hoď ma hore
Milí diskutujúci. Pri diskutovaní prosím: 1. nepridávaj témy pozostávajúce len z odkazov alebo jednoslovné témy / 2. nepridávaj uražlivé alebo vulgárne komentáre. Ak tieto pravidlá nedodržíš, tvoja téma pravdepodobne skončí v koši. Príjemné diskutovanie :)
80% Rusov hospitalizovaných na COVID malo falošné certifikáty o očkovaní
príspevkov 7 |
zobrazení 9 |
tému vytvoril(a) 29.10.2021 14:23 ardun
posledná zmena 29.10.2021 14:53
|
1
|
Tak máme tu taký maličký problémik!!!!! Tie štatistiky, že máme koľko toľko zaočkovaných je úplne naprd!!!!!!! Totižto naši občania z nejakého záhadného dôvodu sa nechceli nechať zaočkovať najlepšou slovanskou vakcínou na svete a radšej si kupovali falošné certifikáty!!!!!
Prišli sme na to tak, že sa nám nemocnice začali plniť pacientami, ktorí by mali byť zaočkovaní, a napriek tomu vážne ochoreli. Chýbajú im liekové markery, teda nemajú v sebe žiadnu vakcínu!!!!! A je ich až 80%!!!!!
A to nedávno nadbytosť trošku tárala ako Gejrópania cestujú do Ruska nie za vodkou či cenovo dostupnými ľahkými devami, ale za ruskou vakcínou!!!!!
Je nám smutno!!! Dajte nám pokoj a nechajte nás osamote s našimi myšlienkami!!!!!!!!!!!!!
odkaz
|
|
|
2
|
ardun aby si nemal zase nulové skóre ako skoro vždy, tak ti tu píšem. Možno to bude tým, že Rusi vakcínu zapíjajú vodkou a
vakcína je vodkou neutralizovaná. Čo povieš na to, že aj na Slovensku je vakcína účinná iba na percent?
|
|
|
3
|
ardun poďakuješ mi, lebo zatiaľ to vyzerá , že už máš jeden bod o domňa. Možno budeš mať šťastie a pripoja sa i ostatní.
|
|
|
4
|
|
3. havran 29.10.2021, 14:38
ardun poďakuješ mi, lebo zatiaľ to vyzerá , že už máš jeden bod o domňa. Možno budeš mať šťastie a pripoja sa i ostatní.
▲
29.10.2021, 14:39
|
havran ja nečakám na odpovede . Ale bude ich nad mieru neboj .
|
|
|
6
|
|
5. havran 29.10.2021, 14:41
ardun- vidím , že vďačnosť ti nič nehovorí , zato sprostotou so naplnený vrchovato.
▲
29.10.2021, 14:44
|
|
7
|
ardun - mne je jedno , čo ťa poháňa keďže tvrdíš , že si videl moje hoaxy , je mi jasné , že máš problémy so zrakom , alebo i hlavou. Ty protirečeniam nerozumieš , sám si však popletený a naplnený nenávisťou. Je mi ťa ľúto.
|
|
|
|
prevádzkuje diskusneforum.sk
kontaktuj správcu diskusného fóra
vytvoril dzI/O 2023 - 2024
verzia : 1.05 ( 27.4.2024 1:45 )
veľkosť : 95 651 B
vygenerované za : 0.100 s
unikátne zobrazenia tém : 300 833
unikátne zobrazenia blogov : 3 175
táto stránka musí používať koláčiky, aby mohla fungovať...
|
možnosti :
hlavná stránka
nastavenia
blogy
todo
hľadanie :
blog dňa :
V kontexte blogu Nadji som si dovolil k problematike zaujať obšírnejší názor. Naozaj musíme poznať takmer všetko, aby sme si z toho mohli vyberať pravdu? Naozaj musím poznať pokiaľ možno všetku pravdu protistrany, aby som mohol povedať, ale aj nepov...
citát dňa :
Múdry sa učí celý život. Hlupák, ten už všetko vie.
|