Ísť na začiatok.
prihlásenie:
Registrácia  |  Zabudnuté heslo
tu sa nachádzate: hlavná stránka  politika  téma
kategórie:  

13 postrehov o fanúšikoch Vladimira Putina

31
reakcií
1327
prečítaní
Tému 8. júla 2022, 00:00 založil Scarlette.

podobné témy:

1.
označiť príspevok

Scarlette žena
   8. 7. 2022, 00:00 avatar
1, Putinovi fans si myslia, že majú vlastné názory, ale to je sebaklam. V skutočnosti len opakujú rôzne proputinské klišé, ktoré videli na Facebooku: o majdane, o fašistoch, o feťákoch, o údajnom vraždení Rusov na Donbase, o tom, že si údajne osem rokov nikto nevšímal, čo sa na Ukrajine deje. Nič vlastné ani originálne neponúkajú, “argumenty” odpisujú jeden od druhého ako niektorí politici diplomové prace.

2,Hrajú pózu, že vraj nefandia ani jednej strane, vraj sa nezastávajú Putina, potom dajú “ale” a odrapocú všetky klišé putinskej propagandy (viac bod 1).

3,Nikto ich nenaučil orientovať sa na sociálnych sieťach a sami neprišli na to, že je užitočné všímať si zdroje. Takže im fejkový profil bachne nejaké video, že “všetko je inak”, prípadne im také kamarát pošle do správy, a oni nepremýšľajú, neoverujú, veria, zdieľajú.
Nezisťujú, že je to video prokremeľskej televízie alebo usvedčeného talianskeho konšpirátora. Na to by totiž museli opustiť na chvíľku Facebook a použiť Google, ale to ich nikto nenaučil. Ak je ten výtvor v prospech Putina, tak je to písmo sväté, ktoré sa nerozporuje.

4,Putina obhajovali / vyviňovali už pred vojnou. Nemôžu si, ako to urobil ešte aj Miloš Zeman, priznať, že sa zmýlili. O to zúrivejšie ďalej pokračujú vo facebookovom boji za Putina, pretože tým obhajujú aj samých seba.

5,Nie všetci, ale významná časť je vnútorne nevyrovnaná, má osobné problémy a pri obhajobe Putina si ventiluje životné bolesti.
6, Mnohí Putinovi fans potrebujú byť za každú cenu iní, alternatívni, ne-mainstreamoví. Zvyšujú si tým sebadôveru. Pokojne tak budú obhajovať aj vojnového zločinca, len aby mali pocit, že nie sú “ovce mainstreamu”.

7,A čo Irak? A čo Juhoslávia? A čo Lýbia? A čo Sýria (pri ktorej si nedokázali vygoogliť, že ju bombardoval Putin)? Whataboutizmus je povinnou výbavou Putinovho fanúšika. Nadhodí čokoľvek, len aby sa nehovorilo o tom, ako ich obľúbenec masakruje susednú krajinu.

8,Majdan zorganizovali Američania, tam to vraj začalo. Putinovi fans si nie sú schopní vygoogliť ani to, kto bol v čase Majdanu americký prezident - nerozhodný a naivný Obama, ktorý sa chcel s Ruskom kamarátiť, sťahoval vojakov z Európy a Ukrajina mu bola pôvodne ľahostajná.
Putinov fanúšik si nedokáže predstaviť, že ľudia nepotrebujú pokyn z Ameriky, aby išli protestovať proti korupcii a biednej životnej perspektíve. Pretože o tom bol Majdan, na Ukrajine známy ako Revolúcia dôstojnosti. Protesty prebiehali aj v mestách na Donbase, dokonca aj na Kryme, než sa ich Janukovyčov režim pokúsil ukončiť streľbou.
Prokremeľské kanály však napísali, že Majdan bol americký puč, a Putinov fanúšik nepremýšľa, neoveruje, verí, opakuje, zdieľa.

9, Prečo ste sa nezaujímali o to, čo sa dialo posledných osem rokov? Ak je reč o médiách, tak tie o Donbase písali pravidelne - zatiaľ čo Putinovi fans vtedy riešili radšej migrantov a dúhové pochody.
Násilie na Donbase rozpútal Putin, ktorý tam na jar 2014 začal posielať zbrane a zločincov z ruských bezpečnostných zložiek, typu Strelkov. Nepochybne aj niektoré ukrajinské jednotky sa počas prvých bojov o Donbas dopúšťali zločinov, všetko to však bolo len dôsledkom toho, čo rozpútal kremeľský imperialista.
Tieto fakty však propaganda Putinovým fans nenapísala, preto pre nich neexistujú.

10,Ukrajinci vraždili ruskojazyčné obyvateľstvo, triumfuje Putinov fanúšik. Spýtate sa ho na overený zdroj?
Nič nedá.
Zmôže sa len na to, že vám víťazoslavne prepošle nejaké propagandistické / konšpiračné video, ktoré mu niekto zavesil na Facebook. Ak je v prospech Putina, je to písmo sväté (bod 3).
Alebo vám povie, aby ste si prečítali niečo o požiari v Odese, o ktorom pritom Putinov fanúšik nič nevie.
V Odeskom Dome odborov došlo začiatkom mája 2014 k tragickému požiaru, pri ktorom zahynuli desiatky ľudí. Lenže príčiny boli oveľa zložitejšie, fakty nájdete napríklad tu. www.facebook.com Tento odkaz smeruje mimo DF.sk
Môžete ich preposlať Putinovým fans, aj keď tí ich vnímať nebudú. Zopakujme si, že oni vnímajú len to, čo je jasne v prospech Putina.

11,Ukrajinci sú fašisti, nacisti, banderovci. Mnohí Putinovi fans mali pochopenie pre Kotlebove šeky, gardistické uniformy, Mazurekove oslavné komentáre o Hitlerovi. Putinovská propaganda im však teraz ukázala tetovania vybraných bojovníkov Azovu, a pre Putinových fans je to okamžite dôvod na bombardovanie ukrajinských miest.
Ukrajina pritom nikdy nemala osempercentnú fašistickú stranu v parlamente. A kyjevský režim má oveľa ďalej od fašistickej diktatúry, než súčasný Putinov režim v Rusku.
Myslíte si, že Putinovi fans si dokážu tieto súvislosti uvedomiť? Hádate správne.

12,Ani putinská propaganda nedokáže presvedčivo vykresliť židovského prezidenta Ukrajiny ako fašistu. Takže prišla s náhradným riešením: je to feťák. Putinovi fans túto nálepku párkrát videli na FB, takže nepremýšľajú a .. veď už to poznáte.

13,Ak niekto kritizuje vojnového zločinca Putina, je pre nich Sorosom zaplatený Bidenov agent, ktorý automaticky schvaľuje všetky americké vojny od r. 1776. Takto jednoducho oni “rozmýšľajú”. A tento jednoduchý svet v nich ešte viac podporujú blbosti, ktoré denne vidia na amerických sieťach - na ktorých, ako sme si povedali, sa nevedia orientovať (bod 3)

2.
označiť príspevok

Scarlette žena
   8. 7. 2022, 00:02 avatar
pobavilo   aj ked to dost vypoveda o charakterovej aj intelektualnej vybave tychto jedincov...

3.
označiť príspevok

ondrej61 muž
   8. 7. 2022, 12:40

Príspevok bol vymazaný administrátorom.

4.
označiť príspevok

Scarlette žena
   8. 7. 2022, 12:56 avatar
3. krot svoje vasne , dobre ?   inak je to dokonale zhrnutie .  

5.
označiť príspevok

ondrej61 muž
   8. 7. 2022, 13:08

12.
označiť príspevok

havran
   8. 7. 2022, 16:39 avatar
ondrej61- ty ani netušíš s čím si spokojný, lebo máš v hlave väčšiu brzdu ako môj starý otec na na záprahu so 4 volami.

19.
označiť príspevok

ondrej61 muž
   8. 7. 2022, 17:32

22.
označiť príspevok

Osvietený muž
   8. 7. 2022, 19:14 avatar
Havran to este stary otec netusil ze jeden z jeho volov bude na svete v roku 2022
Súhlasí ondrej61, kntsz

23.
označiť príspevok

ondrej61 muž
   9. 7. 2022, 09:42

32.
označiť príspevok

havran
   11. 1. 2023, 14:55 avatar
Osvietený vtipné , daj si za to jeden ban.

27.
označiť príspevok

Fotón
   4. 10. 2022, 01:57 avatar
Keď sa postaví proti tebe Rus a vystrieľa ti rodinu, budeš inak hovoriť. Keď sa Fico dostane k moci, bude to pre teba reálna hrozba. www.trend.sk Tento odkaz smeruje mimo DF.sk
Súhlasí ondrej61, kntsz

28.
označiť príspevok

Fotón
   4. 10. 2022, 12:21 avatar
Za týždeň podávam žiadosť o občianstvo Novozélandské kráľovstvo. Ak bude schválená, sťahujem všetko na Cookove ostrovy. Komunisti nech si to na Slovensku užívajú. Nech potom nezabudnú pobozkať ruského vojaka, ktorý mu z vďaky pred očami rozstieľa rodinu.   

29.
označiť príspevok

Starý chren muž
   4. 10. 2022, 12:43 avatar
Prečo akurát na Nový Zéland? Myslíš, že tam jadrové hlavice nedoletia? 

8.
označiť príspevok

J.Tull
   8. 7. 2022, 15:48 avatar
Scarlette, dovolím si tvrdiť, že v mnohom je článok podobný tým, ktoré produkujú Putinovi fans. Stačí si prečítať:
"Nikto ich nenaučil orientovať sa na sociálnych sieťach a sami neprišli na to, že je užitočné všímať si zdroje. Takže im fejkový profil bachne nejaké video, že “všetko je inak”, prípadne im také kamarát pošle do správy, a oni nepremýšľajú, neoverujú, veria, zdieľajú.
Nezisťujú, že je to video prokremeľskej televízie alebo usvedčeného talianskeho konšpirátora. Na to by totiž museli opustiť na chvíľku Facebook a použiť Google, ale to ich nikto nenaučil."
a potom ďalej:
"V Odeskom Dome odborov došlo začiatkom mája 2014 k tragickému požiaru, pri ktorom zahynuli desiatky ľudí. Lenže príčiny boli oveľa zložitejšie, fakty nájdete napríklad tu www.facebook.com Tento odkaz smeruje mimo DF.sk  
Ak by to bol seriózny článok, tak by tam bol odkaz en.wikipedia.org Tento odkaz smeruje mimo DF.sk alebo podobný. Čiernobiele iracionálne videnie zametá s týmto svetom

Súhlasí havran

11.
označiť príspevok

Scarlette žena
   8. 7. 2022, 16:38 avatar
8. vy dvaja s havranom k ocnemu   kolko ete potrebujes zdrojov ? demagog.sk Tento odkaz smeruje mimo DF.sk
Súhlasí Lemmy, ondrej61

13.
označiť príspevok

havran
   8. 7. 2022, 16:48 avatar
Scarlette ty naozaj si myslíš , že stačí nasypať 13 nesúvislých táranín a hop , už je to pravda? Svet je dnes rozdelený a vojna je na Ukrajine , ale väčšia časť sveta nie je EU a USA. Tu ide o boj o svätovládu a Ukrajina má smolu , že nepochopila , že robí užitočného hlupáka v tejto vojne. je to boj 1 miliardy proti 6 miliardam. Mám iba jednú obavu , že nás západ obetuje ako v 39. v Mníchovskej zrade. Tebe nedochádza nič? Vrieskaním a osočovaním nič nevyriešiš Zobuď sa Skajka.

17.
označiť príspevok

Lemmy muž
   8. 7. 2022, 16:59 avatar
O svätovládu? Čiže si rovnaký ako Kasafran, veríte svojim svätým pravdám.

18.
označiť príspevok

ondrej61 muž
   8. 7. 2022, 17:26

24.
označiť príspevok

havran
   9. 7. 2022, 10:40 avatar
ondrej61 no vidíš debilko ty dávaš dôvody Putinovi a chce ťa chytiť za krk , takých už boloako Napoleon a kde sa najďalej dostal? Ty stále nechápeš , že tu nejde o Putina , ale o Rusko a Rusi si ho budú brániť aj "napriek" Putinovi , ale tomu asi nerozumieš.

25.
označiť príspevok

Lemmy muž
   9. 7. 2022, 10:48 avatar
Nie, lebo ide o Putina, ktorý vydal rozkaz začať vojnu na Ukrajine!
Súhlasí Scarlette

20.
označiť príspevok

J.Tull
   8. 7. 2022, 18:25 avatar
Scarlette, to si reagovala na "8"_   

6.
označiť príspevok

havran
   8. 7. 2022, 14:55 avatar
Scarlette
Od svojej mladosti som mal zásadu s ktorou som sa asi narodi. Nikdy nezhltni čo ti vnucujú a čím to robia intenzívnejšie , tým je to pre mňa podozrivejšie. Vždy som každý jav sa snažil pochopiť a študovať jeho podstatu. Asi preto som sa ako 4-ročný začal vzpierať snahe mojej mami , aby som veril existencii Ježiška a po mojom „vystupení“ v kostole , kde som vyprodukoval pre mamku , keď som dobehol k farárovi k oltáru a dával som mu otázky , ktoré asi od takého malého sráča asi nečakal. Toto mi asi ostalo dodnes. Neskôr som pochyboval som o „nemenných „ pravdách o budovaní socializmu a komunistických ideách . Zvláštne bolo to, že nikto z mojich profesorov ma nezastavili ako protištátneho aktivisti , ale dokonca v neformálnych diskúsiach so mnou i súhlasili a tí ktorí mali v popise práce „vysvetľovať cestu k svetlým zajtrajškom“ radšej sa so mnou do konfrontácie názorov vyhýbali. Tak zutekal i sám „veľký G. Husák“ a nebudem to tu opakovať , lebo som to tu už raz opísal. Len spomeniem , že v roku 1984 som vedúcemu tajomníkovi v Poprade na fóre po jeho prednáške povedal , že ak pôjdu cestou , ktorú predostiera tak o 15 rokov skončia. Stalo sa to asi na mesiac presne , teda v r. 1989. Nikto ma za to nezavrel , ani som neprišiel o svoje postavenie riaditeľa v jednej organizácii. Preto nechápem ako tu nariekajú bezvýznamní plačkovia , ako ich perzekvovali. To len asi sami vynášajú do neba hrdinov boja proti komunistom. Takých bojovníkov máš i dnes , no skôr je to snaha sa zviditeľniť a vydlabať si koryto. Prekvapuje ma malosť dnešných ľudí , hraničiaca s hlúposťou , ktorá narastá každým rokom.
Nemám chuť s tebou polemizovať a mohol by som ti tu napísať nie 13 , ale 130 bodov , ale neviedlo by to k ničomu. Je to celé napísané v duchu ako kritizuješ aj ty. Taký spôsob komunikácie nič nerieši , len podnecuje nenávisť medzi ľuďmi , ktorí už dávno sú presvedčení o svojej svätej pravde , ktorej podstata má celkom iné korene.
Už dávno sa stratili komunisti zo scény , ale nenávisť ostala, lebo ostala nenávisť , ktorá je neustále podnecovaná v boji o ovládnutie spoločnosti , ktorá nesie kapitálové atribúty pre rozvoj spoločenského bytia a vedomia. Tento boj je tu však od chvíle keď nastali podmieky po zániku prvotnopospolnej spoločnosti a to sa nezmení kým zákon hodnoty bude i zákonom určujúcim pre rozvoj spoločnosti. Keď chceš vyplakávať nad súčasným dianím v tomto boji , tak môžeš začať od okamihu , keď bola pozdvihnutá kamenná sekera v boji o právo loviť niekde v pralese.

7.
označiť príspevok

Lemmy muž
   8. 7. 2022, 15:18 avatar
Havran: len podnecuje nenávisť medzi ľuďmi , ktorí už dávno sú presvedčení o svojej svätej pravde , ktorej podstata má celkom iné korene.

To hovoríš o Kasafranovi? Ten už má svoju svätú pravdu, neustále čosi bľaboce o sionfašizme.
Súhlasí Osvietený

10.
označiť príspevok

havran
   8. 7. 2022, 16:30 avatar
Lemmy -skús mi vysvetliť ten tvoj spôsob komunikácie.

14.
označiť príspevok

Lemmy muž
   8. 7. 2022, 16:56 avatar
Čo sa deje? Len som spomenul Kasafrana, lebo tvoje slová na neho platia.

21.
označiť príspevok

ondrej61 muž
   8. 7. 2022, 19:13

30.
označiť príspevok

ondrej61 muž
   4. 10. 2022, 17:30

31.
označiť príspevok

ondrej61 muž
   4. 10. 2022, 17:35

9.
označiť príspevok

havran
   8. 7. 2022, 16:28 avatar
Lemmy skús mi ukázať v čom podporujem tú nenávisť medzi ľuďmi? Porozprávaj mi o tej svätej pravde ty, lebo ako ťa tu vnímam len sa tu hádžeš o zem sprosto komunikuješ oprostený od racionality . Naozaj to s tebou myslím dobre , daj sa vyšetriť. Nie som hovorca Kasafranov , opýtaj sa ho sám a keď ťa ignoruje tak sa zamyslí čo s tým môžeš urobiť.

15.
označiť príspevok

Lemmy muž
   8. 7. 2022, 16:57 avatar
O svätej pravde tu hovoríš len ty, lebo Kasafran bol stade vyhodený. Neboj sa, ja s ním komunikujem na inom fóre, takže mám o jeho názoroch dosť poznatkov.

16.
označiť príspevok

Lemmy muž
   8. 7. 2022, 16:57 avatar
Nič sa už nedá robiť, pretože Kasafran už má so svojou svätou pravdou celkom vygumovaný mozog.

26.
označiť príspevok

Scarlette žena
   3. 10. 2022, 18:29 avatar
to je zaujimave ze spammuje prave tento topic  
váš príspevok

Pridávať príspevky môžu iba zaregistrovaní účastníci fóra.

Som zaregistrovaný

nick: heslo:
zostať trvalo prihlásený    
Nie som zaregistrovaný

Vaša prezývka:  

Po zaregistrovaní budete automaticky presmerovaní do tejto témy.

najnovšie príspevky na celom fóre

dnes, 09:47,  Ja "vnútorne cítim", že kočíruješ diskusiu tak, aby si sa opeknil. Avšak na...
včera, 23:07,  5. pekne napisane *19 kazdopadne nech je to akklv, po smrti je uz neskoro nieco napravit alebo...
včera, 23:01,  Prestaň už rozmazávať, odvádzať pozornosť od podstaty konfliktu a rozosievať semienka...
včera, 22:48,  15. zrejme ako obvykle prava ruka nevie co robi lava *38 ved sa uvidi ci dotycneho velitela...
včera, 22:42,  18. kup si mozog, Zelensky je sam ruskojazycny. ale to ti tvoje zdroje zabudli povedat *57...
včera, 21:08,  kntsz ja som sa vždy snažil o racionálne hodnotenie udalosti a môžem ti povedať , že v...
včera, 19:29,  156- Ty si si zjavne nevšimol, že počiatkom nášho letopočtu sem prišiel Kristus - asi tak...
včera, 19:01,  5-6 Vlastný názor som jasne zadefinoval. Je úplne irelevantné, aby sme na našej úrovni...
včera, 18:50,  Nadja Objekty na hrádzi boli zničené na dvoch miestach . Zatiaľ by sme to mohli len tak...
včera, 18:43,  No, ja sa snažím aspoň trochu o objektivitu,zato ty tu píšeš presne v duchu mainstreamu...
včera, 18:38,  No a vidíš, ostrelovali a nič sa nestalo, lebo ona bola stavaná v časoch studenej vojny......
včera, 18:36,  Nadja čo to rozprávaš . Vidím , že vôbec nepoznáš štruktúru obyvateľstva - sú tam...
včera, 18:25,  Nadja vieš pomenovať čo ti je čudné? Napríklad vieš od kedy tú priehradu ostreľovali...
včera, 17:25,  Nakoniec, Rusom je fuk, ako bude UA prežívať po vojne, Ukrajincom nie...
včera, 17:23,  Napríklad preto, že spôsobili Ukrajine obrovské hospodárske škody. Úroda je zničená a...
včera, 16:47,  oprava textu v -9-: , ťe som ...../ správne má byť: ...nie som ten....
včera, 16:43,  Johny Pravda skús dať inú logickú možnosť prečo by to Rusi robili , keď to mali pod...
včera, 16:36,  Johny Pravda alebo si myslíš , že Rusi si zhodnotili , že neodolajú jarnej ofenzíve a takto...
včera, 16:22,  Johny Pravda to je dobrá otázka , no uvedom si z čoho vychádza a čiu verziju tejto...
včera, 14:54,  Otázka... Ak sú za tým Ukrajinci, ako dokázali doviesť a umiestniť toľko munície...
neprehliadnite
vyhľadávanie

while ( ! $success ) $try ++ ;
Prevádzkuje df.sk | TOPlist
(116 251 bytes in 0,380 seconds)