dnes, 10:42,  tomas.....tento mesiac si znovuzrodeny, buduci budes co ? rastafarian ? hinduista ??? opat...
dnes, 10:40,  co mu nerozumies ? ze ti povedal, ze ta odviedol satan ????
dnes, 10:38,  Aj keby to neolutoval, aj tak by si mu mal odpustiť.... KAZDEMU ! A nielen kajúcnikom... Ale...
dnes, 08:47,  Ako je možne, ked som mal vyhrady voci katolickemu uceniu a ten kňaz ma aj tak zaradil medzi...
dnes, 08:13,  Boh je fikcia, ale nevravme to nahlas....
dnes, 08:05,  Rozprávka o Kristovi je vhodná len pre dospelé deti. To je pre takých ako si ty. Vek máš...
dnes, 07:59,  Nielen o mne klameš, ale aj ignoruješ 14. Tebe to asi nikdy do konca života neťukne, na čo...
dnes, 07:57,  Nič také predsa netvrdím, neklam o mne. Použil som slovovymýšľať. Vidím, že výmysly o...
dnes, 07:50,  odviedol ta satan *53*53*53*53*53
dnes, 07:50,  takže zrazu je uz Kristus reálny......velmi rychlo sa ucis lemmy !!!! Vyborne ! Zacina mi...
neprehliadnite
vyhľadávanie

Ženy sa obliekajú kvôli ženám a vyzliekajú kvôli mužom.
Prevádzkuje df.sk | TOPlist
(55 687 bytes in 0,650 seconds)