hoď ma hore
Milí diskutujúci. Pri diskutovaní prosím: 1. nepridávaj témy pozostávajúce len z odkazov alebo jednoslovné témy / 2. nepridávaj uražlivé alebo vulgárne komentáre. Ak tieto pravidlá nedodržíš, tvoja téma pravdepodobne skončí v koši. Príjemné diskutovanie :)
17. november 1939 a 1989
príspevkov 15 |
zobrazení 13 |
posledná zmena 20.11.2016 20:06
|
1
|
Dnes si pripomíname dve udalosti, ktoré ukázali, že ľudia túžia po slobode. Neradi žijú v neslobode a útlaku. Ako vnímate odkazy týchto dvoch udalostí dnes, s odstupom času?
|
|
|
3
|
Ja som rád, že ľudia sa postavili proti útlaku. Mrzí ma, že každú dobrú myšlienku dokážu gauneri zneužiť a využiť vo svoj prospech. Pod slovom "gauneri" teraz nemyslím konkrétnych ľudí. Myslím pod týmto označením všetkých, ktorí nechcú dobro a šíria nenávisť, ktorí kradnú, klamú a podvádzajú a myslia len na seba.
|
|
|
10
|
bez ohľadu na to, kam sme sa dostali, som rada, že sa náš národ mal silu postaviť a zničiť systém, ktorý ich dusil, nútil k pretvárke, manipuloval bezostyšne aj skrz blízke medziľudské vzťahy, vydieral, klamal, zatajoval, prenasledoval, väznil, zabíjal duše i telá, vnucoval jeden jediný smer a uhol pohľadu... napriek tomu, že mnohí mali prácu, bývanie, neživorili, proste materiálne boli dostatočne zabezpečení.
|
|
|
11
|
Všetky revolúcie vnímam tak že je to hlavne o ľudských charakteroch, hlavne v tom zlom........ Ano je to o slobode, ibaže niekto za slobodu považuje anarchiu a niekto zase slobodu ani nechce.......
|
|
|
12
|
|
11. majko1 20.11.2016, 19:28
Všetky revolúcie vnímam tak že je to hlavne o ľudských charakteroch, hlavne v tom zlom........ Ano je to o slobode, ibaže niekto za slobodu považuje anarchiu a niekto zase slobodu ani nechce.......
▲
20.11.2016, 19:32
|
Ja nemám rád násilné, krvavé revolúcie. Do akej miery majú komunisti zásluhu na tom, že nežná bola naozaj nežná a nie krvavá, to neviem. Ale bola to revolúcia, ktorú nám ľudia závideli.
|
|
|
|
prevádzkuje diskusneforum.sk
kontaktuj správcu diskusného fóra
vytvoril dzI/O 2023 - 2024
verzia : 1.05 ( 27.4.2024 1:45 )
veľkosť : 107 564 B
vygenerované za : 0.046 s
unikátne zobrazenia tém : 332 374
unikátne zobrazenia blogov : 4 133
táto stránka musí používať koláčiky, aby mohla fungovať...
|
možnosti :
hlavná stránka
nastavenia
blogy
todo
hľadanie :
blog dňa :
odkaz 1. POČÚVAJ bez prerušovania 😉 2. HOVOR bez obviňovania 😉 3. DÁVAJ hojne 😉 4. MODLI sa neprestajne 😉 5. ODPOVEDAJ bez hádok 😉 6. HOVOR pravdu 😉 7. UŽÍVAJ si bez frflania 😉 8. BOHU...
citát dňa :
Kľud je najlepší spôsob prevencie proti chorobe.
|