hoď ma hore
Milí diskutujúci. Pri diskutovaní prosím: 1. nepridávaj témy pozostávajúce len z odkazov alebo jednoslovné témy / 2. nepridávaj uražlivé alebo vulgárne komentáre. Ak tieto pravidlá nedodržíš, tvoja téma pravdepodobne skončí v koši. Príjemné diskutovanie :)
14-ročný chlapec kandiduje na guvernéra Vermontu
príspevkov 5 |
zobrazení 16 |
tému vytvoril(a) 21.8.2018 00:18 nrbatas
posledná zmena 25.10.2018 23:38
|
1
|
Americké štáty Vermont a Kansas nemajú žiadne vokové obmedzenia pre kandidatúru na najvyšších štátnych predstaviteľov.
14-ročný Ethan Sonneborn kandiduja za Demokratickú stranu. Ako sa zdá z televíznych diskusií s protikandidátmi (ekologický aktivista, riaditeľka tanečného festivalu, transgender kandidát...), je celkom bystrý. Tvrdí, že súčasní politici zlyhali a pracujú pre lobistov a korporácie a že krajina potrebuje novú generáciu politikov, ktorí budú pracovať pre svoju krajinu - pre ľudí.
Tiež sa Vám zdá, že hovorí rozumnejšie ako Dávid Straka, Karolínka Farská či Andrej Kiska?
odkaz
|
|
|
2
|
nrbatas- preštudoval som si v rýchlosti témy ktoré si založil a dospel som k názoru , že by som ti dal svoj hlas, aj keď už asi máš viac ako štrnásť a teda možno by to za to stálo. Ja už mám po 70-ke, no súhlasím s tebou, že nám chýba nová generácia mladých ľudí. No žiaľ o tú novú generáciu sa snažia tí nesprávni ľudia, ako ich menuješ v závere a iste by si vedel menovať i ba celú stranu.
|
|
|
3
|
|
2. havran 21.08.2018, 14:37
nrbatas- preštudoval som si v rýchlosti témy ktoré si založil a dospel som k názoru , že by som ti dal svoj hlas, aj keď už asi máš viac ako štrnásť a teda možno by to za to stálo. Ja už mám po 70-ke, no súhlasím s tebou, že nám chýba nová generácia mladých ľudí. No žiaľ o tú novú generáciu sa snažia tí nesprávni ľudia, ako ich menuješ v závere a iste by si vedel menovať i ba celú stranu.
▲
21.08.2018, 14:53
|
|
4
|
|
2. havran 21.08.2018, 14:37
▲
22.08.2018, 21:27
|
2. Vďaka, havran. Ja neverím, že by som sa niekedy venoval politike. Mám už viac ako štrnásť, ale menej ako 25. Aj keď sa snažím nikdy nehovoriť "nikdy", ešte viac sa však snažím spoznávať svoje slabé i silné stránky. A tak mi začína byť viac-menej jasné, čomu sa v živote venovať budem a čomu sa venovať nebudem.
Túto tému som sem dal len tak, zaujala ma a veril som, že zaujme aj ostatných. Viac ma baví čítať ako písať, ale to preto, lebo v práci sa napíšem dosť. Aj teraz som si niečo zaujímavé prečítal, takže idem založiť novú tému...
Ešte raz dík, havran, drž sa.
|
|
|
5
|
Na čom robia čínu keď nemajú vokov ?
|
|
|
|
prevádzkuje diskusneforum.sk
kontaktuj správcu diskusného fóra
vytvoril dzI/O 2023 - 2024
verzia : 1.05 ( 27.4.2024 1:45 )
veľkosť : 97 191 B
vygenerované za : 0.043 s
unikátne zobrazenia tém : 300 928
unikátne zobrazenia blogov : 3 175
táto stránka musí používať koláčiky, aby mohla fungovať...
|
možnosti :
hlavná stránka
nastavenia
blogy
todo
hľadanie :
blog dňa :
odkaz 1. Spoznaj, na čom si. 2. Nastav si ciele. 3. Sleduj, kam odchádzajú tvoje peniaze. 4. Míňaj menej na neužitočné veci. 5. Splácaj svoje dlhy čím skôr. 6. Spor si na ťažšie časy. 7. Vytvo...
citát dňa :
Je smutné, keď je sobáš vlastne iba premenou partnerského vzťahu na obchodný.
|